Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
12ydi artk 15 kilo dün yüzünü yine göremedik neden çünkü göbeğim yağlanmış çocuğun yüzünü göremedik bı turlu
O zaman zayıf hamile kaldın canım senin bu kilona kilolu diyorsa yani ne bilim bacakların filan maaşallah incecik görünüyor bir de bana bak kollar bile güreşçi gibi

Eklentiler

• IMG_1691.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 64
Bende detaylıdan sonra düşünüyorum bu işlere girişmeyi
Her ultrason sonrası gaza gelip bir şeyler alıyorum ne yapayım insan hevesleniyor bir yandan da içimde korku var tabi ya olumsuz bi durum olursa nasıl başa çıkacağım diye ama kıyafet almamış olsam da üzüleceğim nasılsa o yüzden keyfime bakmaya çalışıyorum her şey yolundayken

Aşkım iyi yapıyorsun ufak tefek bende almıştım ispanyadan ama işte arabadır odur budur detaylıdan sonra alacağız

Cok sagol canim
Birde sen sor bakalim sana ne diyecek. Benim doktorum normal olabilir dedi telefondan ama muayene olmadim tabi.
Sen muayenede sorarsan daha detayli cevaplar neden oldugunu falan da sorarsin hem.
Merhabaa sordum ben doktora doktor rahim büyümesinden olabilir enfeksiyonda olabilir dedi kan değerlerine bakıp değerlendirelim dedi

Canim benim hepimizin gectigi zorlu yollar olmus bundan sonrasi inşallah hepimiz icin cok kolay olur. Hamileligimiz saglikla gecer bebeklerimiz hep sağlıklı olur
Haklısın canim iste bir seyleri kafamiza takip kendi hayat enerjimize yapiyoruz ne yaparsak. Bazen bakiyorum etrafimdaki insanlara ne olursa olsun aman deyip devam ediyor.
Dün hastanede bir kadınla sohbet ettik 3 yildir hamileyim dedi. 3 senedir pes pese dogurmus olacakmis karnindakiyle birlikte. Daha onceki bebisi minnak. Ama kadını bir gör hem çalışıyormuş hem cocuklara bakiyor hemde hamile. Vallahi bazi insanlar gerçekten ne olursa olsun devam deyip ilerleyebiliyor.
Ben gibi bazi insanlar da bir sorun yasayinca takılıp kalıyor..
Saglikla kavusalim bebeklerimize.. hep dualarimdasiniz inan ki.. gruptaki herkes saglikla kucagina alsin bebislerini diyroum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…