- 23 Ekim 2024
- 3.521
- 5.486
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.201
Ay maşallahSize bir adet 20+2 göbeği gosteriyim pijamalarima bakmayın hastayım yatıyorum
Sende bizimkini yükseltiyorsun canımAl canım al. Bizim mutlu hissetmeye herkesten çok hakkımız var şu anda. Odada bebek eşyalarını görünce sanki bebeklerim doğmuş gibi eşyalarla konuşup seviyorum. Ya babası bi bak ya ne kadar tatlılar diye eşime laf atıyorum. Hayat enerjim yükseliyor valla
MaşallahSize bir adet 20+2 göbeği gosteriyim pijamalarima bakmayın hastayım yatıyorum
Kız annem şort felan giymeme izin vermiyor sıcakta pistim bunların içindeAy maşallahkanka biz sağlıklıykende pijamada geziyoruz
Aynen bebeğim bu haftalarda bı atiliyorlar seninki bide duble büyür ne güzel ya.MaşallahYa ben de bugün 19+4üm ve sanki bu aralar benim de karnım çok hızlı büyüyor. Çok mutlu oluyorum
Evet kuzum benim eşimde çok kızdı morali bozuldu bir daha atma dedi öyle diyenlere .Ki bizim neler yaşadığımızı çok iyi biliyorlar .Ben yeteri kadar tedirginim zaten kendimi rahatlatmaya çalışırken bir de insanların böyle gereksiz lafları canımı sıkıyorAl benden de o kadar canım. Yani onu söyleyerek kötü şeyleri ima etmiş oluyorlar ve bu durum canımı sıkıyor. Belki iyi niyetle söylüyorlar ama söylememeliler bence. Anneler olarak zaten biz fazlasıyla tedirginiz ve her ihtimal zaten aklımızda. Çevremizdekiler bizi rahatlatmalı, daha da germemeli diye düşünüyorum.
Ben de böyle diyenlerle paylaşmıyorum, hatta geçen indirimdeydi dayısı bebek arabasını aldı bebeklerimize eşime de tembihledim söyleme diye sonra acele etmeyin diyorlar canım sıkılıyor dedim. Sevincimizi bizimle paylaşanlarla paylaşmak çok güzel ama. O yüzden buradan paylaşasım geliyor
bol terlemeliKız annem şort felan giymeme izin vermiyor sıcakta pistim bunların içinde
Al canım al. Bizim mutlu hissetmeye herkesten çok hakkımız var şu anda. Odada bebek eşyalarını görünce sanki bebeklerim doğmuş gibi eşyalarla konuşup seviyorum. Ya babası bi bak ya ne kadar tatlılar diye eşime laf atıyorum. Hayat enerjim yükseliyor valla
Kız sen 12 mi ne kilo aldım demiyor muydun maaşallah inceciksinSize bir adet 20+2 göbeği gosteriyim pijamalarima bakmayın hastayım yatıyorum
Ay bende sabırsızım montlarını elbisesini asmak içinOdasını biraz daha zaman ilerlesin yerleştireceğim ben de, çok heyecanlı gerçekten yadüşündükçe sıcacık oluyorum gerçekten mini mini elbiseler alıp dolabına asacağım
12ydi artk 15 kiloKız sen 12 mi ne kilo aldım demiyor muydun maaşallah inceciksingöbiş çıkmış bi benim daha şimdiden göğüslerle göbek birleşti toto desen arkadan geliyor
Hayat enerjisini çeken insanlardan uzak durmak gerek bence en önemli kural bu. Uzak duramıyorsak da seviyeli bir iletişim en iyisiEvet kuzum benim eşimde çok kızdı morali bozuldu bir daha atma dedi öyle diyenlere .Ki bizim neler yaşadığımızı çok iyi biliyorlar .Ben yeteri kadar tedirginim zaten kendimi rahatlatmaya çalışırken bir de insanların böyle gereksiz lafları canımı sıkıyor
Ay bende sabırsızım montlarını elbisesini asmak için
Kızlar ben 62 ile başladım 62 ile devam ediyorumbu çocuk kilo almıyormu acaba, dr istemiyoruz kilo dedi ama tedirgin oldum
Aşkım mevsime göre hareket ediyorsun normalBizim daha montumuz yok, ayy doğru kız bunlar kış bebesi bunlara mont lazım incecik elbise giyemez çocuumm, o sırada sadece askılı minik yazlık elbise düşünen annesi
Ay maşallahBen 1 kilo almışım canım, doktorum iyi dedi, ben de böyle korkuyordum ama ultrasonda baktım kilo almış
Aşkım mevsime göre hareket ediyorsun normalsen 6-7 aylık al elbiseleri
Günaydın canımGünaydın kızlar
Güne bebeklerimin yeni kıyafetleri ile başladım. Gebeliğin en sevdiğim yanı alışveriş yapmak oldu galiba
Çevremde daha erken almayın bir şeyler deyip canımı sıkanlar oluyorama ben dayanamıyorum valla. Neler neler aldım. Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?