Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Ayyy maşallah ne kadar tatlışsın canımm bizim göbekler top gibi benimkide basketbol topu kadar oldu
Yaaa sana da maşallah canım çok güzelll, kilo da az almış gibisin bacaklar incecik topu çıkardığın gibi direkt eski haline dönecek gibisin

Ayyy maşallah ne kadar tatlışsın canımm bizim göbekler top gibi benimkide basketbol topu kadar oldu

Oyy maşallah bebişine sağlıkla kavuş inşallah canımm senin ilk bebek miydi hatırlayamadım
Amin inşallah canım benim yok ikinci doğumum olcak 20 aylık oğlum var

Yaaa sana da maşallah canım çok güzelll, kilo da az almış gibisin bacaklar incecik topu çıkardığın gibi direkt eski haline dönecek gibisin
Evet kuzum pek kilo almadım topu da yakında çıkaracak gibiyim bugün doktor kontrolümüz vardı 37-38de gelir 40ı beklemez dedi

Evet kuzum pek kilo almadım topu da yakında çıkaracak gibiyim bugün doktor kontrolümüz vardı 37-38de gelir 40ı beklemez dedi
Ayy çok heyecanlı her şey yolunda olduktan sonra gelsin artık bebişler ne zaman isterse eşime bir kaç gündür diyorum yarın yanımızda küçük bir adam olabilir hazır mısın diye bakalım küçük toplarımız ne zaman çıkacaklar

Bizde bugün farkına vardık gerçekten her an evde bebek sesi olabilir

Canım benim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah şansı hep açık olsun sen nasılsın nasıl hissediyorsun, kaç kilo oldu
37 olmana az kalmış canım, bence artık istediği zaman gelebilir sağlıkla
canım benim sağlıkla güzellikle bereketiyle gelsin inşallah
benim hastane 15 gün kontrol randevusu
sepide kuzuuuum nerdesin, ne senden ne göbüşten ses var
aşkım ben biraz yoğunum yazamadım teyzem geldi birkaç günlüğüne bizde kalıyor göbüşte bu gün çekemedim yarın atacam seninde göbüş içimizi açtı büyümüş tosun
veee SON bitti
ütülencek ve bitiyor herşey hazır
ütüleyesim geldi

agrı aksam başladı doktor fitil yazdı 3 aksam devam et dedi o da ayrı bir dert ya

geel teyzesi ütüle sen nerden böyle ütüden mi geliyosun bacım?

Canım ben 33+5 teyim. Uzuuuun zamandır vajına kemıgıklerınde agrı hissediyorum. En çok da gece kalkarken. Dr birşey demedi. Umarım normaldır
doktorunun numarası varsa yaz bende o haftalarda ufaktan hissediyordum ama devam ediyorsa bir doktora git belkide hormonlardan dolayıda olabilir benim dogum yaklastıgı icin ben evham yaptım sen kafays birsey takma

Canım doktorlar bunu neye göre yorumluyor kafası kanala girmiş mi oluyor yoksa tam aşağıda mı oluyor kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…