Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ay ne kadar kolay olmuş öyle yok henüz almadım randevu. Şehir hastanesindeki doktora pek güvenemiyorum öncelikle üniversiteden almaya çalışacağım ama gerçekten faydalı bir bilgilendirme oldu. Ben hiç 182yi aramıyorum hep mhrsden almaya çalışıyordum Belki bir de şehirden alırım ya alabilirsem iki tane detayliya gireyim

Seni seni himmmm

Ay ne güzel plan önce istediğin randevu gününün randevusunun hangi gün açılacağını öğreneceksin ya randevu almak için bile randevu alıyoruz

Kasılma böyle oluyor çocuk top gibi bir noktada sertleşiyor ama erken değil mi ya bunun için bilemedim tüm ağrılara magnezyum çok iyi geliyor buna eminim ama

Kızlar çatlamamak için kullanılan lierac gerçekten para tuzağı onun yerine badger kullanın aşırı iyi ben sayesinde çatlamadım bir de ham kakao yağı satılıyor onuda tavsiye ederim dönüşümlü kullanmak lazım göğüsler kolların üst kısmı göbek ve kalça mutlaka sürün günün sonunda hepimiz pehlivana döneceğiz

Bir de sakın sert kaşımayın çatlamadan hemen önce aşırı kaşınıyor. Ve bol su

Temmuz annelerinin grubuna göz attım. Bebişler tek tek geliyor ya çok duygulanıyorum

Kısslarr biz geldik, kızımız 20 cm 230 gram olmuş suyumuz rahim ağzı her şeyi iyi çok şükür, bu kadın benden yine test istemedi 24.haftada alacam diye
20+4 perinatologa detaylı için gidecem 9 ağustos, 21-22 beklemene gerek yok bebek küçük değil çünkü dedi
Güzel dualarınızı maşallahınızı alırız teyzoşları

Eklentiler

• IMG_4706.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_4707.webp
    17 KB · Görüntüleme: 55
Maaşallah prensese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…