Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
simdi fitilin recetesine baktım anormal akıntı varsa sende de doktora git büyük ihtimalle enfeksiyondan sisme agri yasıyoruz. cogu hamilelikte son zamanlarda yasanıyormus enfeksiyon

Maşallah, gözün aydın canım Sağlıcakla büyüsün hayırlı evlat olsun

Ben de onlara bakıyorum canım, örgülü olanlar daraltıyor bence de ama daha da çok onlardan görüyorum internette hep, bilemedim

Takibini alamam demekle ne istedi anlamadım. Sonuçta devlet hastanesi, randevu alıp gidersen bakmak zorunda değil mi? Bu kadar çene çalacağına işini yapsaydı ya
kske anlasam bende yani rutin kontroller ve kaldiki dogumada o gun acilde kim varsa girer neden bukadar zorsunuyorlar anlamadim

kske anlasam bende yani rutin kontroller ve kaldiki dogumada o gun acilde kim varsa girer neden bukadar zorsunuyorlar anlamadim
Zaten normal doğumsa doktor bile girmiyor, çoğu işi ebeler yapıyor, doktor sadece bebeği çıkarırken be dikiş atarken var. Dediğin gibi ona da kim denk gelirse öyle olacak zaten. Böyle huzursuzluk yaratması hoş değil. Başka alternatif biri varsa ona da git, buna muhtaç olmamış olursun

Gozunaydin cnm Allah anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin

kızlar uyku setini ne aldınız? bu beşiklerin korkuluklarını koruyan pedli kumaşlar oluyor ya da örgülü, onları nasıl tercih ettiniz? ben pek beğenemedim trendyoldan baktıklarımı
Benim beşikle beraber geldi ama ayrıyetten almak istersen egebaby sayfasına bakabilirsin canım uyku seti yatak yorgan korumalik dahil satılıyor

Canım doktorlar bunu neye göre yorumluyor kafası kanala girmiş mi oluyor yoksa tam aşağıda mı oluyor kafası
Canım şöyle oldu bebeğin pozisyonunu sordum tam doğum pozisyonunda kanalda dedi. Rahim ağzında açılayazmış dedi bunun üzerine 37-38 de bekleyebiliriz dedi. Nst de de düzensiz ama yüksek sancılarım çıktı

Ben sadece hastane çantasındakileri ütüleyebildim ki allahtan bugün bitti sayılır artık bilmiyorum hala eksik çıkmasa bu arada lohuca tacımı kendim yapmak istedim bitince atarım içimden geldi
devam ütüle durmak yok bacım

at at benimde kırmızı birtane var onu koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…