Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Aşkımsu çok geçmiş olsun acaba bebiş ve rahim büyüdüğü için olabilir mi
İnşallah ondan oluyordur kuzuşum ya. Yani birsey yoktu aksama dogru birden basladi. Üşüttüm mü diye düşündüm pike aldim üstüme düşün..
Gecse de ferahlasam. Insan geriliyor elinde olmadan.

İnşallah ondan oluyordur kuzuşum ya. Yani birsey yoktu aksama dogru birden basladi. Üşüttüm mü diye düşündüm pike aldim üstüme düşün..
Gecse de ferahlasam. Insan geriliyor elinde olmadan.
Aşkım hiç gerilme, riskli dönemler bitti çok şükür, benimde bazen alt karnıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor geçip gidiyor, seninde geçecek inşallah, biraz yürü biraz dinlen evin içinde

İlk hamileliğimde oluyordu benim böyle bir süre sonra ayağa kalkınca bıçak saplanır gibi olmaya başlamıştı hatta. Çok geçmiş olsun
Ilk oldugunda tam soyledigin gibi oldu benimde. Uyukluyordum tam birden bicak saplanir gibi oldu,sonra da boyle sanki igne batar gibi olup duruyor.
Rahmim ilk kez bu boyutlara ulasiyor acaba ondan olabilir mi dedigin gibi

Kanka yanımdakilere veremem ben kıskanç bir anne olacam herhalde o yüzden almıcam sağma makinesi vazgeçtim

Aşkım hiç gerilme, riskli dönemler bitti çok şükür, benimde bazen alt karnıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor geçip gidiyor, seninde geçecek inşallah, biraz yürü biraz dinlen evin içinde
Allahım korusun bebişlerimizi inşallah iyice yaşlılar gibi olduk bir sabah uyaniyoruz iyiyiz ertesi sabah uyaniyoruz bir yerimiz agriyor birsey oluyor.
Hareket edince de devam ediyor yatinca da bende anlamadim napcagimi. Aşırı degil ama birden pıt diye batiyor igne geciyor.

Aşkım fantezi alemin baya geniş olur öyle saçma rüyalar bende bir ara baya aksiyon film izler gibi rüya görüyordum

Aşkım bence tehlikeli değil batıp geçiyorsa, sürekli sancın yok dimi, kesinlikle kaslardan dolayı olabilir genişliyor ya

Aşkım fantezi alemin baya geniş olur öyle saçma rüyalar bende bir ara baya aksiyon film izler gibi rüya görüyordum
Eşimin aldatması bebekten daha korkunçtu ya hala gözümün önünde bayağı etkisinde kalıyor insan. sinirden uyanıp kocamı dövmedim diye geri uyumaya çalıştım olmadı

Popisin açıkta kalmış bebem

Su saate kadar 1.5 lt falan icmisimdir galiba. Daha da içerim uyuyana kadar ama az mi geliyor ki acaba ya.
Biraz daha arttırabilirsin canım endişelenme ama enfeksiyon bile olsa tek şaselik bir ilaç var hamileler için onunla hemen geçiyor. Bazen çok zayıf hamileliklerde de böyle ağrılı geçebiliyor kendini biraz takip et bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…