Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ay mükemmel en iyi dönemmiş daha çok büyümesinide istemiyorlarmış galiba
Hayatım çok zor günler geçirdin sende o kadar iyi anlıyorum ki seni şimdi dinlenmen en güzeli kafanı topla ve sonra çık ama ağırlaşmadan biraz gebe gebe gez, nazlan ortalıkta sağlıkla güzel oğlunu alacaksın kucağına çok inanıyorum
Evet hayatım şükürler olsun hissetmeye başladım ama biraz geç 20 yi bitirmek üzereyim daha bu hafta minnoş hareketler yaptı bir iki oda ayrı dert oldu “e hadi kızım” diye bekliyorum
Sen hissetmeye başladın mı? bak ilk başta her gün olmuyor korkma sakın şimdiden söylim

annabelica canım hic bilmedigim deneyimlemediğim bir konu oldugu için yorum tapnak istemiyorum sen sakin kak bu gece sabah acile gidrsin. Dualarımız senınle öutlaka haber ver

Ben de bilemiyorum canım uykum kaçtı ya öğrenirim yarın bakalım

Yaaa ne kadar iyisin sarılıyorum sana şu an canım benim inşallah dediğin gibi olmuştur manasız bir akıntıdır sadece

Haklısın canım yapılabilecek birşey olmuyor genelde. Enfeksiyonum da yoktu en son sağlık ocağı tahlillerim temiz gelmişti iki gün önce. O yüzden hastane olumsuz bir şey olsa bile ne yapabilir bilmiyorum. Progestan falan da mucize değil. Sadece ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Devamının olmaması tek tesellim şu an

Sağol kuzum inşallah idrardır

İnşallah canım ya bir seferlik olduğu için ben de öyle inanmak istiyorum ama elimde olmadan korktum tabi. İnşallah yarın iyi haberler getiririm size

Ben de kokudan pek bişey anlamadım canım zaten ben aşırı su iciyorum idrarımda da koku olmuyor ki hep şeffaf oluyor. Nerdeyse saatte bir WC gidiyorum. O yüzden kokudan da anlamadım. Ortası beyaz o akıntı normal canım bende hep oluyordu. Bunun birden ayağa kalkınca gelmesi korkuttu beni. İnşallah yarın ikimizi de rahatlatacak bir haber alırım

Merak etme canım terdir suyun gelmemiştir endişe etme

Kızlar vajinadan kulak pamuğu gibi birşeyle sürüntü aldılar onunla test yaptılar. Amniyon sıvısı değil negatif dedi ebe hanım ama biraz daha bekletelim testi emin olmak için dedi. Doktor gelecek şimdi ultrasona hala giremedim ameliyata gitmiş bugün doktorlar acil bir durum varmış. Dilim damağım kurudu stresten bebeğimi bi görmek istiyorum

Oh amnıyon sıvısı olmadıgına cok sevındım canım cok sukur eger degilse zaten arkadasların ya terdır yada benım bazen cok su gıbu kokusuz sıvı akıntım gelıyor belkıde oyle bıseydır

Canım çok şükür bak, inşallah hemen gelirler bir görürsün de rahat edersin inşallah, bize de haber ver inşallah Güzel haberlerle gel, güzel kızımız iyidir hiç canını sıkma

Oh amnıyon sıvısı olmadıgına cok sevındım canım cok sukur eger degilse zaten arkadasların ya terdır yada benım bazen cok su gıbu kokusuz sıvı akıntım gelıyor belkıde oyle bıseydır
Kuzum valla benim de çok akıntım var zaten şu an bile hep ıslak mesela gece yoktu sabah başladı yine. Ama birden ne boşaldı öyle anlamadım. Ebe hanım idrar kaçırmışsın muhtemelen anlamamışsın dedi

Çok şükür canım bebişte gayet iyi üzme kendini canım çok su içiyorsan idrardır sıkışma hissi falan olmasada uzun süre oturur yada yatar durmuşsun ondandır hiç dert etme

canım çok sevindim amniyon sıvısı olmadığına. Sakin ol sen hersey yolunda bak. Bebegini de bir gör kızının iyi olduguna ikna ol hersey daha da güzel olur inşallah. Bazen fazla sulu akıntı oluyor ya, seninki de o muhtemelen sadece miktar olarak fazla geldi demek ki.
Eve geçtiğinde de bir güzel yat dinlen kızın ailende dursun sende oraya gec olmadi uzan ayaklarini yüksege koyup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…