- 18 Temmuz 2022
- 6.195
- 10.369
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.521
Tok kullanılmalı diye biliyorum canım. Ben öğlen içiyorumMagnezyum kullananlar ac karnına mi tok karnına mi kullaniyorsunuz
Ay ne kadar kolay olmuş öyleCanım ben şöyle yaptım 182 mhrsyi aradım perinatolojiyi istedim uygun randevu bulunamamıştır sizi operaktife(?) aktarıyorum dediler,o kişiye de ben 28 temmuzda gün almak için ne zaman aramalıyım diye sordum bana 12 Temmuz saat 10da dediler (kendi gittiğim doktorum yeşil alan açmıştı bana randevu alabilmem için) direkt 12 Temmuz saat 10da mhrsden randevu aldım direkt aramadım sonraeğer konuyu çözdüysen de geçmişten okuyarak geliyorum diye öyle bilgilendirme olsun
Seni seni himmmmAy ne kadar kolay olmuş öyleyok henüz almadım randevu. Şehir hastanesindeki doktora pek güvenemiyorum öncelikle üniversiteden almaya çalışacağım ama gerçekten faydalı bir bilgilendirme oldu. Ben hiç 182yi aramıyorum hep mhrsden almaya çalışıyordum Belki bir de şehirden alırım ya alabilirsem iki tane detayliya gireyim
Ay ne güzel planAy ne kadar kolay olmuş öyleyok henüz almadım randevu. Şehir hastanesindeki doktora pek güvenemiyorum öncelikle üniversiteden almaya çalışacağım ama gerçekten faydalı bir bilgilendirme oldu. Ben hiç 182yi aramıyorum hep mhrsden almaya çalışıyordum Belki bir de şehirden alırım ya alabilirsem iki tane detayliya gireyim
Kasılma böyle oluyor çocuk top gibi bir noktada sertleşiyor ama erken değil mi ya bunun için bilemedim tüm ağrılara magnezyum çok iyi geliyor buna eminim amaKızlar benim arada göbeğim sertleşiyor bi tarafi daha yüksekte filan oluyor bugun doktora söyledim magnezyum verdi ve biz ona kasılma diyoruz dedi yani rahim kasiliyor gibi bisey dedi ama ben öyle bisey olduğunu düşünmüyorum ya kasılma daha farklı olmaz mi yaşayan var mi bu durumu
Bir de sakın sert kaşımayın çatlamadan hemen önce aşırı kaşınıyor. Ve bol suKızlar çatlamamak için kullanılan lierac gerçekten para tuzağı onun yerine badger kullanın aşırı iyi ben sayesinde çatlamadım bir de ham kakao yağı satılıyor onuda tavsiye ederim dönüşümlü kullanmak lazım göğüsler kolların üst kısmı göbek ve kalça mutlaka sürüngünün sonunda hepimiz pehlivana döneceğiz
Allah devletimize zeval vermesinAy ne güzel planönce istediğin randevu gününün randevusunun hangi gün açılacağını öğreneceksin ya randevu almak için bile randevu alıyoruz
Ben 5 sene önce burda kızımın grubunda tanıştıklarımla hala görüşüyorum grubumuz devam ediyor çok güzel oluyor böyle gruplarTemmuz annelerinin grubuna göz attım. Bebişler tek tek geliyor ya çok duygulanıyorum
Yaşayanlar varmış İnternet'e de araştırdım 2. Trimester da başlar yazıyor tabi doğum kasilmalari değil bunlarKasılma böyle oluyor çocuk top gibi bir noktada sertleşiyor ama erken değil mi ya bunun için bilemedim tüm ağrılara magnezyum çok iyi geliyor buna eminim ama
Tabi Allah korusun hepimiz zamanında kavuşalım minişlerimizeYaşayanlar varmış İnternet'e de araştırdım 2. Trimester da başlar yazıyor tabi doğum kasilmalari değil bunlar
biizm de 7 yıl olucak dogum yaptiktan sonra whatsapp grubu actik ordan konusuyorz halaBen 5 sene önce burda kızımın grubunda tanıştıklarımla hala görüşüyorum grubumuz devam ediyor çok güzel oluyor böyle gruplar
Şey ben lierac alacaktım da şimdi badgera baktım. Yağ mı krem mi acaba hangi ürün için diyorsun çatlamaya iyi diyeBir de sakın sert kaşımayın çatlamadan hemen önce aşırı kaşınıyor. Ve bol su
Maaşallah prenseseKısslarr biz geldik, kızımız 20 cm 230 gram olmuşsuyumuz rahim ağzı her şeyi iyi çok şükür, bu kadın benden yine test istemedi 24.haftada alacam diye
20+4 perinatologa detaylı için gidecem 9 ağustos, 21-22 beklemene gerek yok bebek küçük değil çünkü dedi
Güzel dualarınızı maşallahınızı alırız teyzoşları
Aynen aynen tabi ceza almıştık burda wp den dolayıbiizm de 7 yıl olucak dogum yaptiktan sonra whatsapp grubu actik ordan konusuyorz hala
ŞükürrrKızlar ben geldim rabbim şükürler olsun bir kızım olck ik oğlan dan sonra
Teşekkürler canımmMaaşallah prensese
Yuvarlak krem ve yağ içerik aynı sayılır yuvarlak daha etkili diğerininse sürümü kolayŞey ben lierac alacaktım da şimdi badgera baktım. Yağ mı krem mi acaba hangi ürün için diyorsun çatlamaya iyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?