- 3 Kasım 2023
- 147
- 201
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.061
Aaa ben Şans hanımı çok beğendim Şükran hanımı hiç bilmiyorum ama doktor değiştirmek isterseniz Şans hanım aklınızda olsunYaa üçümüzde balıkesirdeymişiz ne güzelikinizde şans hanıma gidiyosunuz galiba ben asla bulamamıştım randevu ilk zamanlarda o yüzden nasip olmadı hiç gitmek ilk öğrendiğim günden beri şükran hanıma gidiyorum bende şans hanım neden hepsini aynı günde yapmadı acaba sonuçlarla kontrol etmek istedi herhalde cumada benim tarama var inşallah ikisinide aynı gün yapar meraktan çatlarım yoksa tam bir ay olcak bebişi görmeyeli
Sizin nasıldı ki kese? Genelde erkek bebeklerin fasulye gibi yani armut gibi oluyor diyorlar ama bilemedimSenin kesenin şekli nasıldı? Yuvarlak mı, armut gibi felan mı? Bu kese olayı ben de doğru çıktı valla
Benimde şükran hanımla şans eseri yollarımiz kesişti kasımda gelmiş hastaneye bende kasım ayında randevu almıştım çok memnun kalmıştım çok anaç bi yapısı var güven veriyor hamilelik dönemindede ya şans hanım ya şükran hanım vardı aklımda randevu konusunda şükran hanım yeni olduğu için rahat randevu bulabildim öylelikle devam ettik yaniAaa ben Şans hanımı çok beğendim Şükran hanımı hiç bilmiyorum ama doktor değiştirmek isterseniz Şans hanım aklınızda olsunsanırım kan sonuçlarıyla birlikte bakacak bugün kan verdim Perşembe çıkar dedi, Perşembe gidicem tekrar
Lekelenmen olmuş galiba canım grubu takip edemedim bir süredir mesajları yeni fark ettim. Şimdi nasılsın ? Doktorunla konuştun muÇok teşekkür ederim canım sağol
Olsun ya tahmin etmek çok eğlenceli oluyor kim bekler 13üYaa 11 haftada da dogru çıkmıyor ya nub falan en net 13 hafta ve sonrası
Benim yuvarlak canım. Kızımda da böyleydi ben zaten bu bebeğim de kız diyorum başından beri hislerim öyleSenin kesenin şekli nasıldı? Yuvarlak mı, armut gibi felan mı? Bu kese olayı ben de doğru çıktı valla
Memnun kalmana çok sevindim enerjisi çok iyi geliyor doktor hanımın sağolsunAbla senin önerinden sonra bugün Şans hanıma gittim o kadar memnun kaldım ki çok teşekkür ederimdaha önce randevu bulamadığım için gidememiştim
Bugün 2li tarama için kan alımı yapıldı, Perşembe günü sonuçlar için gidicem sanırım ultrasondan da o gün bakar dimi bugün bi ölçüm yapmadı çünkü
Ya balıkesirde misin sen de çok sevindimYaa üçümüzde balıkesirdeymişiz ne güzelikinizde şans hanıma gidiyosunuz galiba ben asla bulamamıştım randevu ilk zamanlarda o yüzden nasip olmadı hiç gitmek ilk öğrendiğim günden beri şükran hanıma gidiyorum bende şans hanım neden hepsini aynı günde yapmadı acaba sonuçlarla kontrol etmek istedi herhalde cumada benim tarama var inşallah ikisinide aynı gün yapar meraktan çatlarım yoksa tam bir ay olcak bebişi görmeyeli
Evet canım lekelenme yaşadım acile gittim. Enfeksiyon var dediler idrarda monurol kullandım bu gece bir paket. İnşallah daha iyi olurum. Dünde elimi kestim, yine acildeydim dikiş atılacaktı istemedim farkli teknikle kapattilar yarayi inşallah enfeksiyonsuz halleder iyi ederim elimi de.. . Allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebislerimize.. hep dikkat etmek lazım. Sen nasılsın canımLekelenmen olmuş galiba canım grubu takip edemedim bir süredir mesajları yeni fark ettim. Şimdi nasılsın ? Doktorunla konuştun mu
İlk resim erkek ikinci kız canımKızlar 11+1 ikiz bebişler bekliyorum bana da cinsiyet yorumlaması yapabilir miyiz Eki Görüntüle 3596835
Kan yok dimi canım progestan kullaniyo muydunKızlar hayırlı sabahlar, benim kahverengi lekelenmem oldu ilk defa burada sürekli lekelerle uğraşanlar var benim ilk defa oldu ultrasona göre 13+4 yeyim bu haftada ilk defa olması normal midir bilen var mıdır ?
kullanmiyorum canim, kan yok kahverengi geliyor umarım kana çevirmez karnim da çok ağrıyor oksapar iğne ağrısı ile karin ağrısı karıştıKan yok dimi canım progestan kullaniyo muydun
Benim de armut gibi :) kese olayı doğru galibaSizin nasıldı ki kese? Genelde erkek bebeklerin fasulye gibi yani armut gibi oluyor diyorlar ama bilemedimoğlum öyleydi çünkü
Doktoruma yazdım 11 de gel dedi gitçez bakalım başka bir şey demedi, bu 4. Gebeliğim kötü haber duymaktan yıldım bu sefer sorunsuz geçer insallahKan yok dimi canım progestan kullaniyo muydun
Çok geçmiş olsun elini nasıl kestin dikişlik kadar derin miydiEvet canım lekelenme yaşadım acile gittim. Enfeksiyon var dediler idrarda monurol kullandım bu gece bir paket. İnşallah daha iyi olurum. Dünde elimi kestim, yine acildeydim dikiş atılacaktı istemedim farkli teknikle kapattilar yarayi inşallah enfeksiyonsuz halleder iyi ederim elimi de.. . Allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebislerimize.. hep dikkat etmek lazım. Sen nasılsın canım
Günaydın canım geçmiş olsun. Belki senin de babylove ın gibi enfeksiyonun vardır ondan lekelenme olmuştur ağrı da yapar hem. Doktorun ne diyecek bakalım bize de haber verKızlar hayırlı sabahlar, benim kahverengi lekelenmem oldu ilk defa burada sürekli lekelerle uğraşanlar var benim ilk defa oldu ultrasona göre 13+4 yeyim bu haftada ilk defa olması normal midir bilen var mıdır ?
Ahh geçmiş olsun canımmmEvet canım lekelenme yaşadım acile gittim. Enfeksiyon var dediler idrarda monurol kullandım bu gece bir paket. İnşallah daha iyi olurum. Dünde elimi kestim, yine acildeydim dikiş atılacaktı istemedim farkli teknikle kapattilar yarayi inşallah enfeksiyonsuz halleder iyi ederim elimi de.. . Allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebislerimize.. hep dikkat etmek lazım. Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?