- 18 Kasım 2024
- 795
- 884
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.041
Zaten başka birşey yapamıyorki insan elinde yok. Ağlamaktan yorulunca, mecbur ayakta duruyorsunCanimmmm üzme artık kendini lütfen bebeğin de sende iyisiniz alıcaksın kucağına böyle kendini üzme motive ol tabiki zordur insan kucağına alıp dönmeyi ister ama iyi olması için dayan sen çok güçlüsün bir adımcık kaldı öyle düşün.
Canım kendini suçlama ama cok fazla bebis sarılık olur. Hastanede güzelce tedavi olur gerekirse mama destegi verirsiniz sütüne ek olarak hersey yoluna girer. O da dünyaya adapte olmaya çalışıyor annesi canını sıkma olur mu. Bebeginde bol bol konus hersey iyi olacak buna basta sen inan annesi olarakKızlar bizim bugün kontrollerimiz vardı sarılık için 1 gece yatış verdiler istemsizce ağlıyorum bakamadım mı ben bebeğime
bende atabılıyorum ama çoook zor attım bir haftaya atamam netBen de denedim şimdi yapabiliyorum ama tabi biraz zor oluyorO hareketi bebek kanala girdikten sonra yapmak zorlaşıyor diye biliyorum. Kanala girdiğinde de karnımızın aşağıya düştüğünü gözlemleyeceğiz. Şu an benim karnım aşağıya düşmedi daha
Karnında aşağıya inme fark ediyor musun peki canım? Yukarıda boşalma, aşağıda ağırlaşma vsbende atabılıyorum ama çoook zor attım bir haftaya atamam net
aynı şeyler kalmış alıncak hemen hemenAa evet kanguru ben de almadım henüz, karar da veremedim öylece bekliyorumÇöp kocasını almayacağım. Biberon hevesten almıştım başlarda ama bebeğin durumuna göre almak en mantıklısı.
Benim cumaları gebe okulum var, gitmişken kafama göre nst ye de giriyorum içim rahat etsin diyetoplam 6-7 kere girmişimdir şimdiye kadar.
Senin de cuma alttan kontrol olacak mı ?
Bugün biraz düzeldim bazı anlar insan normalde takmayacağı şeyleri bile takabiliyor birde benimde doğumdan 1-2 gün önce çok ayaklarım ve yüzüm birden çok şişmiştinasılsınız kuzum herşey yolunda gidiyormu?
dün morelin bozukdu biraz
Sarılık çok normal her bebekte oluyor neredeyse üzülmeKızlar bizim bugün kontrollerimiz vardı sarılık için 1 gece yatış verdiler istemsizce ağlıyorum bakamadım mı ben bebeğime
Kartal acibademe bakabilirsin belki canim. Ben atasehir acibadem ve memorialdan iki doktor icin oneri aldim simdilik, hatta randevu almaya bile calistim ama bana vermiyorlarkızlar İstanbul anadolu yakası - özellikle pendik bölgesine yakın çocuk doktoru arayışındayım doğumdan sonrası için . siz çocuk doktoru araştırdınız mı? kime gideceksiniz? özel sağlık ve tamamlayıcı sağlık sigortamız mevcut
Ben farkediyorum cnmKarnında aşağıya inme fark ediyor musun peki canım? Yukarıda boşalma, aşağıda ağırlaşma vs
İsim var mı canım sende bakayım oraya daKartal acibademe bakabilirsin belki canim. Ben atasehir acibadem ve memorialdan iki doktor icin oneri aldim simdilik, hatta randevu almaya bile calistim ama bana vermiyorlaronlardan biri ile devam edecegim gibi
canom benim hedef 1.AralıkBugün biraz düzeldim bazı anlar insan normalde takmayacağı şeyleri bile takabiliyor birde benimde doğumdan 1-2 gün önce çok ayaklarım ve yüzüm birden çok şişmişti
Canım iyi olmanıza cok sevindim. Bir an evvel toparlanmani diliyorumKızlar merhaba
Hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Bugün 3.günüm ve yeni kendime geldim diyebilirim. Sezaryen sonrası biraz ağrım oldu. Dün bebeklerimle eve geldim ve iyileşmeye başladım diyebilirim.
Bebeklerim iyi çok şükür. Kızım ilk bir iki saat olsijen aldı sadece. Bir de oğlumun sol yumurtalığı olması gereken yere inmemiş henüz. Takip edeceğiz. Kendiliğinden inenilirmiş ama eğer ki inmezse bi operasyon geçirme ihtimali var
Süt olayı bizde de biraz problem maalesef. Daha yeni az az geliyor ama doyuracak kadar değil tabi ki. 3 saatte bir mama veriyoruz. Giyilebilir göğüs pompasının bir işe yaradığını söyleyemeyeceğim. Hastanedeki ebenin önerisi ile hastane tipi pompa kiraladık 1 aylığına. Onunla az az geliyor. Süt artırmak için önerisi olan varsa duymak isterim. Bebeklerim sakin. Hep uyumak istiyorlar. Zorla uyandırıp beslemeye çalışıyoruz. Annelik zormuşBelki de iki bebekle öyledir bilemiyorum. Yetememe korkusu beni geriyor ama iyi düşünmeye çalışıyorum. Sanki sütüm gelse ve bebeklerim bol bol içse her şey geçecekmiş gibi geliyor şu an.
Günden günde daha iyi olacağız inşallah.
Bu dönemde eşimin bu kadar güzel baba olacağını hiç tahmin edemezdim. En büyük şansım o resmen
Doğum yapan bütün arkadaşlarımı da tebrik ediyorumBebeğinden ayrı olanlar da en kısa zamanda kavuşacaklar inşallah. Sürekli kendime üzüldükçe bu bir süreç diye hatırlatıyorum. Hepsi geçecek.
Kalan arkadaşlarım da en güzel hali ile bebeklerine kavuşsunlar inşallah
Neden onları bu kadar ilgilendirmiş senin durumun canım merak ettim seni anlamaları gereken yerde hiç hoş olmamış zaten lohusa sürecindesin kimseye aldanma sen güzel genç anne olmuşsun rabbim olmayana nasip etsinTeşekkür ederim canım valla sende cevap yazmışsın ama hiç anlamıyorlar konu kapanmasa saldırmaya devam edeceklerdi kadın gelmiş bana özelden üniversite okumamış cahil diye mesaj atmış kendisine hemen diplomamı ilettim
Amin inşallah valla insanları anlamıyorum hala uzatmaya laf sokmaya devam edeceklerdi bide özelden de yürümeye başladı bazıları neyseki konu kapandı sustularNeden onları bu kadar ilgilendirmiş senin durumun canım merak ettim seni anlamaları gereken yerde hiç hoş olmamış zaten lohusa sürecindesin kimseye aldanma sen güzel genç anne olmuşsun rabbim olmayana nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?