- 25 Şubat 2024
- 1.285
- 1.582
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.441
Oyyyy bir erko daha eklendii sağlıkla gelsin yakışıklıKızlar cevap verenlere çok teşekkür ederim alttan muayeneyle ilgili sormuştum bugün kontrolde gerçekten de doktor rahim ağzı kısa gibi geldi muayene edicem dedi neyseki değilmiş normal sınırlarda dedi ama sormadım kaç cm diye unuttum. Bu arada cinsiyetimizi öğrendiktüm kızları bitirdiniz mi yaaaaa oğluşumuz geliyor
Hahahhaa bana mı küstün kızzErkek kuzuları dışladığım iddia ediliyor
Benim de detayli sali gunuuuuu20+1de Salı günü benim var
öyle bişey yoook direk kınıyoruzErkek kuzuları dışladığım iddia ediliyor
Ben Karsiyaka cnm evet sen bir tık uzaksın ama bebiskolar icin degerBayraklıdayım ama can hastanesine gidiyorum tasen nerelerdesin
evetttttKızlaaaaar
Kasığın hemen ustunde göbek deliginin 4 5 parmak falan altinda o aralarda yani, damar seğirmesi mi desem damar atmasi gibi mi desem birseyler oluyor bu bebisimin hareketleri miiiiii
Çok bakındımda en içime sinen dr ordaBen Karsiyaka cnm evet sen bir tık uzaksın ama bebiskolar icin deger
Insallah hemen gecer bende kanama lekelenme yoktu iki gun kasik agrim oldu bayaBir çok kişi kullandı burada progestan ama ilk trimester daydı. Ben de kullandım lekelenmem vardı. Şükür şu an bir şey yok. O ilacı mutlaka kullan canım, mümkünse uzan sürekli kalkıp iş yapma yorma kendini, geçecektir inş en kısa zamanda
Benim 2 gece karnim cok agridi kanama lekelenme yok doktor kullan iyi gelecek dedi neyden kaynakli demedi ikili testimde normalmisNeden dolayı düşük riski varmış ki canım kanaman lekelenmen var mıydı senin. İkili test sonucun nasıldı bebek nasıldı ultrasonda. Bişey olmaz endişe etme ilacı çok arkadaşımız var kullanan
Teşekkür ederim canım o zaman bende hem anne yanı hemde odasına koymak için açılan yatak modelleri var ondan alırım. Yatak odam biraz küçük anca kendi eşyalarım sığıyor geçmek için bi alan var sadece oraya koyarım mecbur anne yanını çok kullanmak istemiyorum bu yüzden canım. Odaya alıştırmam gerekecek bi zaman sonraDoktorlar ilk bir yaşa kadar uyuduğun yerden bebeği görebileceğin şekilde uyutmayı tavsiye ediyor. Yani her halukarda yatak odasında uyuyacak bir yaşa kadar. Bazıları erken ayırmaya çalışıyor ama pek başarılı olanı görmedim. Şahsen tercih de etmiyorum. Anne yanı beşikler var, onlar uyurken kalkıp emzirmek için ya da uyanınca hemen müdahale etmek için ideal bence. Ben hem anne yanı beşik hem de ikea karyola almıştım oğlumda. İlk aylar anne yanı kullandım ama karyolayı hiç kullanmadık mesela. Hatta oğlum çok uykusuz bir çocuktu, gece 3’lere kadar uyumazdı, yanımıza alınca uyurdu, o yüzden gece uykularını yanımda yapmaya başladı (tavsiye etmiyorum asla, doğru da değil) 27 aylık oldu hala bizimle uyuyor.
Diyelim ki 1 yaştan sonra ayıracaksın odasını, oraya koyacağın beşiğin ebatına dikkat et bence. Çünkü çok hızlı büyüyorlar ve sığmıyorlar içine.
Elenetal2, demir ilacı, magnezyum, d vitKızlarrr şimdi 2.trimesterda takviye olarak nelere başladınız doktorunuz neler verdi yazabilir misiniz? Devlete gidiyorum ben aklımda kalıyo bileyleri eksik yapar kıyız diye de en azından bi sizinle karşılaştırayım
Canım ya benım dr folık asıtı kesti tum vit içeriyor diyerek tek bırsey verdı onu kullanıyorum sadece ama burada görüyorum dmeir ilacı vs kullanan arkadaslar var haftaya dr gıttıgımde soracagımKızlarrr şimdi 2.trimesterda takviye olarak nelere başladınız doktorunuz neler verdi yazabilir misiniz? Devlete gidiyorum ben aklımda kalıyo bileyleri eksik yapar kıyız diye de en azından bi sizinle karşılaştırayım
Valla canım ben ıll baslarda rahat 3 içiyodum ama suan en fazla 2 içebiliyorum sürekli wc de cabasıKızlarr kafama çok takıldı kaç litre su içiyorsunuz ortalama ben bugün 3 buçuğu buldu galiba şekerim var diye kurmaya başladım susuyorum sürekli su aşerilir misoğuk su sürekli istiyorum ya
Canım ben elenatal 2 ve D vitamini kullanıyordum onlara ek bir de demir başladıkKızlarrr şimdi 2.trimesterda takviye olarak nelere başladınız doktorunuz neler verdi yazabilir misiniz? Devlete gidiyorum ben aklımda kalıyo bileyleri eksik yapar kıyız diye de en azından bi sizinle karşılaştırayım
Valla canım ben ıll baslarda rahat 3 içiyodum ama suan en fazla 2 içebiliyorum sürekli wc de cabası
Değerlerinde sıkıntı yoksa 20. Haftadan sonra başlatılıyormuş doktorum öyle söylemiştiCanım ya benım dr folık asıtı kesti tum vit içeriyor diyerek tek bırsey verdı onu kullanıyorum sadece ama burada görüyorum dmeir ilacı vs kullanan arkadaslar var haftaya dr gıttıgımde soracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?