- 19 Ağustos 2021
- 676
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.081
Belki de evet benim de öyle enfeksiyondur, söyle iyi haberlerle uyanın alışveriş yapalım artık yeter ya, yazarım doktordan çıkıncaGünaydın canım geçmiş olsun. Belki senin de babylove ın gibi enfeksiyonun vardır ondan lekelenme olmuştur ağrı da yapar hem. Doktorun ne diyecek bakalım bize de haber ver
Yok yok içini ferah tut belki eski kandır bizi de haberdar et muhakkak canimDoktoruma yazdım 11 de gel dedi gitçez bakalım başka bir şey demedi, bu 4. Gebeliğim kötü haber duymaktan yıldım bu sefer sorunsuz geçer insallah
Evet canım lekelenme yaşadım acile gittim. Enfeksiyon var dediler idrarda monurol kullandım bu gece bir paket. İnşallah daha iyi olurum. Dünde elimi kestim, yine acildeydim dikiş atılacaktı istemedim farkli teknikle kapattilar yarayi inşallah enfeksiyonsuz halleder iyi ederim elimi de.. . Allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebislerimize.. hep dikkat etmek lazım. Sen nasılsın canım
Doktoruma yazdım 11 de gel dedi gitçez bakalım başka bir şey demedi, bu 4. Gebeliğim kötü haber duymaktan yıldım bu sefer sorunsuz geçer insallah
Kızlar nasılsınızzzz ben cuma günü ikili tarama için gideceğim ayrıca sanki bu hafta 11 haftalığım ama az da olsa azaldı sanki mide bulantılarım öyle hissediyorum siz de durumlar nasıl
Şükürler olsun canım plasenta asagida dedi ondan olabilir dedi bebek iyiydi, progestan kullanicam valla rabbim sabir versin tüm kanaması olanlaraYok yok içini ferah tut belki eski kandır bizi de haberdar et muhakkak canim
Çok şükür ya peki yukarı çıkma ihtimalinden bahsetti mi doktorŞükürler olsun canım plasenta asagida dedi ondan olabilir dedi bebek iyiydi, progestan kullanicam valla rabbim sabir versin tüm kanaması olanlara
Çok şükür ki korkulacak bişey de yokmuş, geçmiş olsun canımŞükürler olsun canım plasenta asagida dedi ondan olabilir dedi bebek iyiydi, progestan kullanicam valla rabbim sabir versin tüm kanaması olanlara
Hemen chatgbtye sordum bak neler diyorYa kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durumu paylaşacağım sizinle. Oğluma hamileyken çok düzenli biriydim sağlıklı beslenirdim gerçi son zamanlar haricinde hamur işini abartmiştim o yüzden de erken doğum oldu ve oğlum 2 kilo 300 gram doğmuştu o kadar avakodolara rağmen neyseee bunu yine konuşuruz doğum yaklaşıncaama şimdi hayatım çok düzensiz bu aralar oğlum geç uyuyor 1 i buluyor bende gece acikiyorum meyve falan bir şeyler atiştiriyorum dizi eşliğinde yani kendime bir saat ayırmış oluyorum çünkü buna ihtiyacım oluyor. Haliyle sabah geç kalkıyoruz 11 buçuk gibi oğlum uyanıyor bizim yataktan çıkıp kahvaltı yapmamız 12 bazen hatta 1 i bile buluyor ama yine de dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Ama vicdanim çok rahatsız oluyor bu durum bebeğimin gelişimini etkiler mi sizce ya :/
Canım merhabaYa kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durumu paylaşacağım sizinle. Oğluma hamileyken çok düzenli biriydim sağlıklı beslenirdim gerçi son zamanlar haricinde hamur işini abartmiştim o yüzden de erken doğum oldu ve oğlum 2 kilo 300 gram doğmuştu o kadar avakodolara rağmen neyseee bunu yine konuşuruz doğum yaklaşıncaama şimdi hayatım çok düzensiz bu aralar oğlum geç uyuyor 1 i buluyor bende gece acikiyorum meyve falan bir şeyler atiştiriyorum dizi eşliğinde yani kendime bir saat ayırmış oluyorum çünkü buna ihtiyacım oluyor. Haliyle sabah geç kalkıyoruz 11 buçuk gibi oğlum uyanıyor bizim yataktan çıkıp kahvaltı yapmamız 12 bazen hatta 1 i bile buluyor ama yine de dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Ama vicdanim çok rahatsız oluyor bu durum bebeğimin gelişimini etkiler mi sizce ya :/
Evet çok kafa dengi biri hiç kötü yorumda görmedimYa balıkesirde misin sen de çok sevindimşükran hanımın da yorumlarına bakmıştım internette ilk muayene için doktor ararken. O da çok sevilen bir doktor. Bence bu noktadan sonra bi aksilik yaşamadıkça aynı doktorda devam etmekte fayda var. Ama şans hanım da aklında olsun yine ihtiyacın olursa
Ya kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durumu paylaşacağım sizinle. Oğluma hamileyken çok düzenli biriydim sağlıklı beslenirdim gerçi son zamanlar haricinde hamur işini abartmiştim o yüzden de erken doğum oldu ve oğlum 2 kilo 300 gram doğmuştu o kadar avakodolara rağmen neyseee bunu yine konuşuruz doğum yaklaşıncaama şimdi hayatım çok düzensiz bu aralar oğlum geç uyuyor 1 i buluyor bende gece acikiyorum meyve falan bir şeyler atiştiriyorum dizi eşliğinde yani kendime bir saat ayırmış oluyorum çünkü buna ihtiyacım oluyor. Haliyle sabah geç kalkıyoruz 11 buçuk gibi oğlum uyanıyor bizim yataktan çıkıp kahvaltı yapmamız 12 bazen hatta 1 i bile buluyor ama yine de dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Ama vicdanim çok rahatsız oluyor bu durum bebeğimin gelişimini etkiler mi sizce ya :/
Canım sen nerelerdesin ya görünmüyordun ne zamandır herşey yolundadr umarımArkadaşlar merhaba 3 hafta sonunda şuan kontrole gidiyorum bebeğimi göreceğimayrıca ikili testte yapılacak dua edin çok heyecanlıyımmm
Vallahi hocam ben bulantıdan kusmadan telefon elime alamaz haldeyim sabah bulantıyla ıyanıyorum gece bulantıyla uyuyorum buralarada hiç bakamadımCanım sen nerelerdesin ya görünmüyordun ne zamandır herşey yolundadr umarım
Cok sagol canımÇok geçmiş olsun elini nasıl kestin dikişlik kadar derin miydienfeksiyon gebelikte sık yaşanıyor bağışıklık düştüğü için inşallah ilaçla halledilir. Şükür ben biraz daha iyiyim canım geçen haftaya göre
Valla benim baska cocugum olmamasina ragmen bende sabah esim giderken uyaniyorum sonra geri uyuyorum kahvalti etmem gec saatleri buluyor. Mesela hala kahvalti etmedim. Ama zaten pek canimda istemiyor. Bide ben hamilelikten once de böyleydim kahvaltiyla aram hep bi mesafeli idi. Yani buna bence cok yapacak birseyimiz yok canim ya tabiki duzenli olsa daha iyi olur amaYa kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durumu paylaşacağım sizinle. Oğluma hamileyken çok düzenli biriydim sağlıklı beslenirdim gerçi son zamanlar haricinde hamur işini abartmiştim o yüzden de erken doğum oldu ve oğlum 2 kilo 300 gram doğmuştu o kadar avakodolara rağmen neyseee bunu yine konuşuruz doğum yaklaşıncaama şimdi hayatım çok düzensiz bu aralar oğlum geç uyuyor 1 i buluyor bende gece acikiyorum meyve falan bir şeyler atiştiriyorum dizi eşliğinde yani kendime bir saat ayırmış oluyorum çünkü buna ihtiyacım oluyor. Haliyle sabah geç kalkıyoruz 11 buçuk gibi oğlum uyanıyor bizim yataktan çıkıp kahvaltı yapmamız 12 bazen hatta 1 i bile buluyor ama yine de dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Ama vicdanim çok rahatsız oluyor bu durum bebeğimin gelişimini etkiler mi sizce ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?