- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.701
Ay mükemmelCanım benimmm çok teşekkür ederimbebegimin tüm teyzoslari iyiki var
İnşallah dedigin gibi olur kuzumm oyy yenecek en tatlı totisleri su an icimizde büyütüyoruz
Yaa tam ayni haftada gidecekmisiz detayliya o zamanbizde 21+3te gidicez. Ama daha nerdeyse 1 ay vaaar.
Ay vallahi bende senin gibi diyorum insallah güzel haberlerle gelelim deeebende birkac sey alcam. Bide genelde dinlenme modundayim ya pek dışarı da çıkamıyorum birsey almaya. Kendimizi kasmaktan bir hal oldukk.. hareketleri hissediyor musun bu aradaaa ?
Ayrica yaz yaa olur mu hic öyle seyy sohbete dal ortasından
Ben de bilemiyorum canım uykum kaçtı ya öğrenirim yarın bakalımCanım benim geçmiş olsun inşallah tekrarı olmasın, benimde gün içinde şeffaf akıntım oluyor ama senin tarif ettiğin gibi birden boşalma gibi değil, daha öncede tecrübem olmadığı için ne diyeceğimi bilemiyorum
Yaaa ne kadar iyisin sarılıyorum sana şu an canım benimCanım korkma panik yapma bence uzun süre oturup emzirince bir an ayağa kalktığında akıntın falan gelmiştir regl zamanına da yakından daha çok oluyor o zamanlarda. Olumlu düşün. Ay keşke yakın otursam sana da bebişine bakardm valla gider gelirdin için rahatlardı. Sabah gidersin olmadı için rahatlar ama kötü düşünme
Haklısın canım yapılabilecek birşey olmuyor genelde. Enfeksiyonum da yoktu en son sağlık ocağı tahlillerim temiz gelmişti iki gün önce. O yüzden hastane olumsuz bir şey olsa bile ne yapabilir bilmiyorum. Progestan falan da mucize değil. Sadece ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Devamının olmaması tek tesellim şu anCanım korkma, stres yapma hep şunu söyle kendine bir şey olsada olmasa da elinden bir şey gelmiyor insanın, sakin kal ve sabah olunca gidince baktırırsın, bazen bir şey yokken yapılan stres hiç sebep yokken de bir şeylere sebebiyet verebiliyor, bu sebeple sakin ol, sabaha kadar endişelenme, hep bir şey yok de lütfenYoktur da inşallah akıntı olabiliyor ama ne olursa olsun ihmal de etmemelisin bence içimiz rahat eder bir gösterirsin
Sağol kuzum inşallah idrardıryaa çok tatlı göbüş
canım korkma idrarın kacmıştır biz hamileler zor tutuyoruz ani hareket yada hiçbişey yapmasan bile birden kacabilir birde su gibi aktığı için öyle sanmıssındır korkma icini ferah tut bende dua edicem
Sağol canım benim inşallahCanım korkma inşallah hiç önemli bir şey değildir umarım idrar kaçurmılsındır aklımızda ve dualarımızdasın inşallah
Doktorum emzirebilirsin istediğin kadar dediBebegini emzirmemen gerekiyor cnm doktorum hamile iken emzirmeyi doğru bulmuyor arkadaşım da hamile kızına bıraktırdı
İnşallah canım ya bir seferlik olduğu için ben de öyle inanmak istiyorum ama elimde olmadan korktum tabi. İnşallah yarın iyi haberler getiririm sizeBir kere olmuştu canım bana da ter mi kaçırmamı başka bişey mi anlamamıştım ama dediğin gibi devamı gelmedi sonra sorun olmadığını öğrenmiştim şükür o yüzden hiç korkulacak bişey olmadığına eminim Şebnem gayet iyi
Ben de kokudan pek bişey anlamadım canım zaten ben aşırı su iciyorum idrarımda da koku olmuyor ki hep şeffaf oluyor. Nerdeyse saatte bir WC gidiyorum. O yüzden kokudan da anlamadım. Ortası beyaz o akıntı normal canım bende hep oluyordu. Bunun birden ayağa kalkınca gelmesi korkuttu beni. İnşallah yarın ikimizi de rahatlatacak bir haber alırımBende de bir kaç gündür böyle idrar kaçırma gibi akıntı oluyor. Özellikle hapşırınca oldu. İdrar olduğunu düşünmüyorum ama baktım kokusu da var sanki. Bir de akıntı gibi ortası beyaz oluyor. Merak ediyorum ama yazlıktayım doktora da gidemedim. Şimdi sen de böyle yazınca endişelendim. Umarım normal akıntıdır ikimizin de
Mutlaka haber vereceğim canım çok teşekkür ederimannabelica canım hic bilmedigim deneyimlemediğim bir konu oldugu için yorum tapnak istemiyorum sen sakin kak bu gece sabah acile gidrsin. Dualarımız senınle öutlaka haber ver
Merak etme canım terdir suyun gelmemiştir endişe etmeKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Oh amnıyon sıvısı olmadıgına cok sevındım canım cok sukurKızlar vajinadan kulak pamuğu gibi birşeyle sürüntü aldılar onunla test yaptılar. Amniyon sıvısı değil negatif dedi ebe hanım ama biraz daha bekletelim testi emin olmak için dedi. Doktor gelecek şimdi ultrasona hala giremedim ameliyata gitmiş bugün doktorlar acil bir durum varmış. Dilim damağım kurudu stresten bebeğimi bi görmek istiyorum
Kızlar vajinadan kulak pamuğu gibi birşeyle sürüntü aldılar onunla test yaptılar. Amniyon sıvısı değil negatif dedi ebe hanım ama biraz daha bekletelim testi emin olmak için dedi. Doktor gelecek şimdi ultrasona hala giremedim ameliyata gitmiş bugün doktorlar acil bir durum varmış. Dilim damağım kurudu stresten bebeğimi bi görmek istiyorum
Kuzum valla benim de çok akıntım var zaten şu an bile hep ıslak mesela gece yoktu sabah başladı yine. Ama birden ne boşaldı öyle anlamadım. Ebe hanım idrar kaçırmışsın muhtemelen anlamamışsın dediOh amnıyon sıvısı olmadıgına cok sevındım canım cok sukureger degilse zaten arkadasların ya terdır yada benım bazen cok su gıbu kokusuz sıvı akıntım gelıyor belkıde oyle bıseydır
İnşallah kuzum bekliyorum bakalım yavrumu bir göreyimCanım çok şükür bak, inşallah hemen gelirler bir görürsün de rahat edersin inşallah, bize de haber ver inşallahGüzel haberlerle gel, güzel kızımız iyidir hiç canını sıkma
İdrar olma olasılığı çok yüksek zaten su gibi yapıyorum diyorsun ya, kokusu olmuyor öyle idrarın ondandır anlamışsındırİnşallah kuzum bekliyorum bakalım yavrumu bir göreyim
Çok şükür canımKızlar vajinadan kulak pamuğu gibi birşeyle sürüntü aldılar onunla test yaptılar. Amniyon sıvısı değil negatif dedi ebe hanım ama biraz daha bekletelim testi emin olmak için dedi. Doktor gelecek şimdi ultrasona hala giremedim ameliyata gitmiş bugün doktorlar acil bir durum varmış. Dilim damağım kurudu stresten bebeğimi bi görmek istiyorum
canım çok sevindim amniyon sıvısı olmadığına. Sakin ol sen hersey yolunda bak. Bebegini de bir gör kızının iyi olduguna ikna ol hersey daha da güzel olur inşallah. Bazen fazla sulu akıntı oluyor ya, seninki de o muhtemelen sadece miktar olarak fazla geldi demek ki.Kızlar vajinadan kulak pamuğu gibi birşeyle sürüntü aldılar onunla test yaptılar. Amniyon sıvısı değil negatif dedi ebe hanım ama biraz daha bekletelim testi emin olmak için dedi. Doktor gelecek şimdi ultrasona hala giremedim ameliyata gitmiş bugün doktorlar acil bir durum varmış. Dilim damağım kurudu stresten bebeğimi bi görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?