- 22 Şubat 2021
- 172
- 148
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.541
Evet bu ıslak mendil kutularından aldım baya da pamuk stokladım dediğin gibi yaparım diye düşünüyorum ama her ihtimalde bi tane çantada bulunsun en basitinden bişey silmek gerekir falan bide hemşireye veriliyomuş hemşirenin pamukla uğraşcağını hiç sanmıyorumCanım ben de bez olarak Molfix premium aldım
Islak mendil kullanmak istemiyorum pamuk ve kaynatılmış soğutulmuş su koyup mendil kutularında birkaç saat dışarıda da kullanabiliriz. İlla ıslak mendil lazım olursa da şu ikisi en iyi içerikte. Ben pureseed aldım
Sadece pamuk verirsem mecbur uğraşırEvet bu ıslak mendil kutularından aldım baya da pamuk stokladım dediğin gibi yaparım diye düşünüyorum ama her ihtimalde bi tane çantada bulunsun en basitinden bişey silmek gerekir falan bide hemşireye veriliyomuş hemşirenin pamukla uğraşcağını hiç sanmıyorum
Ayhahahahah ya orda bitane alakasız başkasının bişeyini bulur da kullanırsa diye kurdum dün geceSadece pamuk verirsem mecbur uğraşır
evet bez çok gidiyor ve kıyafetde çok yenileniyor, kızlar yenidoğan bebekler çok sızdırıyor çişi kakayı hazır olunSanırım 15 tane gitti 5 tane de hastaneden vermişlerdi biz mi sık değiştirdik bilmiyorum hep çişini yaptıtabi aklıma geldikçe yazacağım
Sus sus ankastremi tutturmaAyhahahahah ya orda bitane alakasız başkasının bişeyini bulur da kullanırsa diye kurdum dün gecehayat çok zor ahahahhaha
Hani bu yolda beraberdik benim tuttuysa sizin de tutsun hahahahahahahahah evet ya bi kaç kişiye daha sordum çevremde gazlı bez kullanıyolar falan dediler koymucam pamuk koyarım adam olana çok bileSus sus ankastremi tutturmaama hemşireye genelde vermiyorlar ıslak mendil sanırım ilk doğduğu zaman
Ay evet 3 takım artı birde fotoğraf çekimi için takım koymuştum 3ü kirlendi çıkarken foto çekimi için olanı giydirdik tekrar yarım saat bile üstünde durmamıştı bilseydim 1 takım daha koyardımevet bez çok gidiyor ve kıyafetde çok yenileniyor, kızlar yenidoğan bebekler çok sızdırıyor çişi kakayı hazır olun
Doktor bana 13 ocak diye tahminde bulundu ama bir hafta erken ya da gec de olabilir dedi ben 13une kadar beklemez diye hissediyorum ama Allah bilirBenim de 25 Aralık ama hiç Ocak bölümüne bakmadımbir ara oraya da bakayım
1kere yazmış uzun zamandır olmayan arkadaşları silelim bence sizde kovalamamş olun canımListenin altı baya doldu ama üst boş
Tiroid aciliyeti olan bir ameliyat mı bilgim yok.ama hormon değil gaza getirmek istemem anneni yanında istemen çok normal. Tamam kardeşininki de ameliyat ama doğumda insan bebek gibi oluyor annelerimizin tavsiyeleri bizi rahatlatıyor bebekte bişey olsa biz panik oluyoruz onlar sakin sakin gülüp olur kızın normal vs diyerek tecrübelerini söylüyorlar. Bir sürü şey var kırılıp sessiz kalıp siz bilirsiniz deme ihtiyacım olacak anne sana de.Tam doğum zamanıma kardeşim tiroid ameliyatı olacakmış ve annem onun yanına gidecekmiş. Kardeşimin 6,5aylık bebeği var. Eşinin ailesi ile aynı ilde yaşıyorlar aslında yardımcı olurlar. Onun doğumundan 50gün yanında kalmıştı. Sonrasında da darlandığı zaman 2kere daha gitti ama şimdi benim ikiz bebeğimle hiç öncelik olmamam çok kırdı beni. Hormon kaynaklı daha da duygusalım heralde.
Canım normal bence 2 3 haftaya biraz daha sakinlemiş olur içeride takla atacak yeri kalmayacak :)İçim çıktı yani resmen 1-2 saattir hiç durmuyor sürekli ordan oraya kayıyo vuruyor kıpır kıpır hiç odaklanamıyorum başka bişeye
Niye annenin gideceği yer belli oluyor canım kardeşin mi öyle ısrar ediyor yoksa o daha mı çokk yardıma muhtaç.Aslında bu sağlık sorunu ilk ortaya çıkıp tetkikler yapılmaya başlandığında doktor aciliyeti olan bir şey değil korkmayın demişti. Tetkikler sonuçlanınca doktor ameliyat günü vermiş. Öne çekmeye çalışıyorlar ama hep ihtimaller. Belki öne çekerler, belki senin doğumun daha geç olur falan filan.. Ama beni bu belirsizlikler daha çok strese sokuyor ve annem de bana sitem ediyor ben ne yapayım diye. Yani ayarlama yapılmazsa annemin gideceği yer belli. Ve böyle hissettikten sonra da ben de artık annem gelsin istiyor muyum emin değilim
Orayıda biliyor şuna bak gözü her yerdeBen arada ocak grubuna bakıyorum bir ay öndeyiz diye kidemli gibi bakıyorumamniyosentez sonuçun temiz çıkmış çok sevindim canım, artık keyifle alışveriş ve tadını çıkar
Elenetal kullananlar var ocean,imomKızlar multivitamin ne kullanıyorsunuz. Hangısı tavsıye ediliyor.
Benim paketimde de öyle yazıyor.Heh bende de var bundan ücretler farklı yazıyordu doğumdan sonraki ilk muayene dahil ama sonrakiler değil dediler sen ataşehire mi gidiyorsun
Ya bu film benim çok sinirimi bozdu o kadr gerçek kiAyy benim buna sinirim bozuldu sizin de bozulsun
Yani ne fark eder kız hep en üst sınırdan
Bepanthol aldım dedim diye demi bunlar kesn şirin çomak sokar demiştim
Ay yetmez su gibi yapıyorlar ilk zamanlar hep belden çıkıyorKızlar hastane çantasına bol bol bez koyun ben 10 tane koymuştum yetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?