- 18 Temmuz 2022
- 6.196
- 10.371
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.381
Yalan değil en çok senin randevunu merak ediyorum en çok sen bekledin galibaBenimde yarın randevum var 5 haftadır görmedik bebegi en son 13 haftada gidildi
Harika haber canım çok sevindim adına rahatlamışsındırKızlar dün aldığım müjdeyi sizinle paylaşmayı unutmuşum bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş doktor benden sağlıklı dedi çok şükür
Benim hiç bakılmadı önceki gebeliğimde de hiç hatırlamıyorum bi ilk hftalar birde doğumun son haftalarına kadar hiç alttan muayene etmemişlerdiBu rahim ağzı uzunluğuna illa bakılıyor mu kızlar, bakılıyorsa da kaçınca haftalarda ve illa vajinal mi oluyo? Bugün randevum var stres oldum
Ay önce sağlıklı güzel haberler sonrada kız bebiş diliyorumBenimde yarın randevum var 5 haftadır görmedik bebegi en son 13 haftada gidildi
Herkesin elbisesi ne kadar güzel yaa göbekten çok buna odaklanmış olabilirim itiraf ediyorumKızlar bu da benim 19+4 ikiz göbüşüm
(Biraz şişirmiş olabilirim)
3 hafta önce Şehir hastanesinde bir arkadaşım detaylı yaptırdı, bebek için çok olumsuz şeyler söylemiş doktor bir sürü hastalık falan, sonra şehir dışında bir doktora gitmek zorunda kaldı şehir dışındaki doktor bebekde hiçbir problem yok demişValla ben iki yeride aradım şehirdeki hiç iç açıcı konuşmadı yani orayı eledim gibi ama bugünde arayınxa acabamı dedim sonrasında dönen olmadı bende büyük ihtimalle üniyi bekliycem 20 sindede güncelleniyomuş her iki tarihtede deneyelim
Rahatlatmak için demiyorum gerçekten korkacak bişey yokAy aşkım evet etkilenmez mi insan çok haklısın, birde böyle şeyleri birebir duyup görünce normal doğum korkusu geliyor insana. Ay bakalım bizi ne bekliyor yeni sezonda
Bizimkiler henüz baslamadi biraz insaflilar o zamanaile terör zaten kanka, onun gelini şöyle doğurmuş bunun gelini böyle doğurmuş
Hepsine açığım diyorum bebeğim ne karar verirse nasıl gelmek isterse öyle olacak
Dimi yaaaYine biz ve yine batıl inanclarhaklısın arkadasım yanmayan kalır mı bu havada
Nasil korkuttuysan artikValla kız olursa seni listeye ekliycem diye birine espri yaptım. Kadın resmen oğlum olsun bana dua edin yazdı. Kız olunca da kayboldu. Ben artık bişey demiyorum bu konuda
Ahh Nasıl bekledim ama bir ben bilirimYalan değil en çok senin randevunu merak ediyorum en çok sen bekledin galiba
Teşekkürler güzel dilekleriniz için amin inşallah canım benimAy önce sağlıklı güzel haberler sonrada kız bebiş diliyorumrabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Kız senin erkek degil miydi nasıl kız olduYa biraz moralim bozuldu. Kansızlık var baya düşük idrar yolunda da enfeksiyon bitmemiş antibiyotik kullanmama rağmen doktor dikkat et erken doğum riskine aciksin dedi karnımda arada sertleşme oluyor onun için de kasilmaya işaret dedi yani o da erken doğuma davet zaten magnezyum verdi progestan kullan biraz dedi
Plasenta çok sukur aşağıda filan değil de üzüldüm yine de
Cinsiyete de %90 kiz dedi buna cok sevindim tabiki de bak sözünüzü tuttum erkek haberi vermedim size
Senin hiç göbüş görmedik yaHerkesin elbisesi ne kadar güzel yaa göbekten çok buna odaklanmış olabilirim itiraf ediyorum
Valla 12. Haftada gitmiştim erkeğe benziyor ama alışverişe başlamayın dedi bugun gittik 17+5 im %90 kiz dediKız senin erkek degil miydi nasılsın kız oldu
Valla ayrıntılı ultrason der susarımValla 12. Haftada gitmiştim erkeğe benziyor ama alışverişe başlamayın dedi bugun gittik 17+5 im %90 kiz dedibiz şok daha değişmez herhalde dimi arkadaşlar?
Kuzu bu agrilar hepimizde oluyor galiba. Benimde göbek deligi cevremde var bugun mesela. Gezen dolasan birseyler var bence sebebi de bebisimizin büyüyor olmasi. Bende mesela dün acile gitmesemde oluyodu herkes yaşamış söylüyordu ama iste bazen insan duymak istiyor sorun olmadigini. Merak etme bir sıkıntı yoktur hem kist küçülmüş ondan bagimsizdir
yaa yicem bu neeKızlar bu da benim 19+4 ikiz göbüşüm
(Biraz şişirmiş olabilirim)
anlatmak isteyen var mı kızlar?Ay aşkım evet etkilenmez mi insan çok haklısın, birde böyle şeyleri birebir duyup görünce normal doğum korkusu geliyor insana. Ay bakalım bizi ne bekliyor yeni sezonda
ivet ivet ivetKızlaaaaar
Kasığın hemen ustunde göbek deliginin 4 5 parmak falan altinda o aralarda yani, damar seğirmesi mi desem damar atmasi gibi mi desem birseyler oluyor bu bebisimin hareketleri miiiiii
Kızlaaaaar
Kasığın hemen ustunde göbek deliginin 4 5 parmak falan altinda o aralarda yani, damar seğirmesi mi desem damar atmasi gibi mi desem birseyler oluyor bu bebisimin hareketleri miiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?