- 23 Mart 2016
- 30.717
- 91.722
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.461
Evet başta aynen öyle oluyorKızlaaaaar
Kasığın hemen ustunde göbek deliginin 4 5 parmak falan altinda o aralarda yani, damar seğirmesi mi desem damar atmasi gibi mi desem birseyler oluyor bu bebisimin hareketleri miiiiii
Aa o zaman dogrudur canım benım degeeler normaldıDeğerlerinde sıkıntı yoksa 20. Haftadan sonra başlatılıyormuş doktorum öyle söylemişti
Erkek kuzuları dışladığım iddia ediliyor
Multivitamin imom omegaKızlarrr şimdi 2.trimesterda takviye olarak nelere başladınız doktorunuz neler verdi yazabilir misiniz? Devlete gidiyorum ben aklımda kalıyo bileyleri eksik yapar kıyız diye de en azından bi sizinle karşılaştırayım
Ay 2.tr.bitmeseydi iyiydi ama bir yandan da zaman aksın kucağımıza sağlıkla alalım istiyorumKızlar bugun tam 20 haftalık olduk. 4 hafta sonra 2. Trimester de bitiyor farkindamisiniz
Gayet iyi canım içmek lazım bende elimden şişe eksik etmiyorm wc ye git gel yoruyor ama yapacak bişi yokKızlarr kafama çok takıldı kaç litre su içiyorsunuz ortalama ben bugün 3 buçuğu buldu galiba şekerim var diye kurmaya başladım susuyorum sürekli su aşerilir misoğuk su sürekli istiyorum ya
Bugün çok içince bir korktuk ya hepimiz böyle olalım tek olmayayım süreç saglıklı olsundaGayet iyi canım içmek lazım bende elimden şişe eksik etmiyorm wc ye git gel yoruyor ama yapacak bişi yok
Benimde alt değer 10 değerim ise 10,50 gibi bisey demirim düşük ayrıca idrarda da lökosit görüldü düzelecek inşallahDeğerin ve referans değeri kaç acaba? Benim ilk gebeliğimde alt sınır 10 gibiyken 8’lere düşmüştü. İlaçla toparlandı ve bol kırmızı et tüketmen lazım. Mümkünse kırmızı eti süt ürünleriyle tüketme. Hatta yanında limonlu salata yesen çok iyi olur. C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor. Demir ilacınile süt ürünleri arasına 2 saat koysan iyi olur.
Minigimmmm.. cok tatlılar yiaa.. Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah..Evet başta aynen öyle oluyor
İzmirde denize girerek lüks yorgunlukla meşgul hazretleriMinigimmmm.. cok tatlılar yiaa.. Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah..
Sen nerelerdesin yoksun pekk
Canım bende kasılma olmadı, olsada bilmiyorum nasıl bir şeyKızlar benim arada göbeğim sertleşiyor bi tarafi daha yüksekte filan oluyor bugun doktora söyledim magnezyum verdi ve biz ona kasılma diyoruz dedi yani rahim kasiliyor gibi bisey dedi ama ben öyle bisey olduğunu düşünmüyorum ya kasılma daha farklı olmaz mi yaşayan var mi bu durumu
Ay dogru yaaa tatile gittiİzmirde denize girerek lüks yorgunlukla meşgul hazretleri
Ay ben sıcaktan uyuyamıyorum darlandım resmenn uykum açıldı.ooo uyumayanlar varmış buralarda
ne uyuması gece yeni başlıyorooo uyumayanlar varmış buralarda
Ay aşkom yok ben gidecem en kısa zamanda darlandımAy dogru yaaa tatile gitti
Ben cesaret edemiyorum bu yaz evimdeyim kanka. Seneye yavrucugumuzu da alıp gideriz inşallah
Git git valla güveniyorsan kendine git bir gez dolas denize gir serinle. Biz seneye bebisimizle gitmeye niyetlendik uzun yol falan hic gözüm kesmiyorAy aşkom yok ben gidecem en kısa zamanda darlandımdalasım var, seneyede artık bebitomuza
Bende iki uc gündür fln göbeğimin kasindigini hissettim. Galiba büyüyor bebislerimiiiizay benim göbeğim ayağa kalktığımda bu gün akşam itibariyle çok geriliyor ya, derimin gerildiğini hissediyorumsizdede oluyormu canlar
Aşkım evet ben aktif kullanıyorum bir gün bio oil, bir gün lierac şeklinde, sen başladın mı?Git git valla güveniyorsan kendine git bir gez dolas denize gir serinle. Biz seneye bebisimizle gitmeye niyetlendik uzun yol falan hic gözüm kesmiyor
Bende iki uc gündür fln göbeğimin kasindigini hissettim. Galiba büyüyor bebislerimiiiizsen basladin mi krem yag falan kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?