- 16 Eylül 2024
- 5.378
- 4.694
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.421
Canim tebrik ediyorummm hadi gözün aydın erkolarimiz çoğalsınKızlar cevap verenlere çok teşekkür ederim alttan muayeneyle ilgili sormuştum bugün kontrolde gerçekten de doktor rahim ağzı kısa gibi geldi muayene edicem dedi neyseki değilmiş normal sınırlarda dedi ama sormadım kaç cm diye unuttum. Bu arada cinsiyetimizi öğrendiktüm kızları bitirdiniz mi yaaaaa oğluşumuz geliyor
Canımsın kuzum benim cok teşekkür ederim.. cok haklisin simdi de o dönem basliyor degil miii. Hareketlerini hissetmek cok güzel insallah bolca hareket eder bebegim,bebislerimiz.. hic bizi supheye dusurmezler. Senin bebisin de dinleniyordur belki veya is temposundan anlayamamissin hareketlerini annesi olabilirYa çok tatlısın ya, kalbinde ki şu heyecan hiç bitmesin, katlanarak devam etsin inşallahGüzel anne ama canım şimdide hareket etmeyince endişelenme durumu oluyor mesela benim kızım bugün hareket etmedi çok az etti gibi hissettim onu da saymıyorum yer mi değiştirdi anlamadım, telaş olmamak lazım endişelenme yani ayy bugün etmedi bilmem ne cezerye_ nin hatta 3 gün etmemişti de kızcağız acile gitmişti, paşa gibi uyuyordu oğlu
Oyy seveyim onları benn. Birbirlerini rahatsiz da ederlermisssCanım bugün 19+4üm ve yaklaşık 10 gündür hissediyorum. Oğlan bir kaç gün büyük benim önce onu hissettim. Sonrasında da kızımı. Bir kaç gündür peşpeşe sağlı sollu tekmikleniyorumBiri uyanınca diğerini de uyandırıyor galiba
Benim göbüş değil direkt göbek yaSenin hiç göbüş görmedik ya
Geçen söylediğin şey bebiş değildi bence ama bu bence bebişKızlaaaaar
Kasığın hemen ustunde göbek deliginin 4 5 parmak falan altinda o aralarda yani, damar seğirmesi mi desem damar atmasi gibi mi desem birseyler oluyor bu bebisimin hareketleri miiiiii
Ben cinsiyet sormuyorum artık küstüm sen yap bu işiEVEET yine yoklama zamanı
Cinsiyetleri öğrendik mi kızlar hamileliği yarıladık yazın gayrı yoksaa
@hcelly @lunariaaa @sellmin @danmii @Fatmaningebeligi @Dogabesmez @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto @pembe kurklu
Evet canım sanki daha çok ve daha net hissetmeye başladım. Özellikle yemeklerden sonra sırt üstü uzanıyorum ki hissedeyim. Gün içinde ayaktayken daha az hissediyorumOyy seveyim onları benn. Birbirlerini rahatsiz da ederlermisss10 günde peki daha belirginlesti mi tekmeler
Canim tebrik ediyorummm hadi gözün aydın erkolarimiz çoğalsın
Yok be abartıyon kesinBenim göbüş değil direkt göbek yazaten kilom kaldı önceki bebeğimden. Hamileden ziyade lohusa göbeği gibi hissediyorum
Canımsın kuzum benim cok teşekkür ederim.. cok haklisin simdi de o dönem basliyor degil miii. Hareketlerini hissetmek cok güzel insallah bolca hareket eder bebegim,bebislerimiz.. hic bizi supheye dusurmezler. Senin bebisin de dinleniyordur belki veya is temposundan anlayamamissin hareketlerini annesi olabilir
Zatencezerye_ ile ben kafamiza göre hastaneye gitmemizle meshuruz bence. En gec 2 haftada bir daktırdayiz
Nasıl oldun? Geçti mi ağrın?
adminimi kim küstürdüBen cinsiyet sormuyorum artık küstüm sen yap bu işi
Napalim bacım bizi de böyle kabul etsinlerCanımsın kuzum benim cok teşekkür ederim.. cok haklisin simdi de o dönem basliyor degil miii. Hareketlerini hissetmek cok güzel insallah bolca hareket eder bebegim,bebislerimiz.. hic bizi supheye dusurmezler. Senin bebisin de dinleniyordur belki veya is temposundan anlayamamissin hareketlerini annesi olabilir
Zatencezerye_ ile ben kafamiza göre hastaneye gitmemizle meshuruz bence. En gec 2 haftada bir daktırdayiz
Erkek kuzuları dışladığım iddia ediliyoradminimi kim küstürdü
Bayraklıdayım ama can hastanesine gidiyorum taSen ne tarafta oturuyorsun canım izmirde
Aklıma sağlık bakanlığının futbolculara açtırdığı pankart geliyor hahahaile terör zaten kanka, onun gelini şöyle doğurmuş bunun gelini böyle doğurmuş
Hepsine açığım diyorum bebeğim ne karar verirse nasıl gelmek isterse öyle olacak
EvettKızlaaaaar
Kasığın hemen ustunde göbek deliginin 4 5 parmak falan altinda o aralarda yani, damar seğirmesi mi desem damar atmasi gibi mi desem birseyler oluyor bu bebisimin hareketleri miiiiii
Şükür sevindim canımGeçti canım, ara ara böyle geliyorlar bana ya
Oy ben bebişimi yerim yerimmmmGeçen söylediğin şey bebiş değildi bence ama bu bence bebiş
Oyy desene büyüdükçe güçlü hareketler geliyor. Ayaktayken zaten pek anlasilmiyor dogru. Bende uzanirken daha cok hissediyorum. Zaten hep uzaniyorum daEvet canım sanki daha çok ve daha net hissetmeye başladım. Özellikle yemeklerden sonra sırt üstü uzanıyorum ki hissedeyim. Gün içinde ayaktayken daha az hissediyorum
Haklisin canim yaa daha minnoslar. Anca gucleneceklerAyy evet canım, bir de öyle krizler geliyor hareket etmiyor diye, olabilir ya küçükler zaten çok hareket de beklememek lazım, ahh evet ya siz var ya siz
Valla haklısın canımNapalim bacım bizi de böyle kabul etsinlerben gitmesem eşim Adıyaman'dan dürtüyor kalk git diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?