Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
Net doğum tarihimiz 26 Kasım 11.30.
Oğlum sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün
Anestezi doktoru ile falan konuştuk gereken kan tahlillerini verdik detaylarla ilgili konustuk cok heyecanli ve cok duygusal bir gün gecirdim hala ağlayasım geliyor
Hepimiz sağlıkla doğuralım

Birkaç gün önceki fotoyla selam vereyim
36+4'teyim +10 kilo
Bu ne güzellik yahuuuu
gelsinn ozaman bu hafta sonu hamilelik cekiminden atıyorum
+15kg 37+4
İçimizi açtınız kızlar maşallah size
Doğum kilolarından %10 u genelde gidiyormuş kuzumm. Maşallah miniklerine yavaş yavaş alacaklar inşallah kilo annenin gelmesine de çok sevindim canımm

Ya hayırlı olsun, benim de Salı ya da çarşamba olacak, sen böyle yazınca beni de heyecan bastı

Gözünaydın canım sağlıkla büyütün inşallah

Ayyy maşallah ne kadar tatlışsın canımm bizim göbekler top gibi benimkide basketbol topu kadar oldu
Oyy maşallah bebişine sağlıkla kavuş inşallah canımm senin ilk bebek miydi hatırlayamadım

Eklentiler

• IMG_4822.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 71
Takibini alamam demekle ne istedi anlamadım. Sonuçta devlet hastanesi, randevu alıp gidersen bakmak zorunda değil mi? Bu kadar çene çalacağına işini yapsaydı ya

Aa hadi bakalım, hem bacak atmada zorluk hem aşağıya inme hissediyorsan bakalım bir hafta on gün içinde gelecek mi, yoksa tamamen yalan mı sende göreceğiz Normal doğum tarihin ne zamandı senin canım?
6 Aralık ta 40 doldurucam canım şuan programım da o güne 19 gün var yani bacağımı zorda olsa attım sonra ama karnimdaki aşağı inik hali herkes farketti

Kızlar artık haftalık gidiyoruz ya hastaneye bir hafta ödüyoruz bir hafta ödemiyoruz geçen hafta cuma gittim bu hafta 38 +1 de gidiyim diye pazartesi gitmek istedim tam 10.gün oluyor o gün para ödermiyiz yoksa 10 gün de mi dahil ödeme aliyorlarmi 10.gunde

Hastaneden hastaneye değişebilir mesela bizim hastanenin kontrol süresi 10 gün canım. 10. Gün dahil yani

maşallah size hoşgelmiş bebeğin canım, böyle güzel gecmesi bizide çok mutlu etti

Canım geçen gün böyle bir sorun yaşadım 10. günü kabul etmediler. İlk muayenedeki günü 1 sayıyorlarmış. Bir şekilde tek seferlik hallettim çünkü kendileri randevu verirken olur demişti ama ondan sonra hiç 10. güne bırakmıyorum yeniden ödeme isteniyor çünkü

kızlar uyku setini ne aldınız? bu beşiklerin korkuluklarını koruyan pedli kumaşlar oluyor ya da örgülü, onları nasıl tercih ettiniz? ben pek beğenemedim trendyoldan baktıklarımı
Canım sorun sayfa sonuna gelmiş ondan kimse görmemiş senin için giriş yaptım yoksa üşeniyordum su pedli olanlardan beşikle birlikte vermişlerdi içinde bende örgü olandan almadım onu serdim ama neden örgülü tercih ediyorlar yada diğerinden fikrim yok bence pedli al örgülü daraltir gibi geliyo bana

O zaman cumayı kacirmim ben garanti olsun sağol canım

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…