- 16 Eylül 2024
- 5.352
- 4.656
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.661
Bende öyle düşünüyorum canım minik anahtarlıklar ama model falan belirlemem lazim. Biraz vakit alacak karar vermekcok sagol canım
amigurumi yapıcaksan minik anahtarlıklar yapabilirsin canım çok guzel olur
kızıma guzel bebekler örüyorum bende şimdi
Eşim şehir dışında pazartesi gelecek sabaha kadar bişey yapamıyorum maalesef. Sorma ben de çok merak ediyorum anlam veremedimHatta lütfen bı bak ya birini göndermez msin almaya bende merak ettim smdi
Yok canım devamı olmadı. Akıntım benim de çok oluyor ama birden olması çok korkuttu. Sabah olsa da doktora gitsem diyorum hemenBu aralar çok akıntım var benimde iç çamaşırım su gi oluyor ama birden boşaldığını hissetmiyorumİnşallaj bir sıkıntı yoktur stres yapmamaya çalış devamı geldi mi sonra
Canım özgü olacak kızımın ismiKızlar isimler belli değil mi hala. Tablomuza yazalım isimleri de
Koklamadim canım ya. Şu an yattım öyle hareket etmeye korkar haldeyim çok kastım kendimi kalkmak istemiyorumben bir defa hic sıkışık degilken altıma kaçırmıştm az kokusu varmı canım
ben amigurumi de herseyi örüyorum şuan bebek ormüştüm aksesuar örücem bebegeBende öyle düşünüyorum canım minik anahtarlıklar ama model falan belirlemem lazim. Biraz vakit alacak karar vermek
Sen ne örüyorsuuun
Yok estağfurullah başınız sağolsun. Sabah olmadan gidemem maalesef. Sabah anneme bırakıp hemen acile gideceğim. İnşallah ciddi birşey yokturMerhaba, 2 gundur girmiyordum simdi girince tesadufen gordum mesajinizi. Lutfen korkmayin, stres yapmayin ama sartlariniz kiziniz vs bisekilde halledip hemen acile gidin. 2 sene once ayni seyi yasadim onemsemedim ter vs dedim 2 gun sonra 3cm aciklikla baslayan erken dogumla bebegimi kaybettim. Asla korkutmak istemem sizi yanlis anlamayin lutfen, ama lutfen hemen gidin ben cok gec kalmistim. İnsallah oyle bisey degildir ama riske atmayin
Allaha emanet olsun prenses inşallah elini karnına koy dua et bende ayetel kurs i okurum sanaKoklamadim canım ya. Şu an yattım öyle hareket etmeye korkar haldeyim çok kastım kendimi kalkmak istemiyorum
Canım geçmiş olsun. Camasirina gectiyse kokusuna bak idrar mi belli olur zaten.Kızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Çok sağol canım Allah razı olsunAllaha emanet olsun prenses inşallah elini karnına koy dua et bende ayetel kurs i okurum sana
Bende öyleyim canım bircok sey örüyorum amigurumi simdiden bebisime oyuncaklar yaptim. Bende bebek battaniyesi yapmıştım. Yine bir tane daha yapma niyeyim var bakalim.ben amigurumi de herseyi örüyorum şuan bebek ormüştüm aksesuar örücem bebege
elişi çok severim evde sıkıldıkca etamin örgü ugrasiyorum
bebek yelegi battaniyesi falanda örmeyi çok severim ama suan onlrdan cok var örmıycek gibiyim
İnsallah insallah, icinizi ferah tutun guzel dusunun. Ama sabah olur olmaz hemen gidin lutfen. Sabaha kadar da uzanin hatta ayaklarinizin altina yuksek bir yastik koyun. Kalkmamaya calisin. Ter de olabilir akinti da tabiki ama riske atmamak lazim. Ben o akinti geldikten sonra 2gun ise gittim, hep ayaktaydim vs yani benimki bayagi farkedememek olmustu vucudun sinyallerini. Allahin izniyle bisey degildir insallah sizinki ama ihmal etmeyin kesinlikle.Yok estağfurullah başınız sağolsun. Sabah olmadan gidemem maalesef. Sabah anneme bırakıp hemen acile gideceğim. İnşallah ciddi birşey yoktur
Keşke şimdi gidebilseydim ama sabahı beklemek zorundayım canım. İnşallah ciddi birşey yoktur. Şu an sabahı beklemekten başka elimden birşey gelmiyorCanım geçmiş olsun. Camasirina gectiyse kokusuna bak idrar mi belli olur zaten.
Normalde akıntı fazla oluyor hamilelikte ama sen fitil falan da kullanmiyosun. Bazen durup durup birden akabiliyor ama senin ilk defa oluyorsa yarin hemen acile git. Ihmal etme kuzum ya. Imkanin olsa simdi gitsen daha iyi olurdu.
Stres yapma sakin ol gayet normal birseydir belki de.
İnşallah bir sorun yoktur dualarım seninleYok canım devamı olmadı. Akıntım benim de çok oluyor ama birden olması çok korkuttu. Sabah olsa da doktora gitsem diyorum hemen
Sakin ol kuzum. Stres iyi gelmez biliyorsun ki. Cok fazla degildi anladigim kadariyla. Korkutma kendiniKeşke şimdi gidebilseydim ama sabahı beklemek zorundayım canım. İnşallah ciddi birşey yoktur. Şu an sabahı beklemekten başka elimden birşey gelmiyor
Canım fitil kullanıyor musun? Ben günde bır kez kullanıyorum. Ve ara ara nadir de olsa öyle tarıf ettıgın gıbı avuç içi kadar belki bir miktar daha fazla sadece su gibi akıntı oldu. İlk bende korktum baktım devamı oldu artık endişelenmiyorum. Iyı düşünmeye sakın kalmaya çalış.Koklamadim canım ya. Şu an yattım öyle hareket etmeye korkar haldeyim çok kastım kendimi kalkmak istemiyorum
Yok canım kullanmıyorum açıklama bulamadim açıkçası sabah olsun istiyorum sadeceCanım fitil kullanıyor musun? Ben günde bır kez kullanıyorum. Ve ara ara nadir de olsa öyle tarıf ettıgın gıbı avuç içi kadar belki bir miktar daha fazla sadece su gibi akıntı oldu. İlk bende korktum baktım devamı oldu artık endişelenmiyorum. Iyı düşünmeye sakın kalmaya çalış.
Kesinlikle çok zor ya üç isim arasında kaldıkAyy ne koyacağız erkek ismi bulmak çok zormuş
Canım benim geçmiş olsun inşallah tekrarı olmasın, benimde gün içinde şeffaf akıntım oluyor ama senin tarif ettiğin gibi birden boşalma gibi değil, daha öncede tecrübem olmadığı için ne diyeceğimi bilemiyorumEşim şehir dışında pazartesi gelecek sabaha kadar bişey yapamıyorum maalesef. Sorma ben de çok merak ediyorum anlam veremedim
Canım korkma panik yapma bence uzun süre oturup emzirince bir an ayağa kalktığında akıntın falan gelmiştir regl zamanına da yakından daha çok oluyor o zamanlarda. Olumlu düşün. Ay keşke yakın otursam sana da bebişine bakardm valla gider gelirdin için rahatlardı. Sabah gidersin olmadı için rahatlar ama kötü düşünmeKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?