Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Oyyyy bir erko daha eklendii sağlıkla gelsin yakışıklı

Insallah hemen gecer bende kanama lekelenme yoktu iki gun kasik agrim oldu baya

Benim 2 gece karnim cok agridi kanama lekelenme yok doktor kullan iyi gelecek dedi neyden kaynakli demedi ikili testimde normalmis

Kızlarrr şimdi 2.trimesterda takviye olarak nelere başladınız doktorunuz neler verdi yazabilir misiniz? Devlete gidiyorum ben aklımda kalıyo bileyleri eksik yapar kıyız diye de en azından bi sizinle karşılaştırayım

Teşekkür ederim canım o zaman bende hem anne yanı hemde odasına koymak için açılan yatak modelleri var ondan alırım. Yatak odam biraz küçük anca kendi eşyalarım sığıyor geçmek için bi alan var sadece oraya koyarım mecbur anne yanını çok kullanmak istemiyorum bu yüzden canım. Odaya alıştırmam gerekecek bi zaman sonra

Elenetal2, demir ilacı, magnezyum, d vit

Canım ya benım dr folık asıtı kesti tum vit içeriyor diyerek tek bırsey verdı onu kullanıyorum sadece ama burada görüyorum dmeir ilacı vs kullanan arkadaslar var haftaya dr gıttıgımde soracagım

Kızlarr kafama çok takıldı kaç litre su içiyorsunuz ortalama ben bugün 3 buçuğu buldu galiba şekerim var diye kurmaya başladım susuyorum sürekli su aşerilir mi soğuk su sürekli istiyorum ya
Valla canım ben ıll baslarda rahat 3 içiyodum ama suan en fazla 2 içebiliyorum sürekli wc de cabası

Canım ben elenatal 2 ve D vitamini kullanıyordum onlara ek bir de demir başladık

Canım ya benım dr folık asıtı kesti tum vit içeriyor diyerek tek bırsey verdı onu kullanıyorum sadece ama burada görüyorum dmeir ilacı vs kullanan arkadaslar var haftaya dr gıttıgımde soracagım
Değerlerinde sıkıntı yoksa 20. Haftadan sonra başlatılıyormuş doktorum öyle söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…