- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.281
iyi bari canım en azından peynir falan yemiş oluyorsun,kaşar peyniri kilo aldırıyormuş bebeğe. Limonlu suyla idare ediyorum valla
Kızlar 15.30'da randevum var 13+6 yız cinsiyeti görür artık herhalde
Maşallah cnm sıkıntı yok gördüğm kadarıyla hasta olma ihtimali baya düşük buna göre,grafik var mı?Kızlar ikili sonucum çıkmış ama doktora cmt gidicem bakar mısınız size zahmet anlamadım da
çok heycanlandım nedense inş görürrr
Ay çok heyecanlı
Hadi bakalm güzel haberlerini bekliyoruz
Sağolun kızlar haber vercem hemenAyyy sağlıklı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Ya ben kiraz çekirdekli kemer patik falan aldım mesela gaz sancısına iyi gelir diye. Bir kez bile kullanmadım. Puset için ana kucağı için sineklik tarzı bişey aldım boşa gitti. Banyo oturağı banyo şapkası gibi birşeyler aldım bir kez bile kullanmadık. Destekli oturması için minder türü birşey aldım boşa gitti. Aldığım tonla oyunca boşa gitti sürekli leğen kepçe bunlarla oynuyor şu anannabelica Valla ben de dinlerim. Hem çok eşyayı sevmem. Hem lojmanda oturuyoruz ev küçük. Hem de eşimin işinden dolayı sık tayin görüp taşınıyoruz. Ha bir de ikiz benim yavrularım zaten ister istemez biraz fazla eşya olacak. O yüzden gereksizleri söyleyecek birine aşırı ihtiyacım var
Yaa mükemmel. Adıyla yaşasın kuzularKızlar bizim de isimlerimiz hazır
Cinsiyetler belli olana kadar bir kız bir erkek ismi vardı kafamızda. Aynı cinsiyet olsaydı ikinci ismi düşünecektik ama bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendiğimiz günden beri isimleriyle de hitap ediyoruz artık bebeklerimize
Sonradan karar değiştirmezsek Yiğit & Yaren olacak inşallah
Kız lider diyip durma bana gaza geliyorumayy çok tatlı bir isimm eridim
yazalım ya bence gizlencek bişey değil sonucta burda tatlı bir kücük aile gibi bişey olduk
yaz lider teyzesiihadi bismillah
ayy eridim bu neeikiz ve uyumlu isimler Allahim yicemmm
Evet ya cidden içimiz şişti ilk zamanlar. Hala var bulantı ama cinsiyet konuları başlayınca şenlendi ortalıkSağlıkla gelsinler bende ikiz çok istemiştim bence çok şanslısınızisimlerine de bayıldım yaaa ayy şükür ki bulantı kusmalardan şu konulara geldik be
canım sadece bunu verdi labMaşallah cnm sıkıntı yok gördüğm kadarıyla hasta olma ihtimali baya düşük buna göre,grafik var mı?
Ya ne güzel isim öyle ne güzel bulmuşsunuzcogunluga gore karar verelim ama bence kalabilir hem fikir vermis oluruz birbirimize, bizimki Mavi olacakburada da kolay telaffuz edilebilecek bi isim olsun istedik, bi de hamile kalmaya calışma surecinde Mavi ismiyle cok tesadüfler yasamistim o yuzden ismiyle gelmis oldu
İsmin güzelliği ya çok zarif çok çiçek bir kız olacak benceannabelica canım bizde bugün bir kızımız olacağını öğrendik ismi Ayşe beren olacak inşallah rabbim tüm bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve isimleriyle güzel yaşamalarını göstersin bizlere
Yaa ne güzel isimmiş ısrar et benceyine sağolsunlar benim bu aralar tek şikayetim çocuk isimlerine çok karışıyor onun beğendiklerini ben çok ağır buluyorum benim beğendiklerimi de o beğenmiyor bu konuda sinirlerimi oynatıyorAlaz ismini beğendim bayıldım Malaz derler çocuğa diyor gıcık adam
Yukarıda da yazdım anne baba ne derse o. Kimseye tek kelime etmek düşmezO zaman eşiniz klasik isimler seviyor herhalde, mesela oğlumda ben Kerem ismini beğenmiştim o da Ali ekledi Ali Kerem olduşimdi de Ertuğrul koycam erkek olursa diyor sadece şu şekilde gülüyorum ona bu arada ben de eski isimleri çok severim bu yeni nesil isimlerini hiç sevemedim. Hatta belki kızım olursa diye bile düşünüp buldum ama onu da kimse beğenmiyor Zehra veya Rüveyda @cebellato
Bizim grup kararlı çıktı şimdiden baya var ismi belli olanCanım yüksek ihtimal çoğu kişi karar veremeyecek isme, daha şimdiden zorlanan var, sen bilirsin ama görmek isteyen de var ismi orada
Benim doktorum 15-16-17 den birinde gel üçlü test yapayım dedi. Üçlüde hata payı çok ama yaptıracağım yine de ne zararı olabilir kiKızlar bir dahaki kontrole detaylı mı gircz doktor hiç bahsetmedi benim kontrol 16 temmuz o zaman 18 haftalık oluyor kuzum
İlk gebelik biraz zor canım ama imkansız değil. Bir de emin olamıyor insan ilk başlarda17.haftadayim işte doktor daha bir ayın var bebek hareketlerini hissetmeye demisti ay olabilir mi ki çok tatlı
Gazda olabilir canım bebek hareketleride olabilir ben 18 haftamda hissetmiştimKızlar içimde balonlar patlıyor gibi bi his var böyle nasi desem ay anlatamıyorum da Kayra hareket mi ediyor acaba
Çok geçmiş olsun canımYaaa Allah'ım sana güç kuvvet versin kuzumhaşlanmış patates falan da mideni bulandırıyor mu,inşallah geçecek en kısa zamanda, çektiğin çilelerin de mukafatını alırsın inşallah gün gece başım çok ağrıyordu erkenden uyudum grip oluyorum galiba kırılıyorum bende, hapşuruklarım da durmuyor korkuyorum hapşururken
Yaa zaman nasıl geçecekKızlar 15.30'da randevum var 13+6 yız cinsiyeti görür artık herhalde
Bir kız daha geldi bugün eşitiz şu anannabelica 13 e12 erkekler önde herhalde? Bakalım benden eşitlik sayısı mı gelecek yoksa erkekler iyice arayı açacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?