- 10 Şubat 2024
- 1.014
- 1.368
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.221
Ay bu benim kocamda da var. Bulaşık makinesini bir doldurması var baksan dolmuş taşıyor ama bir de bakıyorsun ki rafları açmaya üşenmiş hepsini ön tarafa koymuşAy kuzum yapıyor benimki de ne yapma amaçamaşır asmış şimdi görseniz yerle bir. kırmayayım deyip müdahale de etmiyorum içime fenalık basıyor baktıkça
ayy çok tatlı bir isimm eridimAy isim sormuşsunuz kızlar. Bugün o kadar geriden okudum ki mesajları şimdi bitirdim. Şebnem olacak kızımızın adı inşallah
yazalım ya bence gizlencek bişey değil sonucta burda tatlı bir kücük aile gibi bişey oldukKızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak
yaz lider teyzesiiYa hadi yazalım o zaman bence şimdidensuuuduru68 @cezerye_ sizin kuzuların adını da yazalım mı. Değiştirmek isterseniz değiştiririz
ayy eridim bu neeKızlar bizim de isimlerimiz hazır
Cinsiyetler belli olana kadar bir kız bir erkek ismi vardı kafamızda. Aynı cinsiyet olsaydı ikinci ismi düşünecektik ama bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendiğimiz günden beri isimleriyle de hitap ediyoruz artık bebeklerimize
Sonradan karar değiştirmezsek Yiğit & Yaren olacak inşallah
Sağlıkla gelsinler bende ikiz çok istemiştim bence çok şanslısınızKızlar bizim de isimlerimiz hazır
Cinsiyetler belli olana kadar bir kız bir erkek ismi vardı kafamızda. Aynı cinsiyet olsaydı ikinci ismi düşünecektik ama bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendiğimiz günden beri isimleriyle de hitap ediyoruz artık bebeklerimize
Sonradan karar değiştirmezsek Yiğit & Yaren olacak inşallah
Çok şükür gerçekten ya biz de kendimizi çok şanslı hissediyoruzSağlıkla gelsinler bende ikiz çok istemiştim bence çok şanslısınızisimlerine de bayıldım yaaa ayy şükür ki bulantı kusmalardan şu konulara geldik be
Bence iyi yapmışsın canım bende bekliyorum 20 22 hafta yapacakmışız detaylıyı yaparken de hep ne kadar hızlı büyüdklerini düşünben galiba önce ateş ölçer biberon vs başlayacağım ama dayanamaz başlarsan alışverişe paylaşır mısın paslaşarak alalım senin araştırmalarını beğeniyorum ben
kız banada bugün mail atmış doktor 29.temmuza verdi detaylıya zaman su gibi gecicek gibidetayliya ben 22 temmuzda gidiyorummm , resmen yarılamış olacağız hamileliği
cogunluga gore karar verelim ama bence kalabilir hem fikir vermis oluruz birbirimize, bizimki Mavi olacakKızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak
evet insallah guzel haberler aliriz, doya doya izleriz bebeklerimizikız banada bugün mail atmış doktor 29.temmuza verdi detaylıya zaman su gibi gecicek gibi
Yok canım benim ilk bebiş ama çoğu zaman yazamadığım oluyor. Günü yetiremiyorum kendimekızlar listeye baktımda şimdi daha önce hamiş kalan annelerin bazıları hic yazmıyor galiba bi kacıda daha öğrenemedimi burdan bi sesleniym istedim @bahrklbkler U ugurluceyli @evhamlikurabiyee @lunariaaa @belisamaa
kız sen 16.haftadasın bizlerden az öndesiniz diye etiketledim bebişin cinsiyeti belli değilmi dahaYok canım benim ilk bebiş ama çoğu zaman yazamadığım oluyor. Günü yetiremiyorum kendime
Bugün belli oldu akşam apar topar partiledikkız sen 16.haftadasın bizlerden az öndesiniz diye etiketledim bebişin cinsiyeti belli değilmi daha
Evet konuşursan bir daha göremezsinAy kuzum yapıyor benimki de ne yapma amaçamaşır asmış şimdi görseniz yerle bir. kırmayayım deyip müdahale de etmiyorum içime fenalık basıyor baktıkça
ayyy sağlıkla gelsin ayşe berenannabelica canım bizde bugün bir kızımız olacağını öğrendik ismi Ayşe beren olacak inşallah rabbim tüm bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve isimleriyle güzel yaşamalarını göstersin bizlere
ayni durum bizde de var bulaşık makinesi daha dolmadan calisiyor sonra 2 gun bosaltilmiyor, cok şikayet var cokEvet konuşursan bir daha göremezsinbizimki de öyle sağolsun yemek yapıyor arkasından dört günde mutfak ancak temizleniyor ama diyecek bir şey yok tabiki
Üzülmeyin bacılar o kadar yanlız değilsiniz ki bu konudaAy bu benim kocamda da var. Bulaşık makinesini bir doldurması var baksan dolmuş taşıyor ama bir de bakıyorsun ki rafları açmaya üşenmiş hepsini ön tarafa koymuşBütün kaşık çatallar ön boşlukta. Arka taraflar bomboş. Bir de yerleştirmedi var iç içe geçen bütün leğenler ayrı ayrı dizilmiş dolabın kapağını bir açıyorsun üstüne üstüne geliyor Bir şey deyince de ben böyle yapıyorum diyor...
Valla ben hamilelik işine bayıldım inşallah hepimiz sonuna kadar böyle yaşarız eşlerimiz destekçilerimiz olurayni durum bizde de var bulaşık makinesi daha dolmadan calisiyor sonra 2 gun bosaltilmiyor, cok şikayet var cok
bazen kendime de kızıyorum diyorum adam yapıyo elinden geleni oldugu kadar olsun ama tam yerine oturacakken hep bi sey isteyesim geliyor
Amin hcanım cayyy sağlıkla gelsin ayşe beren
Ay bu benim kocamda da var. Bulaşık makinesini bir doldurması var baksan dolmuş taşıyor ama bir de bakıyorsun ki rafları açmaya üşenmiş hepsini ön tarafa koymuşBütün kaşık çatallar ön boşlukta. Arka taraflar bomboş. Bir de yerleştirmedi var iç içe geçen bütün leğenler ayrı ayrı dizilmiş dolabın kapağını bir açıyorsun üstüne üstüne geliyor Bir şey deyince de ben böyle yapıyorum diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?