- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.881
Evet ayaklarım şişiyo ya çorap izi çıkıyor ordan anlıyorumkızzzlarrr daha şimdiden ayakları şişen ödem olan var mı ? şey ben varım da.karnım da büyüdü benim elbiseden,tişortlardan çok rahat belli oluyor, galiba 9 aya kadar patates çuvalı gibi olcam
aaa o neden yapmıyorrrmuşşşChatgpt de tahmin yapmıyo üzgünüm çok ahaha
yalnız değilmişiz canımEvet ayaklarım şişiyo ya çorap izi çıkıyor ordan anlıyorumerken başladım ödem tutmaya herhalde
Ne gelirse Allah'tan canım veren O alan O inşaallah bu kez sağlıkla alırsın kucağına
Nub açısı elde edememişiz ahahaaaa o neden yapmıyorrrmuşşş
hazımsızlığın ya da gazın olabilir, yediklerin çok rahatsız ediyordur başlarda benim de öyleydi. akşamları da var benim göbek ya
Yaaa bulantılarla çalışmak ekstra zor Allah kolaylık versin
Amin canım az kaldı inşallah geçecekMaalesef, bir de işe hep aşkla gelirdim, şimdi bırak aşkı, gözümü zor açıyorum, amin canım herkese kolaylık versin inşallah
hmm kese şekline göre falan diyin olmadıNub açısı elde edememişiz ahaha
aktivia falan mı yoksa kendin mi yoğrtla meyveyi karıştırıyorsun canımİşte son akşamlar hep meyveli yoğurt yiyorum o iyi geldi biraz bana şükür, deneyebilirsin canım
aktivia falan mı yoksa kendin mi yoğrtla meyveyi karıştırıyorsun canım
Bugün çok rahatsızım kızlar belki bugün doktora gdirm sanki nefesim yetmiyor gibi midem ciğerlerim çok kötüyüm başımın arkası acaba kötü bişey olck bana
Allah korusun kötü düşünme tabiiki, nefes darlığı olması normalmiş zaten bu zamanlarda, belki astımınız falan vardır, alerjik zamanlardayız olabilir, yine de kontrole gitmeniz faydalı olacaktır.Bugün çok rahatsızım kızlar belki bugün doktora gdirm sanki nefesim yetmiyor gibi midem ciğerlerim çok kötüyüm başımın arkası acaba kötü bişey olck bana
Umarım güzel gelir sonuçlar fetal mi verdin canmKızlar bende şimdi DNA testimi verdim dualarınızı bekliyorumbu arada benimde hazımsızlığım vardı. Gebe değilken diyet yapmıştım kefirin içine keten tohumu koyduruyordu dr. Çok güzel wcye çıkartıyordu. Şuanda kefili hergün içmeye çalışıyorum ama keten tohumunu 2günde 1 çay kaşığı koyuyorum Allah’a şükür hazımsızlığım geçti. Tavsiye ederim
Ayda bir normal canım biz de öyle gidiyoruz hepGünaydın annelerben 2026 ocak anneleri grubundayım, bir sorum olacak sizlere.
Sizler bebeğinizin kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman ultrasona girdiniz? Kaç hafta sonra? Ultrasona sık girmek iyi değilmiş diye duydum (karından da olsa).
Ben kalp atışını 7+3 haftasında duydum, doktor bir ay sonra kontrole gelmemi söyledi. Normal mi sizce? Daha erken gitsem ne olur? Bu arada doktorumda değişti.
Bence öğrenirsin ya detaylıda görünür diye düşünüyorumGünaydın canimcuma günü detaylı ultrason gidecem tahmini 12+2 olacam cinsiyet de öğrenmek istiyorum ama erken mi acaba 1 hafta daha bekleyip mi gitsem bilemedim
Hadi güzel sonuçlar alalım inşallahMerhabalar sabah gidip Fetal DNA için kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?