Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bu rahim ağzı uzunluğuna illa bakılıyor mu kızlar, bakılıyorsa da kaçınca haftalarda ve illa vajinal mi oluyo? Bugün randevum var stres oldum
Benim hiç bakılmadı önceki gebeliğimde de hiç hatırlamıyorum bi ilk hftalar birde doğumun son haftalarına kadar hiç alttan muayene etmemişlerdi

3 hafta önce Şehir hastanesinde bir arkadaşım detaylı yaptırdı, bebek için çok olumsuz şeyler söylemiş doktor bir sürü hastalık falan, sonra şehir dışında bir doktora gitmek zorunda kaldı şehir dışındaki doktor bebekde hiçbir problem yok demiş
O yüzden şehir hastanesine gitmeyi ben pek düşünmüyorum
Orkun hoca'ya giden tanıdıklarım memnunlardı

aile terör zaten kanka, onun gelini şöyle doğurmuş bunun gelini böyle doğurmuş
Hepsine açığım diyorum bebeğim ne karar verirse nasıl gelmek isterse öyle olacak
Bizimkiler henüz baslamadi biraz insaflilar o zaman
Ay hic yaaa bebegimiz nasil dogmak isterse öyle dogurcaz napalim biz.

Yine biz ve yine batıl inanclar haklısın arkadasım yanmayan kalır mı bu havada
Dimi yaaa cok aşırı terliyorum ben mesela.. feciiili bir sıcak var. Mini vantilatör ile geziyorum evde
Valla kız olursa seni listeye ekliycem diye birine espri yaptım. Kadın resmen oğlum olsun bana dua edin yazdı. Kız olunca da kayboldu. Ben artık bişey demiyorum bu konuda
Nasil korkuttuysan artik sen bizim erkolarimizdan ne istiyorsun heee söyle çabuk

Yalan değil en çok senin randevunu merak ediyorum en çok sen bekledin galiba
Ahh Nasıl bekledim ama bir ben bilirim grupta tek ben kaldım benimde kesinleşince bitmiştir artık
Ay önce sağlıklı güzel haberler sonrada kız bebiş diliyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Teşekkürler güzel dilekleriniz için amin inşallah canım benim

Kız senin erkek degil miydi nasıl kız oldu

Son düzenleme:

Eve gelip uzanınca geçti, dinlenmek mühim cidden ayy var ya canım eskiden ne enerjik bit kişiliğim vardı şimdi markete bile gidemiyorum zorlanıyorum o kadar enerjim yok ama şükürler olsun ilk trimesterı atlattık en azından bu sıcaklarda

Kızlar bu da benim 19+4 ikiz göbüşüm
(Biraz şişirmiş olabilirim )
yaa yicem bu nee birde iki bebiş mi var göbüşde ya
Ay aşkım evet etkilenmez mi insan çok haklısın, birde böyle şeyleri birebir duyup görünce normal doğum korkusu geliyor insana. Ay bakalım bizi ne bekliyor yeni sezonda
anlatmak isteyen var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…