- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.321
Doktor kız tahmininde bulunduKötünün iyisi o zaman beklicez 3e kadarbakalım eşitliği bozacak misin. Gerçi Sunsun9 söyler birazdan o bozmuş olacak eşitliği senden önce
Valla 17 di, 15 e aldım daha erken yokmuş olsa gitcem
Canım maşallah öncelikle
Bana kız gibi geldi
Evet topluca oraya gidelim buradan sonraDemi tam tersi burdan sonra oraya geçeriz artık
Yok doğmasını bekleyelim deseydinnDoktor kız tahmininde bulunduBacak arasını net gösterdi. Gördüm bomboştu yine de kesinleşmesi için 16. Haftayı bekleyelim dedi
Masallah güzellik sağlıkla gelsinDoktor kız tahmininde bulunduBacak arasını net gösterdi. Gördüm bomboştu yine de kesinleşmesi için 16. Haftayı bekleyelim dedi
Yazalım canım çok net açıktı bacak arası doktor da gördü ama her ihtimale karşı kesin demedi sanırımMasallah güzellik sağlıkla gelsinBoşsa boştur ya kesin gördüm diyorsun yazalım listeye bence
Her ihtimale karşı dedi sanırım canım yoksa baya belliydi benceYok doğmasını bekleyelim deseydinnayy inşallah banada öyle bir şey demez İstanbula gidicem 1 ay yokum iyi bak derim1
Sağlıkla gelsin minnoşun
Doktor kıza benziyor dedi bacak arasını gördükErkeğe benzettim
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın İnşallahDoktor kıza benziyor dedi bacak arasını gördük
maşallah kızın zamanında gelmişBenim kızım 19 ocakti ama 20 ocakta geldizamanında gelsinler de hepsi. Tarihin de önemi yok
Ben yaptrmycm 3 lü test doktorum da bişey demediBenim doktorum 15-16-17 den birinde gel üçlü test yapayım dedi. Üçlüde hata payı çok ama yaptıracağım yine de ne zararı olabilir ki20-24 arası da detaylı oluyor diye hatırlıyorum. Bir sonraki muayene detayliya gönderir artık
Diğer ay netleşir diye düşünüyorum Şuandaki görüntüde net değil:) benim büyük oğlunda 12 haftada kıza benziyor dedi 15 haftada erkek olduğunu öğrendik
Seninki kesinleşmedi mi canımAy inşallah bir gelsin belki de gerek kalmaz sonuç bir gelseydi kız olursa kesinleştirmişiz zaten
Günaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yineGünaydın canım, ben akşam yemek yediğim için mide bulantım çok oldu, sadece çorba içiyorum eğer farklı bir şey yersem midem bulanıyor, henüz geçmedi sanki hala var sabahta uyanınca ama umursamamaya çalışıyorum neredeyse 3 ayım doluyor ama toparlayamadı vücudum
Sen nasılsın
geçmiş olsun canım, az kaldı inşallah bitecek bunlar daGünaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yine2 gün iyiyim dedim yamuldum yaaa bitmiyor bu bulantılarrr bitmiyor neyse akşam cinsiyeti öğrenicem kendimi avutayım
Daha güvenilir 2 liyi yaptırdıktan sonra 3 lü banada gereksiz geliyorBen yaptrmycm 3 lü test doktorum da bişey demediözele gidiyorum doktorum çok iyi biri bence gerek duysa söylerdi
Günaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yine2 gün iyiyim dedim yamuldum yaaa bitmiyor bu bulantılarrr bitmiyor neyse akşam cinsiyeti öğrenicem kendimi avutayım
Sağlıkla gelsin bebişKızlar bir dahaki kontrole detaylı mı gircz doktor hiç bahsetmedi benim kontrol 16 temmuz o zaman 18 haftalık oluyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?