Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canım magnezyum kullanıyor musun. Böyle bacağa doğru olduysa kaslarla ilgili gibi duruyor. Ben magnezyumu aksatinca bacaklarıma kramp giriyor sürekli

Ayy kızlar günaydın,

Maşallah gece coşmuşsunuz ben gece erkenden dökülüyorum, anca bitirdim okumayı yazdıklarınızı, benim de karnım sabahları yok, akşamları kocaman, hala iş herinde diğer birimler anlamıyor mesela hamile olduğumu o kadar yok yani Bir de yumuşuyor o beni korkutuyor veee 300 gr almışım 1 haftada şaşırdım toplam 1 kilo 300 gr almış oldum bugün 17 haftalık olduk

Kasılma o, ilk gebeliğimde oluyordu, sertleşip toplanıyor sanki göbek. Bunda da başladı ara ara oluyor ama doktor da söylemiştim bir sıkıntı çıkmadı. Doğum kasılması değil tabii bunlar. Sık ve düzenli olursa sıkıntı sanırım.

Günaydın canim, gecti mi nasılsın?
Benide uykudan aniden sıçratan birseydi yasarken. Ilk oldugunda korktum hatta noldu diye.
Iki farkli sekilde oldu bende, bi böyle durup durup igne batar gibi. Birde mesela kalem ucu gibi birseyle cizer gibi. Bu ikinci dedigim uykudan uyandırıyordu beni. Simdi de devam ediyor ama aşırı sert olmuyor.

Canım ben şöyle yaptım 182 mhrsyi aradım perinatolojiyi istedim uygun randevu bulunamamıştır sizi operaktife(?) aktarıyorum dediler,o kişiye de ben 28 temmuzda gün almak için ne zaman aramalıyım diye sordum bana 12 Temmuz saat 10da dediler (kendi gittiğim doktorum yeşil alan açmıştı bana randevu alabilmem için) direkt 12 Temmuz saat 10da mhrsden randevu aldım direkt aramadım sonra eğer konuyu çözdüysen de geçmişten okuyarak geliyorum diye öyle bilgilendirme olsun

Kızlar sizinde aç karna diş fırçaladağınız zaman öğürmekten akciğerin bir lobunu dışarı çıkarıyormusunuz
aç tok fark etmiyor aşırı derecede midem bulanıyor diş fırcalamaktan
geçen hafta tellerim çıktı plak verdi doktor aksam yatınca takıyorum ama ögüre ögüre maf oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…