Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Zaten başka birşey yapamıyorki insan elinde yok. Ağlamaktan yorulunca, mecbur ayakta duruyorsun

Kızlar bizim bugün kontrollerimiz vardı sarılık için 1 gece yatış verdiler istemsizce ağlıyorum bakamadım mı ben bebeğime
Canım kendini suçlama ama cok fazla bebis sarılık olur. Hastanede güzelce tedavi olur gerekirse mama destegi verirsiniz sütüne ek olarak hersey yoluna girer. O da dünyaya adapte olmaya çalışıyor annesi canını sıkma olur mu. Bebeginde bol bol konus hersey iyi olacak buna basta sen inan annesi olarak

bende atabılıyorum ama çoook zor attım bir haftaya atamam net

aynı şeyler kalmış alıncak hemen hemen

ohh mis bol bol nstli son haftalar

olcak ilk nst sonra ultrason en son muane oluyor ona göre konuşma yapılıyor

Kızlar merhaba
Hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Bugün 3.günüm ve yeni kendime geldim diyebilirim. Sezaryen sonrası biraz ağrım oldu. Dün bebeklerimle eve geldim ve iyileşmeye başladım diyebilirim.
Bebeklerim iyi çok şükür. Kızım ilk bir iki saat olsijen aldı sadece. Bir de oğlumun sol yumurtalığı olması gereken yere inmemiş henüz. Takip edeceğiz. Kendiliğinden inenilirmiş ama eğer ki inmezse bi operasyon geçirme ihtimali var
Süt olayı bizde de biraz problem maalesef. Daha yeni az az geliyor ama doyuracak kadar değil tabi ki. 3 saatte bir mama veriyoruz. Giyilebilir göğüs pompasının bir işe yaradığını söyleyemeyeceğim. Hastanedeki ebenin önerisi ile hastane tipi pompa kiraladık 1 aylığına. Onunla az az geliyor. Süt artırmak için önerisi olan varsa duymak isterim. Bebeklerim sakin. Hep uyumak istiyorlar. Zorla uyandırıp beslemeye çalışıyoruz. Annelik zormuş Belki de iki bebekle öyledir bilemiyorum. Yetememe korkusu beni geriyor ama iyi düşünmeye çalışıyorum. Sanki sütüm gelse ve bebeklerim bol bol içse her şey geçecekmiş gibi geliyor şu an.
Günden günde daha iyi olacağız inşallah.
Bu dönemde eşimin bu kadar güzel baba olacağını hiç tahmin edemezdim. En büyük şansım o resmen

Doğum yapan bütün arkadaşlarımı da tebrik ediyorum Bebeğinden ayrı olanlar da en kısa zamanda kavuşacaklar inşallah. Sürekli kendime üzüldükçe bu bir süreç diye hatırlatıyorum. Hepsi geçecek.

Kalan arkadaşlarım da en güzel hali ile bebeklerine kavuşsunlar inşallah

Kartal acibademe bakabilirsin belki canim. Ben atasehir acibadem ve memorialdan iki doktor icin oneri aldim simdilik, hatta randevu almaya bile calistim ama bana vermiyorlar onlardan biri ile devam edecegim gibi

se25lin kuzum çocuk doktoru Ali Gençer beye gidiyorum. İzinde olduğu dönemde de bikaç kez Ali Kurta gitmiştik. Onu da sevmiştik. İkisi de iyi bence. Özellikle Ali gençer çok rahat bir doktor. Ben o tarz doktorları seviyorum çok pozitif

Kartal acibademe bakabilirsin belki canim. Ben atasehir acibadem ve memorialdan iki doktor icin oneri aldim simdilik, hatta randevu almaya bile calistim ama bana vermiyorlar onlardan biri ile devam edecegim gibi
İsim var mı canım sende bakayım oraya da

Canım iyi olmanıza cok sevindim. Bir an evvel toparlanmani diliyorum bebislerin de masallah pamuk gibiler. Sütün bol bol artsın inşallah
Canım dut kurusu,incir,üzüm bunlardan komposto yapip icmeni tavsiye ederim. Süt artirdigi söyleniyor. Hersey yolunda gitmeye devam eder canım inşallah

Neden onları bu kadar ilgilendirmiş senin durumun canım merak ettim seni anlamaları gereken yerde hiç hoş olmamış zaten lohusa sürecindesin kimseye aldanma sen güzel genç anne olmuşsun rabbim olmayana nasip etsin

Amin inşallah valla insanları anlamıyorum hala uzatmaya laf sokmaya devam edeceklerdi bide özelden de yürümeye başladı bazıları neyseki konu kapandı sustular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…