Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşkım onun sloganı şöyleydi “siz bebeğe göre değil, bebek size göre yaşayacak “ hala bana aynı şeyleri söylüyor, oğluda tosun gibi 8 yaşında
Tebrik ediyorum.. ben tüm hayatımı oğluma göre değiştirmiştim çok pişmanım.ne tatil ne arkadaş ne misafirliğe gittim ne misafir aldım

Selam kızlar ,
Dün ultrasonda bebeğinin kılını dahi kıpırdatmamasindan dolayı aşırı stresli bi gece yaşadım bugün farklı bi hastanede tekrar bi ultrasona girdim ve bebeğim hareket ediyor. Dr büyük ihtimalle uyuyordu dedi endise edilecek bir durum yok ve sürpriz bir bilgi daha aldım, kızım oluyormuş, ilki erkek 4 yasinda ve ben yine erkek diye düşünüyordum bu haber üzerine çok şaşırdım tepkisiz kaldım. Çok şaşkınım paniğim kız çocuğu nasıl büyütülür acaba diye saçma sapan bir moda girmiş durumdayım aklımda ergen ergen sorular

Aşkım onun sloganı şöyleydi “siz bebeğe göre değil, bebek size göre yaşayacak “ hala bana aynı şeyleri söylüyor, oğluda tosun gibi 8 yaşında
Ben bu kafa yapısını seviyorum ya oğluna da maşallah
şimdi anladımm. Yani enfeksiyon gibi şeylerden korunmak için. Aslında çok mantıklı bi de adaptasyonu var bu işin, hem bebek hem anne için. Teşekkür ederim canım

Sağlıklı haberini alacağız yakında canım benim içini rahat tut asıl tam tersi söylemesi lazım usg daha önemli bu test hata oranı yüksek bi test sadece analiz yapıyor zaten ki milyon örneği var hataların. Tövbe yarabbi bunlarda tedbirli olacağız diye iyice korkutuyorlar. Sınavın Buda senin az kaldı sonucun çıkınca rahatlayacaksın bak eminiz hepimiz

Ay ne bileyim görünce gaza geliyorum galiba Bir de şöyle düşündüm şimdi yaz ya bu aldıklarım da kışlık polar yani. Bir dahaki kışa daha pahalı olur şimdiden alayım diye düşündüm.

ben baya indirimden aldım mağzada 50% indirimli aldım ve Beyazyasemin dediği gibi kışın pahalı oluyor indirim hiç olmuyor şuan çok güzel indirimler var kış ürünlerinde yane kızlar
Kızlar haklısınız tabiiki kışın daha pahalı olcak ama bir iki haftaya kadar indirime girer diye düşünüyorum çok sık yapılıyor indirimler hele ki bu yaz zamanı kışlıklar ucuzluyor baya. Ben de kışa kalmadan alcam zaten aman güzel günlerde giyinsin bebetolar

Kızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi
Canım takip ettiğim doktorlar böyle bir şey yok diyor. Zaten bu süre içinde de mecburen doktor kontrollerine gidiliyor galiba

aynen bu sebeplerden dolayı sağol canım buarada çok güzel anlattın

Canım çok güzel tulumlar almışsın güle güle kullansin kuzular h&m çok severek alıyorum ben de. Herşeye bir kulp takıyor demezseniz naçizane birşey önericem yine yenidoğan döneminde bebişler boyunlarını tutamadiklari için fermuarlı tulumlar gıdışlarına batıyor. Fermuari kapatan bir parça var orda ama yine de benim minnoşumu çok rahatsiz ederledi önü çıtçıtlı tulumları veya üstten giyilip alttan çıtçıtlı olanları daha verimli kullandım ben açıkçası

Ay ben artık ne yapacağımı şaşırdım
Bugün okuldaki kızlar da fermuarlı tulum al diğerlerini giydirmesi zor oluyor durmuyorlar yerlerinde dediler
Bir de bu tulumlar 1-2 ay için. Yorumlarında da büyük olduğu yazıyor. Benimkiler ikiz de olunca 3 aylıkken falan ancak giyerler diye düşündüm. İnşallah o zaman tutarlar boyunlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…