- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.261
Kızlar içimde balonlar patlıyor gibi bi his var böyle nasi desem ay anlatamıyorum da Kayra hareket mi ediyor acaba
17.haftadayim işte doktor daha bir ayın var bebek hareketlerini hissetmeye demisti ay olabilir mi ki çok tatlıKaç haftalık olmuştun canım sen olabilir senin haftan bayağı ilerideydi
Yaaa Allah'ım sana güç kuvvet versin kuzumGünaydın canım, ben akşam yemek yediğim için mide bulantım çok oldu, sadece çorba içiyorum eğer farklı bir şey yersem midem bulanıyor, henüz geçmedi sanki hala var sabahta uyanınca ama umursamamaya çalışıyorum neredeyse 3 ayım doluyor ama toparlayamadı vücudum
Sen nasılsın
bence o kişiye göre değişir daha erken hisseden de olabilir tabi gaz falan da olabilir ama sen daha iyi anlarsın tabi17.haftadayim işte doktor daha bir ayın var bebek hareketlerini hissetmeye demisti ay olabilir mi ki çok tatlı
Kız anlamıyorum kibence o kişiye göre değişir daha erken hisseden de olabilir tabi gaz falan da olabilir ama sen daha iyi anlarsın tabi
17.haftadayim işte doktor daha bir ayın var bebek hareketlerini hissetmeye demisti ay olabilir mi ki çok tatlı
Yaaa Allah'ım sana güç kuvvet versin kuzumhaşlanmış patates falan da mideni bulandırıyor mu,inşallah geçecek en kısa zamanda, çektiğin çilelerin de mukafatını alırsın inşallah gün gece başım çok ağrıyordu erkenden uyudum grip oluyorum galiba kırılıyorum bende, hapşuruklarım da durmuyor korkuyorum hapşururken
Hahaha iyi yapıyorsun tecrübelilere dee danışmakta fayda varKız anlamıyorum kiokuldayim şimdi çocuğu olan hocaları darliyom burda
iyi bari canım en azından peynir falan yemiş oluyorsun,kaşar peyniri kilo aldırıyormuş bebeğe. Limonlu suyla idare ediyorum vallaAmin canım, yok sadece sıvı yediğim zaman zor olmuyor akşamları, kahvaltı yapmaya başladım en azından ama çok şükürcanım gribe dikkat et lütfen, tam böyle mevsimsel geçiş, alerji havaları şu an da aman bitki çayı olarak sanırım ıhlamur içiliyordu öyle hatırlıyorum doktoruna sorup içebilirsin aslında önlem olarak
Alın kısmı biraz daha geniş olunca erkek mi diyorlardı sanki ona göre erkek ama ince de bir kemik yapısı var gibi Buna göre de kız hadi bakalım :)) Bu arada ultrason resmini görünce Anılarım canlandı ben de oğlumu Çakmak Erdem Hastanesi'nde doğurmuştum 9 yıl önceEki Görüntüle 3605387 arkadaşlar tahmin alabilir miyimm
Canım zayıfsan olabilir hissedilmeyecek bir zaman değil yani mümkündür17.haftadayim işte doktor daha bir ayın var bebek hareketlerini hissetmeye demisti ay olabilir mi ki çok tatlı
Kan verenlerde ben duymuştum böyle bir şey olabiliyormuş14.haftada fetal dna için kan vermiştim Eurofins dna yetersiz tekrar kan verelim diye sonuç geldi tekrarladım sonuç bekliyorum bu durumu yaşayan oldu mu
USG isteriiizKızlar saat 15.30'da randevum var 13+6 yız cinsiyeti görür artık herhalde
Tmm cnm inşallah. ayy bu heyecanlar,2.cocuk rahat olurum pek sallamam diyordum ama hiç öyle değilmiş yaUSG isteriiiz
çok heycanlandım nedense inş görürrrKızlar 15.30'da randevum var 13+6 yız cinsiyeti görür artık herhalde
Teşekkürler canım20-24 hafta arası detaylı olacakmış canım Ağustos ortalarına doğru denk geliyor seninki
Ay çok heyecanlıKızlar 15.30'da randevum var 13+6 yız cinsiyeti görür artık herhalde
Hadi bakalm güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 15.30'da randevum var 13+6 yız cinsiyeti görür artık herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?