Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Multivitamin imom omega
Demir hapı
D vit
Magnezyum benim kullandıklarım cnm

Kızlarr kafama çok takıldı kaç litre su içiyorsunuz ortalama ben bugün 3 buçuğu buldu galiba şekerim var diye kurmaya başladım susuyorum sürekli su aşerilir mi soğuk su sürekli istiyorum ya
Gayet iyi canım içmek lazım bende elimden şişe eksik etmiyorm wc ye git gel yoruyor ama yapacak bişi yok

Benimde alt değer 10 değerim ise 10,50 gibi bisey demirim düşük ayrıca idrarda da lökosit görüldü düzelecek inşallah

Kızlar benim arada göbeğim sertleşiyor bi tarafi daha yüksekte filan oluyor bugun doktora söyledim magnezyum verdi ve biz ona kasılma diyoruz dedi yani rahim kasiliyor gibi bisey dedi ama ben öyle bisey olduğunu düşünmüyorum ya kasılma daha farklı olmaz mi yaşayan var mi bu durumu

Canım bende kasılma olmadı, olsada bilmiyorum nasıl bir şey ama dr magnezyumu yazarken rahimde kasılma, birde normal kaslar için yazmıştı

Ay aşkom yok ben gidecem en kısa zamanda darlandım dalasım var, seneyede artık bebitomuza
Git git valla güveniyorsan kendine git bir gez dolas denize gir serinle. Biz seneye bebisimizle gitmeye niyetlendik uzun yol falan hic gözüm kesmiyor
ay benim göbeğim ayağa kalktığımda bu gün akşam itibariyle çok geriliyor ya, derimin gerildiğini hissediyorum sizdede oluyormu canlar
Bende iki uc gündür fln göbeğimin kasindigini hissettim. Galiba büyüyor bebislerimiiiiz sen basladin mi krem yag falan kullanmaya

Aşkım evet ben aktif kullanıyorum bir gün bio oil, bir gün lierac şeklinde, sen başladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…