- 1 Aralık 2022
- 2.383
- 3.633
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.221
Ay maşallah
Bende yarın dönerimi görmeye gidecem en son 105 gramdi
Bende detaylıdan sonra düşünüyorum bu işlere girişmeyiGünaydın canımkıyafetler çok tatlı ben de detaylı ultrasona kadar bekleyecektim ama sabredemedim tabi isimli hastane çıkışını bile yaptırdım gelince fotosunu atarım
Yok kuzum yok alıyordur bebişKızlar ben 62 ile başladım 62 ile devam ediyorumbu çocuk kilo almıyormu acaba, dr istemiyoruz kilo dedi ama tedirgin oldum
O zaman zayıf hamile kaldın canım senin bu kilona kilolu diyorsa yani ne bilim bacakların filan maaşallah incecik görünüyor12ydi artk 15 kilodün yüzünü yine göremedik neden çünkü göbeğim yağlanmış çocuğun yüzünü göremedik bı turlu
Aşkım en son 14+1 gördümAyy yerim yakaç haftalık görmüş olacaksın yani, ben en son 16+3 tüm
Kesinlikle hayır çok minnoş bı annesin maşallah maşallahO zaman zayıf hamile kaldın canım senin bu kilona kilolu diyorsa yani ne bilim bacakların filan maaşallah incecik görünüyorbir de bana bak kollar bile güreşçi gibi
Kanka o kollar hepimizin derin yarası ince olmama rağmen fotolarda budum gibi çıkıyor kollarımO zaman zayıf hamile kaldın canım senin bu kilona kilolu diyorsa yani ne bilim bacakların filan maaşallah incecik görünüyorbir de bana bak kollar bile güreşçi gibi
Aşkım en son 14+1 gördüm
Yarın 17+4 olacam
Her ultrason sonrası gaza gelip bir şeyler alıyorumBende detaylıdan sonra düşünüyorum bu işlere girişmeyi
Teşekkür ederim canımKesinlikle hayır çok minnoş bı annesin maşallah maşallah
Bak sizi merakta bırakmamak için sabah 11 randevu aldımYa yerim yerim, güzel haberlerle gel canım
Kuzum ben zayıf değilim ya yine buldum 80 iKanka o kollar hepimizin derin yarası ince olmama rağmen fotolarda budum gibi çıkıyor kollarım
Aşkım iyi yapıyorsun ufak tefek bende almıştım ispanyadan ama işte arabadır odur budur detaylıdan sonra alacağızHer ultrason sonrası gaza gelip bir şeyler alıyorumne yapayım insan hevesleniyor bir yandan da içimde korku var tabi ya olumsuz bi durum olursa nasıl başa çıkacağım diye ama kıyafet almamış olsam da üzüleceğim nasılsa o yüzden keyfime bakmaya çalışıyorum her şey yolundayken
Merhabaa sordum ben doktora doktor rahim büyümesinden olabilir enfeksiyonda olabilir dedi kan değerlerine bakıp değerlendirelim dediCok sagol canim
Birde sen sor bakalim sana ne diyecek. Benim doktorum normal olabilir dedi telefondan ama muayene olmadim tabi.
Sen muayenede sorarsan daha detayli cevaplar neden oldugunu falan da sorarsin hem.
bende 62 ile başladım 65-66 arasıyım şuanKızlar ben 62 ile başladım 62 ile devam ediyorumbu çocuk kilo almıyormu acaba, dr istemiyoruz kilo dedi ama tedirgin oldum
Canim benim hepimizin gectigi zorlu yollar olmus bundan sonrasi inşallah hepimiz icin cok kolay olur. Hamileligimiz saglikla gecer bebeklerimiz hep sağlıklı olurSeni çok iyi anlıyorum bak ben bile strese giriyorum böyle yazmama rağmen hemen ağlamaya başlıyorum ama sonra diyorum kendime lütfen, evvela tevekkül tam teslimiyet dedin, vesveseleniyoruz işte, imtihan dostum bu amaçla buradayız işte, fâninin telaşesine kapılmadan bâkiye yolculuk sürecinin bir parçası, yol muhakkak dikenli olacak anneyiz, cennetle müjdeleniyoruz kolay olur mu hiç, hiç üzülme hissetmesin oğlun, güzel dualar edelim inşallah birbirimize
Kanka verirsin ye gitsinKuzum ben zayıf değilim ya yine buldum 80 ibir kaç gün dikkat ederim yine olmadı .benim vücuda bu kollar anca
Bak sizi merakta bırakmamak için sabah 11 randevu aldıminşallah canım ilk işim buraya fotolu atmak detayları
Darısı başımabende 62 ile başladım 65-66 arasıyım şuan3kilo almışım
Kanka benimki bana çekmiş hemen veriyor pozunuAyy canımsın bebenim kızımın fotoğrafını alamadık yüzünü eliyle kapatmıştı 2 kez girdim hatta yüzünde eli var bekliyoruz senin kızçeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?