Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bu son cümleni dün doktora gitmeden yazacaktım ama yazmayayım dedim
ya biliyorum doktorumuz hic istemiyor baskasina gitmemizi ama bizim hastanenin acili yok napak

Dayanamadim attim sonuclarimi bir sorun yok dedi. Bir değerim yuksekti,hamilelikte öyle olur normal dedi. Diyemedim ama muayene oldum fln diye

Tabi canım ne güzel yazmışsın, Allah’ım burada hep eğleneceğimiz, şen kahkalı sohbetler etmeyi nasip eylesin bize

Merhaba arkadaşlar hep uzaktan okuyordum sürekli bugün dayanamadım üye oldum ben de minik kızımı bekliyorum inşallah hepinizin heyecanına üzüntüsüne ortak oldum hep yazılanları okuyarak çok aktif olamasamda üye olmak istedim. Herkes miniklerini sağlıcakla kucağına alsın inşallah sorum şu detaylıya giden oldu mu biz 19+3 üz şu an randevumuz tam 20+1 de yani çarşamba gününe giden oldu mu hiç nelere bakılıyor genelde

Kız annem şort felan giymeme izin vermiyor sıcakta pistim bunların içinde
Bu ben karnimdaki batmalardan falanlardan korktugumdan dünden beri şortu kisa elbiseleri kaldirdim uzun pijamami giydim esim görmüş a aaa hayrola diyor napayim dedim tedbir...

Bu arada maşallah göbüş ne güzel büyümüş 20 lere gelince bizimde mi boyle olcaaaak

Merhabaa sordum ben doktora doktor rahim büyümesinden olabilir enfeksiyonda olabilir dedi kan değerlerine bakıp değerlendirelim dedi
Canim çok teşekkür ederim yaa gercekten birbirimizin derdini paylaşıyoruz burada. Burasi iyiki var
Ilk suphe enfeksiyon olabilir diyorlar sonra bebis büyümesi diyorlsr zaten evet canim.
Galiba büyüme kaynakli oluyor diye düşünüyorum bende artik çünkü iç karnim da oyle batar gibi agriyor kasikalra dogru degilde saga sola gobek deliginin cevresine dogru falan.

Kontrol ne zaman canım
Aşkım yarın sabah 11
aminn benim miğdem bulanmasa bende net almıştım baya kiloları ama sıfır iştah kızım sağolsun yedirmiyor
kız bende bulantıda yok midem çöplük popomu kaşıyımda
Benim nerdeyse 1 ay once bakmisti dr ama karindan bakmisti 30 demisti kuzu. Simdi burdaki hatunlarin daha yüksek cikmis ben tereddüte düştüm. Tenk yu
birisi senin telefonu elinden alsın kanka

Merhaba canım hoşgeldin sağlıkla kucağınıza alın inşallah piremsesi,
annabelica admin bunu beğendi

Tabi canım ne güzel yazmışsın, Allah’ım burada hep eğleneceğimiz, şen kahkalı sohbetler etmeyi nasip eylesin bize
Amin kuzum aminnnn hep mutlu iyi haberlerle buluşalım bebislerimiz çok sağlıklı olsun
Saniyeler önce seni sakinleştirmek için bir sürü şey yazmışımdır şimdi gel bir de buna yan
Ya yerimm ben diyorum evham kraliçesiyim diye

Aşkım şu an bende öğrenmiş oldum iyi olduğunu, bilgim yoktu
Cinsiyeti niye söylemiyorsun
Ya biraz moralim bozuldu. Kansızlık var baya düşük idrar yolunda da enfeksiyon bitmemiş antibiyotik kullanmama rağmen doktor dikkat et erken doğum riskine aciksin dedi karnımda arada sertleşme oluyor onun için de kasilmaya işaret dedi yani o da erken doğuma davet zaten magnezyum verdi progestan kullan biraz dedi
Plasenta çok sukur aşağıda filan değil de üzüldüm yine de
Cinsiyete de %90 kiz dedi buna cok sevindim tabiki de bak sözünüzü tuttum erkek haberi vermedim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…