Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Sende bizimkini yükseltiyorsun canım aldığın cici şeylerle güle güle giysin minik dönerler

Evet kuzum benim eşimde çok kızdı morali bozuldu bir daha atma dedi öyle diyenlere .Ki bizim neler yaşadığımızı çok iyi biliyorlar .Ben yeteri kadar tedirginim zaten kendimi rahatlatmaya çalışırken bir de insanların böyle gereksiz lafları canımı sıkıyor

Odasını biraz daha zaman ilerlesin yerleştireceğim ben de, çok heyecanlı gerçekten ya düşündükçe sıcacık oluyorum gerçekten mini mini elbiseler alıp dolabına asacağım

Kız sen 12 mi ne kilo aldım demiyor muydun maaşallah inceciksin göbiş çıkmış bi benim daha şimdiden göğüslerle göbek birleşti toto desen arkadan geliyor
12ydi artk 15 kilo dün yüzünü yine göremedik neden çünkü göbeğim yağlanmış çocuğun yüzünü göremedik bı turlu

Hayat enerjisini çeken insanlardan uzak durmak gerek bence en önemli kural bu. Uzak duramıyorsak da seviyeli bir iletişim en iyisi

Günaydın canım kıyafetler çok tatlı ben de detaylı ultrasona kadar bekleyecektim ama sabredemedim tabi isimli hastane çıkışını bile yaptırdım gelince fotosunu atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…