- 10 Haziran 2024
- 1.503
- 1.749
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.481
ayy doğru oralar sıcaktı demiAy ben sıcaktan uyuyamıyorum darlandım resmenn uykum açıldı.
Sen neden uyumadinnn
yaa bu kız aynı ben gece kuşune uyuması gece yeni başlıyor
oluyor hatta artık daha sık sürüyorum catlak yağsını galiba göbüşler aldı başını gidecekay benim göbeğim ayağa kalktığımda bu gün akşam itibariyle çok geriliyor ya, derimin gerildiğini hissediyorumsizdede oluyormu canlar
Yok kuzum ben henüz baslamadim. Ama başlayayım diyorum artık. Göğüslerde de kaşınma var bende. Galiba komple lierac ve hindistan cevizi yagina bulanacagim bendeAşkım evet ben aktif kullanıyorum bir gün bio oil, bir gün lierac şeklinde, sen başladın mı?
Evet bizim buralar yaniyor. Gündüz baya bir sel felaketi oldu resmen ama yagmur durduktan sonra sanki hic yagmamis gibi sicak buhar oldu resmen. Hala da serinlik tam yok. Uykum açıldı iyice nasil uyuyacaksammmmayy doğru oralar sıcaktı demibenim buralar soğuk bir aydır
kız uyku tutmadı benide
yaa bu kız aynı ben gece kuşu
Aşkım fena gerilme var derimdeoluyor hatta artık daha sık sürüyorum catlak yağsını galiba göbüşler aldı başını gidecek
sana bir ninni önercem şimdi bunu dinle hatta bebişinede ilerde dinlet benim oğlan kac gündür bunu dinliyerek uyuyorEvet bizim buralar yaniyor. Gündüz baya bir sel felaketi oldu resmen ama yagmur durduktan sonra sanki hic yagmamis gibi sicak buhar oldu resmen. Hala da serinlik tam yok. Uykum açıldı iyice nasil uyuyacaksammmmbana ninniii lazimm
Benim sağ göğsüm çatladı bile kırmızı kırmızıYok kuzum ben henüz baslamadim. Ama başlayayım diyorum artık. Göğüslerde de kaşınma var bende. Galiba komple lierac ve hindistan cevizi yagina bulanacagim bende
hahahahah kız sen çok sık sür catlak yağlarını felan yoksa göbüş patlar aman diyimAşkım fena gerilme var derimdeaçılacak gibi bağırsağım falan
Aşkım sadece akşam sürüyordum ben sabahta süreyim doğru diyorsun, zebra gibi olmayım sonrahahahahah kız sen çok sık sür catlak yağlarını felan yoksa göbüş patlar aman diyimşaka biyana sen harbi sık sür cabuk catlama olayı fln olmaz
Yaaa dinleyecegim simdi gerçektensana bir ninni önercem şimdi bunu dinle hatta bebişinede ilerde dinlet benim oğlan kac gündür bunu dinliyerek uyuyor
Ay hakkaten miii.. bende yarin gündüz gözüyle kendimi bi muayene edeyimBenim sağ göğsüm çatladı bile kırmızı kırmızı
aynen net bende öyle yapcam ya yoksa başka türlü kurtarmazAşkım sadece akşam sürüyordum ben sabahta süreyim doğru diyorsun, zebra gibi olmayım sonra
Ahh bu şarkı.. benim bazi üzgün anılarımı hatırlattı...sana bir ninni önercem şimdi bunu dinle hatta bebişinede ilerde dinlet benim oğlan kac gündür bunu dinliyerek uyuyor
gercektenmi bana çok huzur veriyor diye sana önerdim canım kusura bakmaAhh bu şarkı.. benim bazi üzgün anılarımı hatırlattı...
Hep güzel anılarımız olsun inşallah
Yok kuzum olur mu teşekkür ederim tekrar.. aksine bu yorumlama da ayri hosuma gitti baska versiyonunu dinliyordum hep.gercektenmi bana çok huzur veriyor diye sana önerdim canım kusura bakma
inşallah canım benim hep güzel günlerimiz olsun artık
Akşam var, sabah yokaynen net bende öyle yapcam ya yoksa başka türlü kurtarmazsenin göbüş büyüdü mü kız resim at bizeee
Evet çok küstüm çok örselendimHahahhaa bana mı küstün kızz
Anladım canım bebeğinin sağlığı iyiyse endişe etme. Biraz dinlenmeyle ilaçla herşey yoluna girer inşallah. Çok dikkat et dualarımız seninleBenim 2 gece karnim cok agridi kanama lekelenme yok doktor kullan iyi gelecek dedi neyden kaynakli demedi ikili testimde normalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?