Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Evet bu ıslak mendil kutularından aldım baya da pamuk stokladım dediğin gibi yaparım diye düşünüyorum ama her ihtimalde bi tane çantada bulunsun en basitinden bişey silmek gerekir falan bide hemşireye veriliyomuş hemşirenin pamukla uğraşcağını hiç sanmıyorum

Sadece pamuk verirsem mecbur uğraşır

Sanırım 15 tane gitti 5 tane de hastaneden vermişlerdi biz mi sık değiştirdik bilmiyorum hep çişini yaptı tabi aklıma geldikçe yazacağım
evet bez çok gidiyor ve kıyafetde çok yenileniyor, kızlar yenidoğan bebekler çok sızdırıyor çişi kakayı hazır olun

Sus sus ankastremi tutturma ama hemşireye genelde vermiyorlar ıslak mendil sanırım ilk doğduğu zaman
Hani bu yolda beraberdik benim tuttuysa sizin de tutsun hahahahahahahahah evet ya bi kaç kişiye daha sordum çevremde gazlı bez kullanıyolar falan dediler koymucam pamuk koyarım adam olana çok bile

evet bez çok gidiyor ve kıyafetde çok yenileniyor, kızlar yenidoğan bebekler çok sızdırıyor çişi kakayı hazır olun
Ay evet 3 takım artı birde fotoğraf çekimi için takım koymuştum 3ü kirlendi çıkarken foto çekimi için olanı giydirdik tekrar yarım saat bile üstünde durmamıştı bilseydim 1 takım daha koyardım

Benim de 25 Aralık ama hiç Ocak bölümüne bakmadım bir ara oraya da bakayım
Doktor bana 13 ocak diye tahminde bulundu ama bir hafta erken ya da gec de olabilir dedi ben 13une kadar beklemez diye hissediyorum ama Allah bilir kendim de sabredemiyorum gunde on kere hesaplama yapiyorum sanki bisey degisecek ahjkajsh

Tiroid aciliyeti olan bir ameliyat mı bilgim yok.ama hormon değil gaza getirmek istemem anneni yanında istemen çok normal. Tamam kardeşininki de ameliyat ama doğumda insan bebek gibi oluyor annelerimizin tavsiyeleri bizi rahatlatıyor bebekte bişey olsa biz panik oluyoruz onlar sakin sakin gülüp olur kızın normal vs diyerek tecrübelerini söylüyorlar. Bir sürü şey var kırılıp sessiz kalıp siz bilirsiniz deme ihtiyacım olacak anne sana de.

Niye annenin gideceği yer belli oluyor canım kardeşin mi öyle ısrar ediyor yoksa o daha mı çokk yardıma muhtaç.

Heh bende de var bundan ücretler farklı yazıyordu doğumdan sonraki ilk muayene dahil ama sonrakiler değil dediler sen ataşehire mi gidiyorsun
Benim paketimde de öyle yazıyor.
Yeni doğan muayenesi topuk kanı aşı vs
3 -5.gündeki muayeneleri 2.topuk kanı işitme testi bundan sonrası kesin ücretli
6 yaşına kadar yüzde 20 indirim hakkı demiş :)
Bu ilk 28 gün ücretsiz olayı acaba acile falan götürdüğümüzde mi geçerli oluyor

Ayy benim buna sinirim bozuldu sizin de bozulsun

Ya bu film benim çok sinirimi bozdu o kadr gerçek ki hatta filmde ekstra iyi şeyler var evde yardımcı kadın var annenin önüne en azından hazır yemeği konuyor ütüsü çamaşırı temizliği bende bu bile yok diye ağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…