Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Doktor kız tahmininde bulundu Bacak arasını net gösterdi. Gördüm bomboştu yine de kesinleşmesi için 16. Haftayı bekleyelim dedi

Doktor kız tahmininde bulundu Bacak arasını net gösterdi. Gördüm bomboştu yine de kesinleşmesi için 16. Haftayı bekleyelim dedi
Yok doğmasını bekleyelim deseydinn ayy inşallah banada öyle bir şey demez İstanbula gidicem 1 ay yokum iyi bak derim1
Sağlıkla gelsin minnoşun

Erkeğe benzettim

Ben yaptrmycm 3 lü test doktorum da bişey demedi özele gidiyorum doktorum çok iyi biri bence gerek duysa söylerdi

Diğer ay netleşir diye düşünüyorum Şuandaki görüntüde net değil:) benim büyük oğlunda 12 haftada kıza benziyor dedi 15 haftada erkek olduğunu öğrendik

Günaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yine 2 gün iyiyim dedim yamuldum yaaa bitmiyor bu bulantılarrr bitmiyor neyse akşam cinsiyeti öğrenicem kendimi avutayım

Günaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yine 2 gün iyiyim dedim yamuldum yaaa bitmiyor bu bulantılarrr bitmiyor neyse akşam cinsiyeti öğrenicem kendimi avutayım
geçmiş olsun canım, az kaldı inşallah bitecek bunlar da haberlerini merakla bekliyoruz

Canım ya ne çektik ayy çok heyecanlı annelik işte sabah seruma bağlıyken akşam ki cinsiyeti düşünüp heyecanlanıp mutlu olmak

Bence bir prenses gelecek içime öyle doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…