Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bende çok sık oluyor canım bu idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ama tahlillerimde bir şey çıkmıyor anlatmıştım daha önce size
Bende en son 15 günü gecti idrar verdim birsey çıkmamıştı. Simdi igne batiyor gibi olunca yine bir gerildim. Durup durup oluyor. Gecse de rahatlasam bende. Ay herseyi stres yapiyoruz
Senin gün icinde kac kez oluyor veya her gun oluyor mu

bence ondandır canım bana da o zamanlarda ayrı bir kasık ağrısı yükleniyor. Eğer devam ederse dayanılmaz gibi olursa gidersin istersen doktora ama kötü düşünme. Rahmin büyüyor da olabilir
Anlik oluyor kuzum 1 2 saniye sürüp geciyor. Ama aniden oluyor ya insaninkalbi carpiyor birden. İnşallah devam edipte huzursuz etmez beni de
Rahmin büyüyor ondan oluyordur İnşallah. Dedigin malum gunler icindeyim ondan da olabilir belki dogru.

o normaldir bence canım çok düşünme ben de kendimi çok dinlediğimde nstye bağlanasım geliyor sancım mı var acaba diyorum

Kızlar bi de madem konu açıldı emzik veya biberon verince meme reddi yaşanır mı sanki öyle bir algı var tecrübeli anneler bizi aydınlatabilir mi
Bence kesinlikle yaşanıyor, ben çok merak ettiğim için oğluma ilk günlerde emzik verdim o da hemen tuttu emziği, sonra sütüm gelmedi benim hemşireler mama vereceğiz dediler ve hiçbir tecrübem olmadığı için maalesef ki biberonla mama vermek zorunda kaldık eve gelince sütüm gelmeye başladı ama arada Mama takviyesi yapıyorduk çünkü sütüm az geliyordu sonra o biberonun kolaylığına alışınca 3 . Ayda çok zorlandım emmek istemiyordu meme de Savaş veriyorduk resmen sonra ne yaptıysam sütüm artmadı sağma makinesi aldım onunla birazcık sağip kaşıkla veriyordum Ama sonra kabullendim benim sütüm artmıyordu mama ile devam ettik ama şimdi doğumumda İnşallah sütüm olur mama versem bile asla biberon kullanmam

o normaldir bence canım çok düşünme ben de kendimi çok dinlediğimde nstye bağlanasım geliyor sancım mı var acaba diyorum
Ay inşallah kuşum yaa.. normalde yoktu bugun çıktı bu batma hissi. Bir hafta fln once birkez olmustu bugun birkac defa oldu. Belki 2 saattir fln durup durup oluyor belli araliklarla.
Hepte yatiyorum halbuki.
Biraz ev serin olmustu malum havada sicak üstüm baya ince acaba üşüttüm mü diye düşündüm yagmur fln yağdı. Belki ondan mi oldu bilemedim. Cok hassas durumdayiz çünkü su an bagisikligimiz düşükmüş

Kanka kahverengi kadar memem var full sokacam o zaman memeyi

Canım bende ıkı gun once akşam 3-4 saat sürdü. Sol tarafta hareket ettıkce daha çok oluyordu ama uzanırken de oluyordu. Ertesi güne geçmişti. Endişelenme senınde geçer inşallah. Bebiş büyüyor, rahim büyüyor...

sepide canımmm yurtdışı gidip gelirken havaalanında ve genel olarak seyahat boyunca nelere dikkat ettin ? Neler tavsiye edersin?
Aşkım valla öyle aşırı dikkat ettiğim bir şey olmadı, bol giyindim göbeğim belli olmasın birde onlara laf anlatmakla uğraşmayım diye 28.haftanda normalde rapor almak gerekiyormuş ama şimdi onların sağı solu belli olmaz
Bol su içtim kanka uçakta, 4 saat sürdü hiç yürüme falan yapmadım normalde bir tür atılabilirdi ama ben üşendim, koltuğum rahattı , aşkım birde yemeklere dikkat ettim yeşillik falan pek yemedim nasıl yıkandığını bilmediğim için, yanımda ne olur ne olmaz progestan fitil götürdüm. Gündede 14K adım attım sonumuz hayır olsun inşallah.

Ay canım yaa yazdiklarin içimi rahatlattı gerçekten.. benimde olacak nerdeyse dedigin kadar zamandir. Durup durup oluyor. Ayaga kalktim az dolastim baktim yine oluyor. Uzanırken de oluyor. Ay insallah yatana kadar geçer yaa. Hemen modum düşüyor benim
Insallah rahim büyümesinden kaynaklıdır. Bebegim büyüsün sağlıkla da.. çok sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…