- 25 Şubat 2024
- 1.286
- 1.582
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.801
kesinKızlaaar 3536 öndeyizzz varmı arttıran?
Bende en son 15 günü gecti idrar verdim birsey çıkmamıştı. Simdi igne batiyor gibi olunca yine bir gerildim. Durup durup oluyor. Gecse de rahatlasam bende. Ay herseyi stres yapiyoruzBende çok sık oluyor canım bu idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ama tahlillerimde bir şey çıkmıyor anlatmıştım daha önce size
Anlik oluyor kuzum 1 2 saniye sürüp geciyor. Ama aniden oluyor ya insaninkalbi carpiyor birden. İnşallah devam edipte huzursuz etmez beni debence ondandır canım bana da o zamanlarda ayrı bir kasık ağrısı yükleniyor. Eğer devam ederse dayanılmaz gibi olursa gidersin istersen doktora ama kötü düşünme. Rahmin büyüyor da olabilir
ayyy sen zaten varyaa sürekli tek ayak cezası yedirirdin bize yok işiniz düşünce yazıyorsunuz yok yoklamaya gelmediniz yanardık valla
o normaldir bence canım çok düşünme ben de kendimi çok dinlediğimde nstye bağlanasım geliyor sancım mı var acaba diyorumAnlik oluyor kuzum 1 2 saniye sürüp geciyor. Ama aniden oluyor ya insaninkalbi carpiyor birden. İnşallah devam edipte huzursuz etmez beni de
Rahmin büyüyor ondan oluyordur İnşallah. Dedigin malum gunler icindeyim ondan da olabilir belki dogru.
Bence kesinlikle yaşanıyor, ben çok merak ettiğim için oğluma ilk günlerde emzik verdim o da hemen tuttu emziği, sonra sütüm gelmedi benim hemşireler mama vereceğiz dediler ve hiçbir tecrübem olmadığı için maalesef ki biberonla mama vermek zorunda kaldık eve gelince sütüm gelmeye başladı ama arada Mama takviyesi yapıyorduk çünkü sütüm az geliyordu sonra o biberonun kolaylığına alışınca 3 . Ayda çok zorlandım emmek istemiyordu meme de Savaş veriyorduk resmen sonra ne yaptıysam sütüm artmadı sağma makinesi aldım onunla birazcık sağip kaşıkla veriyordum Ama sonra kabullendim benim sütüm artmıyordu mama ile devam ettik ama şimdi doğumumda İnşallah sütüm olur mama versem bile asla biberon kullanmamKızlar bi de madem konu açıldı emzik veya biberon verince meme reddi yaşanır mı sanki öyle bir algı var tecrübeli anneler bizi aydınlatabilir mi
bak o son şeyi doğru dedin hergün net yoklama yapardımayyy sen zaten varyaa sürekli tek ayak cezası yedirirdin bize yok işiniz düşünce yazıyorsunuz yok yoklamaya gelmediniz yanardık valla
Ay inşallah kuşum yaa.. normalde yoktu bugun çıktı bu batma hissi. Bir hafta fln once birkez olmustu bugun birkac defa oldu. Belki 2 saattir fln durup durup oluyor belli araliklarla.o normaldir bence canım çok düşünme ben de kendimi çok dinlediğimde nstye bağlanasım geliyor sancım mı var acaba diyorum
Hangi marka biberon kullandığınızı hatırlıyor musunuz acaba?Biberon meme reddi yapmazsa mantıklı ama benim kızımda meme reddi yaptı bir daha da meme almadı
Kanka kahverengi kadar memem var full sokacam o zaman memeyiBen gebe okuluna gitmiştim canım orda hiç ucu olmayan memeyi bile tutabilir bebekler demişlerdi. Zaten bebek memenin ucunu tutuyorsa o yanlış emme oluyor. Tamamen kahverengi geniş kısmı kavrayacak şekilde ağzını açabilmesi gerekiyor. Eğer ağzını güzelce açabilirse hiç sorun kalmaz en kötü silikon uçla alıştırma yaparsın ilk başlarda
Canım bende ıkı gun once akşam 3-4 saat sürdü. Sol tarafta hareket ettıkce daha çok oluyordu ama uzanırken de oluyordu. Ertesi güne geçmişti. Endişelenme senınde geçer inşallah. Bebiş büyüyor, rahim büyüyor...Bende en son 15 günü gecti idrar verdim birsey çıkmamıştı. Simdi igne batiyor gibi olunca yine bir gerildim. Durup durup oluyor. Gecse de rahatlasam bende. Ay herseyi stres yapiyoruz
Senin gün icinde kac kez oluyor veya her gun oluyor mu
İdrar yolu enfeksiyonunda olabiliyorKızlar ya sağ tarafimda kasığımda durup durup diken batiyor gibi oluyor. Yasayan var mi bunu
Aşkım valla öyle aşırı dikkat ettiğim bir şey olmadı, bol giyindim göbeğim belli olmasın birde onlara laf anlatmakla uğraşmayım diyesepide canımmm yurtdışı gidip gelirken havaalanında ve genel olarak seyahat boyunca nelere dikkat ettin ? Neler tavsiye edersin?
Ay canım yaa yazdiklarin içimi rahatlattı gerçekten.. benimde olacak nerdeyse dedigin kadar zamandir. Durup durup oluyor. Ayaga kalktim az dolastim baktim yine oluyor. Uzanırken de oluyor. Ay insallah yatana kadar geçer yaa. Hemen modum düşüyor benimCanım bende ıkı gun once akşam 3-4 saat sürdü. Sol tarafta hareket ettıkce daha çok oluyordu ama uzanırken de oluyordu. Ertesi güne geçmişti. Endişelenme senınde geçer inşallah. Bebiş büyüyor, rahim büyüyor...
Aşkımsu çok geçmiş olsunKızlar ya sağ tarafimda kasığımda durup durup diken batiyor gibi oluyor. Yasayan var mi bunu
Aslinda 15 gün falan once vermiştim idrar ama devam ederse bu durum yeniden test veririm olmadi.İdrar yolu enfeksiyonunda olabiliyor
Kanka tabloda kızların annelerinide sayamıyormuyuzBen bu tabloyu boşuna mı tutuyorum ya nerde erkekler fazlaymışsepide suuuduru68 @Cherry Mom desteğe gelin kızlar asılsız iddialar var
İlk hamileliğimde oluyordu benim böyle bir süre sonra ayağa kalkınca bıçak saplanır gibi olmaya başlamıştı hatta. Çok geçmiş olsunAslinda 15 gün falan once vermiştim idrar ama devam ederse bu durum yeniden test veririm olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?