- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.241
Aman yarabbiiimEvet konuşursan bir daha göremezsinbizimki de öyle sağolsun yemek yapıyor arkasından dört günde mutfak ancak temizleniyor ama diyecek bir şey yok tabiki
Eveeettt kocaaam buuuuAman yarabbiiimdefalarca kez de övüyor dimi yemeği
Böyle pilav yok bak nasıl pişirdim ama diye
Ya nasıl güzel hislerdetayliya ben 22 temmuzda gidiyorummm , resmen yarılamış olacağız hamileliği
AyyyEveeettt kocaaam buuuufırında patates yemeğini yaparken bütün mahalle duyar o gün patates tuz ve yağdan oluşan tarif
yine sağolsunlar benim bu aralar tek şikayetim çocuk isimlerine çok karışıyor onun beğendiklerini ben çok ağır buluyorum benim beğendiklerimi de o beğenmiyor bu konuda sinirlerimi oynatıyorAyyykaburga dolması yap onun patatesi daha önemli olur aynen bilirim bizdede var ondan
Yani içinizde tanıdığı olanlardan özür diliyorum hiç alınmasınlar lütfen beğenmediği her isme saçma bir şey söylüyoryine sağolsunlar benim bu aralar tek şikayetim çocuk isimlerine çok karışıyor onun beğendiklerini ben çok ağır buluyorum benim beğendiklerimi de o beğenmiyor bu konuda sinirlerimi oynatıyorAlaz ismini beğendim bayıldım Malaz derler çocuğa diyor gıcık adam
Haklisin canim aynen dedigin gibi olurum yaptirmazsakta.. en iyisi yaptirmak. Yarin bir görüşeceğim firmalarla bakalim. Birini secip yaptiririz bu hafta ici. Artik bir an once baslasin bekleyisYaptırmazsan da sanki yine evham yapacak gibisin canım sen. Sanki bir on gün stres yaşayıp sonra oh çekmek daha iyi olacak senin için
Ayy cidden o daha zor yaaa.. ben de yakınım Eskişehir e ama birincisi yolculuk yapamam zaten ikincisi de 1 ay beklemek epey beni terelelli moda sokar heralde fetal dna icin beklerken . Aynen canim yaptiralim da rahatlayalimben eskisehir de yaptırdım 25 30 gune cikiyormus sonucben napayım ya sen yaptır 10 gunr ogren icin rahat etsin en azindan canim
Canım şöyle söyliyim kız olursa Reyhan diye anlaştık onunla benim de içime sindi erkek olursa çok öncedenden beri Ali kesin olacaktı öyle düşünmüştüm yanına da bir isim istedim Ali Ege dedim beğenmedi Ali Alaz dedim beğenmedi bugün Yiğit Ali diye tutturdu ya da Seyit Ali diyor başka da bir şeyi beğenmedi birisi daha hafif bir isim olsun istemiştim aslındaO zaman eşiniz klasik isimler seviyor herhalde, mesela oğlumda ben Kerem ismini beğenmiştim o da Ali ekledi Ali Kerem olduşimdi de Ertuğrul koycam erkek olursa diyor sadece şu şekilde gülüyorum ona bu arada ben de eski isimleri çok severim bu yeni nesil isimlerini hiç sevemedim. Hatta belki kızım olursa diye bile düşünüp buldum ama onu da kimse beğenmiyor Zehra veya Rüveyda cebellato
Rüveyda ismini çok severim hep farklı bulmuşumdur, lisede bu isimde bir arkadaşım vardı şimdi dünyayı geziyor çok zeki bir kızO zaman eşiniz klasik isimler seviyor herhalde, mesela oğlumda ben Kerem ismini beğenmiştim o da Ali ekledi Ali Kerem olduşimdi de Ertuğrul koycam erkek olursa diyor sadece şu şekilde gülüyorum ona bu arada ben de eski isimleri çok severim bu yeni nesil isimlerini hiç sevemedim. Hatta belki kızım olursa diye bile düşünüp buldum ama onu da kimse beğenmiyor Zehra veya Rüveyda cebellato
Kızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak
Yazabilirsin canikoYa hadi yazalım o zaman bence şimdiden@suuuduru68 cezerye_ sizin kuzuların adını da yazalım mı. Değiştirmek isterseniz değiştiririz
Aaaa bende rüyamda yiğit Ali diye seslenmiştim bebeğimeCanım şöyle söyliyim kız olursa Reyhan diye anlaştık onunla benim de içime sindi erkek olursa çok öncedenden beri Ali kesin olacaktı öyle düşünmüştüm yanına da bir isim istedim Ali Ege dedim beğenmedi Ali Alaz dedim beğenmedi bugün Yiğit Ali diye tutturdu ya da Seyit Ali diyor başka da bir şeyi beğenmedi birisi daha hafif bir isim olsun istemiştim aslında
Canım bencede yazılmasının bi sakıncası yokKızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak
Günaydın kızlar nasılsınız bugün?
20-24 hafta arası detaylı olacakmış canım Ağustos ortalarına doğru denk geliyor seninkiKızlar bir dahaki kontrole detaylı mı gircz doktor hiç bahsetmedi benim kontrol 16 temmuz o zaman 18 haftalık oluyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?