- 16 Eylül 2024
- 5.381
- 4.700
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.241
Bu son cümleni dün doktora gitmeden yazacaktım ama yazmayayım dedim
Canim benim hepimizin gectigi zorlu yollar olmus bundan sonrasi inşallah hepimiz icin cok kolay olur. Hamileligimiz saglikla gecer bebeklerimiz hep sağlıklı olur
Haklısın canim iste bir seyleri kafamiza takip kendi hayat enerjimize yapiyoruz ne yaparsak. Bazen bakiyorum etrafimdaki insanlara ne olursa olsun aman deyip devam ediyor.
Dün hastanede bir kadınla sohbet ettik 3 yildir hamileyim dedi. 3 senedir pes pese dogurmus olacakmis karnindakiyle birlikte. Daha onceki bebisi minnak. Ama kadını bir gör hem çalışıyormuş hem cocuklara bakiyor hemde hamile. Vallahi bazi insanlar gerçekten ne olursa olsun devam deyip ilerleyebiliyor.
Ben gibi bazi insanlar da bir sorun yasayinca takılıp kalıyor..
Saglikla kavusalim bebeklerimize.. hep dualarimdasiniz inan ki.. gruptaki herkes saglikla kucagina alsin bebislerini diyroum hep
Kontrol ne zaman canımDarısı başıma
aminnDarısı başıma
Valla ben yıllarca spor yaptım 25 kilo verdim ama kollarım bana mısın demediKanka o kollar hepimizin derin yarası ince olmama rağmen fotolarda budum gibi çıkıyor kollarım
Benim nerdeyse 1 ay once bakmisti dr ama karindan bakmisti 30 demisti kuzu. Simdi burdaki hatunlarin daha yüksek cikmis ben tereddüte düştüm. Tenk yuKendisi normal dedi ama biz de bir uzman olduk size sormak istedim
Kanka benimki bana çekmiş hemen veriyor pozunu
Hahahahha benimki de hep totosu dönük hiç yüzünü göremedik .doktorumda diyor anacı olacak bu çocuk sarılmış sanaKanka benimki bana çekmiş hemen veriyor pozunu
Hiç aramadım, internetten randevu almak için sitesini kontrol ediyorumda sitede 20 si yazıyorBanada 24 ünde açılıyo dediler ne zaman aramıştın en son
Benim nerdeyse 1 ay once bakmisti dr ama karindan bakmisti 30 demisti kuzu. Simdi burdaki hatunlarin daha yüksek cikmis ben tereddüte düştüm. Tenk yu
Bu benKız annem şort felan giymeme izin vermiyor sıcakta pistim bunların içinde
Anladım canım ben direk aradım ayın 11 inde banada 24 ünde açılcak dediler hem 20 sinde bakalım hem 24 ünde bakalım illa birinden birinde açılır herhaldeHiç aramadım, internetten randevu almak için sitesini kontrol ediyorumda sitede 20 si yazıyor
Canim çok teşekkür ederim yaaMerhabaa sordum ben doktora doktor rahim büyümesinden olabilir enfeksiyonda olabilir dedi kan değerlerine bakıp değerlendirelim dedi
Aşkım yarın sabah 11Kontrol ne zaman canım
kız bende bulantıda yok midem çöplükaminnbenim miğdem bulanmasa bende net almıştım baya kiloları ama sıfır iştah kızım sağolsun yedirmiyor
birisi senin telefonu elinden alsın kankaBenim nerdeyse 1 ay once bakmisti dr ama karindan bakmisti 30 demisti kuzu. Simdi burdaki hatunlarin daha yüksek cikmis ben tereddüte düştüm. Tenk yu
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar hep uzaktan okuyordum sürekli bugün dayanamadım üye oldum ben de minik kızımı bekliyorum inşallah hepinizin heyecanına üzüntüsüne ortak oldum hep yazılanları okuyarak çok aktif olamasamda üye olmak istedim. Herkes miniklerini sağlıcakla kucağına alsın inşallahsorum şu detaylıya giden oldu mu biz 19+3 üz şu an randevumuz tam 20+1 de yani çarşamba gününe giden oldu mu hiç nelere bakılıyor genelde
Amin kuzum aminnnnTabi canım ne güzel yazmışsın, Allah’ım burada hep eğleneceğimiz, şen kahkalı sohbetler etmeyi nasip eylesin bize
Ya yerimmSaniyeler önce seni sakinleştirmek için bir sürü şey yazmışımdır şimdi gel bir de buna yan
Ya biraz moralim bozuldu. Kansızlık var baya düşük idrar yolunda da enfeksiyon bitmemiş antibiyotik kullanmama rağmen doktor dikkat et erken doğum riskine aciksin dedi karnımda arada sertleşme oluyor onun için de kasilmaya işaret dedi yani o da erken doğuma davet zaten magnezyum verdi progestan kullan biraz dediAşkım şu an bende öğrenmiş oldumiyi olduğunu, bilgim yoktu
Cinsiyeti niye söylemiyorsun
Ahahah özür dilerimBenim nerdeyse 1 ay once bakmisti dr ama karindan bakmisti 30 demisti kuzu. Simdi burdaki hatunlarin daha yüksek cikmis ben tereddüte düştüm. Tenk yu
Aşkolsun sepideeebirisi senin telefonu elinden alsın kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?