Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canim tebrik ediyorummm hadi gözün aydın erkolarimiz çoğalsın

Canımsın kuzum benim cok teşekkür ederim.. cok haklisin simdi de o dönem basliyor degil miii. Hareketlerini hissetmek cok güzel insallah bolca hareket eder bebegim,bebislerimiz.. hic bizi supheye dusurmezler. Senin bebisin de dinleniyordur belki veya is temposundan anlayamamissin hareketlerini annesi olabilir
Zaten cezerye_ ile ben kafamiza göre hastaneye gitmemizle meshuruz bence. En gec 2 haftada bir daktırdayiz

Oyy seveyim onları benn. Birbirlerini rahatsiz da ederlermisss 10 günde peki daha belirginlesti mi tekmeler

Ayy evet canım, bir de öyle krizler geliyor hareket etmiyor diye, olabilir ya küçükler zaten çok hareket de beklememek lazım, ahh evet ya siz var ya siz

Napalim bacım bizi de böyle kabul etsinler ben gitmesem eşim Adıyaman'dan dürtüyor kalk git diye

Geçen söylediğin şey bebiş değildi bence ama bu bence bebiş
Oy ben bebişimi yerim yerimmmm
Evet canım sanki daha çok ve daha net hissetmeye başladım. Özellikle yemeklerden sonra sırt üstü uzanıyorum ki hissedeyim. Gün içinde ayaktayken daha az hissediyorum
Oyy desene büyüdükçe güçlü hareketler geliyor. Ayaktayken zaten pek anlasilmiyor dogru. Bende uzanirken daha cok hissediyorum. Zaten hep uzaniyorum da
Ayy evet canım, bir de öyle krizler geliyor hareket etmiyor diye, olabilir ya küçükler zaten çok hareket de beklememek lazım, ahh evet ya siz var ya siz
Haklisin canim yaa daha minnoslar. Anca guclenecekler
Napalim bacım bizi de böyle kabul etsinler ben gitmesem eşim Adıyaman'dan dürtüyor kalk git diye
Valla haklısın canım duramiyoruz gidecez illa..
Bazı tecrübeler insanı böyle panige itiyor iste biz napalim dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…