- 18 Temmuz 2022
- 6.172
- 10.285
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.501
Canım magnezyum kullanıyor musun. Böyle bacağa doğru olduysa kaslarla ilgili gibi duruyor. Ben magnezyumu aksatinca bacaklarıma kramp giriyor sürekliKızlar bu batma hissi sağ tarafta ve uzun süreli mi oluyor beni uykumdan uyandırdı çok tuhaftı uzun süreli 1-2 dk kesıntısız oldu tanımlayamıyorum çok tuhaftı sağ bacağım da da sonra çekme gibi oldu ne kaldırabildim ne indirebildim kasılma değildi veya farklı bir kasılmaydı hayatımda yaşamadığım 2 kere tekrarladı bu durum hastaneye gidecektik ama kendime tarif edemiyorum doktora nasıl anlatacağımı bilemedim
Akşamları kaburgalarima kadar bebek var sanki ben de öyle oluyorum. Sabah fıs diye gidiyor bunu ben de çözemedimAkşam var, sabah yok
Akşama before after yapacamAkşamları kaburgalarima kadar bebek var sanki ben de öyle oluyorum. Sabah fıs diye gidiyor bunu ben de çözemedim
Aynen ben de bilmiyorum kasılması olan arkadaşlar yazar mısınız nasil bir şey oluyorCanım bende kasılma olmadı, olsada bilmiyorum nasıl bir şeyama dr magnezyumu yazarken rahimde kasılma, birde normal kaslar için yazmıştı
Aksam yemeginden sonra aliyorum benMagnezyum kullananlar ac karnına mi tok karnına mi kullaniyorsunuz
Ben uyumadan önce tok karnına suda eriyenlerden kullanıyorumMagnezyum kullananlar ac karnına mi tok karnına mi kullaniyorsunuz
Çok düşük değilmiş toplanır. Hapla olmazsa damardan kan vericez demişti doktor bana. Düzelir umarım hepsiBenimde alt değer 10 değerim ise 10,50 gibi bisey demirim düşük ayrıca idrarda da lökosit görüldü düzelecek inşallah
Kasılma o, ilk gebeliğimde oluyordu, sertleşip toplanıyor sanki göbek. Bunda da başladı ara ara oluyor ama doktor da söylemiştim bir sıkıntı çıkmadı. Doğum kasılması değil tabii bunlar. Sık ve düzenli olursa sıkıntı sanırım.Kızlar benim arada göbeğim sertleşiyor bi tarafi daha yüksekte filan oluyor bugun doktora söyledim magnezyum verdi ve biz ona kasılma diyoruz dedi yani rahim kasiliyor gibi bisey dedi ama ben öyle bisey olduğunu düşünmüyorum ya kasılma daha farklı olmaz mi yaşayan var mi bu durumu
4 lt rahat iciyorum canımKızlarr kafama çok takıldı kaç litre su içiyorsunuz ortalama ben bugün 3 buçuğu buldu galiba şekerim var diye kurmaya başladım susuyorum sürekli su aşerilir misoğuk su sürekli istiyorum ya
Heyecandan 7 kalktım
aşkım akşam yatmadan 9 veya 10 gibi alıyorumMagnezyum kullananlar ac karnına mi tok karnına mi kullaniyorsunuz
Günaydın canim, gecti mi nasılsın?Kızlar bu batma hissi sağ tarafta ve uzun süreli mi oluyor beni uykumdan uyandırdı çok tuhaftı uzun süreli 1-2 dk kesıntısız oldu tanımlayamıyorum çok tuhaftı sağ bacağım da da sonra çekme gibi oldu ne kaldırabildim ne indirebildim kasılma değildi veya farklı bir kasılmaydı hayatımda yaşamadığım 2 kere tekrarladı bu durum hastaneye gidecektik ama kendime tarif edemiyorum doktora nasıl anlatacağımı bilemedim
Canım ben şöyle yaptım 182 mhrsyi aradım perinatolojiyi istedim uygun randevu bulunamamıştır sizi operaktife(?) aktarıyorum dediler,o kişiye de ben 28 temmuzda gün almak için ne zaman aramalıyım diye sordum bana 12 Temmuz saat 10da dediler (kendi gittiğim doktorum yeşil alan açmıştı bana randevu alabilmem için) direkt 12 Temmuz saat 10da mhrsden randevu aldım direkt aramadım sonraŞehir hastanesi için ben mhrsye bakıp duruyorum aramak mı gerekiyormuşüniversiteden almaya çalışacağım ya boşuna İzmir'e gitmek istemiyorum. Orkun hocaya da güveniyorum şehir hastanesini bilemiyorum da. 24ünde ben de arayayım bari
aç tok fark etmiyor aşırı derecede midem bulanıyor diş fırcalamaktanKızlar sizinde aç karna diş fırçaladağınız zaman öğürmekten akciğerin bir lobunu dışarı çıkarıyormusunuz
Ben son bir haftadır öyle bir şey yaşıyorumaç tok fark etmiyor aşırı derecede midem bulanıyor diş fırcalamaktan
geçen hafta tellerim çıktı plak verdi doktor aksam yatınca takıyorum ama ögüre ögüre maf oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?