- 5 Haziran 2021
- 5.158
- 21.093
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.021
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl elinKizlaaaaar elimi feci kestim. Biraz derin bir kesik oldu. Dikis falan atılma durumu olursa bebege bir zarari olur mu biliyor musunuz
Hayırlı olsun canımEvet hanımlar grubun ikinci erkeği de benden geliyor
Cinsiyet yorumlamış mıydık sana canımAminnn inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğsunn
Kızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
Sagol canim. Dikis atacaklardı ben hamile oldugumu istemediğimi söyledim. Sonra yapıştırma teknigi ile kapattilar kesiği. Uzerini de sardi 3 4 gun açma dedi. Sonra pansuman yapilacak yine. Biraz agriyor elim simdi.Verir inşallah ya. Haber et bize de
Sagol canimÇok geçmiş olsun, dikişin zararı olmaz
Çok sagol kuzumm. İnşallah düzelir en kısa zamanda.. gerçekten bende cok korktum kan falanda tutuyor bir an bayilcam sandimkuzum içim gitti bişey olcağını düşünmüyorum dikiş yapmadan oraya bişey sürüp uyuştururlarsa o bebeğe gitmez merak etme
Cok sagol canim simdi sargida yapıştırma teknigi ile kapattilar dikiş atacaklardi normalde ama ben istemedimGeçmiş olsun canım şimdi nasıl elin
Aminn canım çok teşekkür ederimSaglıkla gelsın güzellikler getirsin inşallaj canım ☺
Ben no:) direkt doktordan öğrendim vallakızlar cinsiyet partisi felan yapan varmı aranızda?
kız bende öyle istiom aslında ama hatıra kalsın diyede böyle renkli çicek veriyorlar ya ondan yapıym bari diyorum hem hatıra hemde sadeBen no:) direkt doktordan öğrendim valla
Yok ama ramzi ye gör kızdı ve bilmem ne takvimlerine göre de hep kızdı:)Cinsiyet yorumlamış mıydık sana canım
Çok teşekkür edrimHayırlı olsun canım
Canın iki dk önce arkadaşımla bu konu hakkında konuştuk, onun yengesine aynı şekilde ensesi kalın demiş doktor amniyosentez yaptırman lazım demiş, kadın riskli diye başka doktora daha gitmiş, o doktor da gayet normal demiş ve o çocuk şuan 10 küsür yaşında sağlıklı ayrıca bu konu ile alakalı gerek burda kadınlar kulübümde gerekse insta da felan o kadar çok video yorum gördüm ki yanlış sonuç çıkan o yüzden asla umudunu kaybetme bu süreci stressiz bir şekilde atlatırsın inşallahKızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
İstiyorsan yapp tabi neden yapmayasın ben hamile olduğumu daha kimseye söylemediğim için sadece iki kişi biliyor:) o yüzden iki kişilik parti mi yapıcam diye düşündüm ve yapmadımkız bende öyle istiom aslında ama hatıra kalsın diyede böyle renkli çicek veriyorlar ya ondan yapıym bari diyorum hem hatıra hemde sade
Bende yapmak istiyorum aslında. Esimle bir pasta kesmek istiyorum. Bas başakız bende öyle istiom aslında ama hatıra kalsın diyede böyle renkli çicek veriyorlar ya ondan yapıym bari diyorum hem hatıra hemde sade
gerçektenmi kimseye demediniz daha?İstiyorsan yapp tabi neden yapmayasın ben hamile olduğumu daha kimseye söylemediğim için sadece iki kişi biliyor:) o yüzden iki kişilik parti mi yapıcam diye düşündüm ve yapmadım
ayy çok tatlı olur yap mutlaka hem çok sade ve özel olurBende yapmak istiyorum aslında. Esimle bir pasta kesmek istiyorum. Bas başacok hevesim var ama bilemiyorum da
Hayır hiç kimse bilmiyorgerçektenmi kimseye demediniz daha?aileden kimse bilmiyor yane
İyi bari dikiş atmadan da çözülmüş ne güzel. Çok geçmiş olsun tekrarSagol canim. Dikis atacaklardı ben hamile oldugumu istemediğimi söyledim. Sonra yapıştırma teknigi ile kapattilar kesiği. Uzerini de sardi 3 4 gun açma dedi. Sonra pansuman yapilacak yine. Biraz agriyor elim simdi.
Sagol canim
Çok sagol kuzumm. İnşallah düzelir en kısa zamanda.. gerçekten bende cok korktum kan falanda tutuyor bir an bayilcam sandim
Cok sagol canim simdi sargida yapıştırma teknigi ile kapattilar dikiş atacaklardi normalde ama ben istemedim
çok iyi düşünmüssün çok sevinirlerHayır hiç kimse bilmiyorsadece ablam ve en yakın arkadaşıma söyledim, onlara da mecburen söyledim aynı yerde oturuyoruz hastaneye felan gidince anlarlardı zaten ailelere bayramda söylicez artık benim daha önce bir düşüğüm olmuştu kalbi durmuştu yani o yüzden tekrar öyle bişey olursa kimse üzülmesin istedim ama çok şükür her şey yolunda şuan
Ya bende oyle istiyorum minik bir pasta icinden mavi yada pembe krema ile susletiriz diyorum. Bakalim ama nasipayy çok tatlı olur yap mutlaka hem çok sade ve özel olurbende pasta veya cicek arasındayım daha bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?