Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
aa atarsan bakmak isterim en sagliklı oyuncak cokta seviyor cocuklar
tabi ilk etap icim çıngıraklar daha iyi olur

Merhaba kızlar 20 haftalık oldum. Şöyle ki şimdiden çatı ağrılarım başladı. Yatakta sağa sola dönerken, oturup kalkarken, çömelirken çok ağrıyor. Bazen yürürkende ağrıyor. Magnezyum da bikaç hafta önceden beridir düzenli kullanıyorum. Bu ağrıyı yaşayan var mı? Genelde herkes son ay yaşamış benimki şimdiden başladı. Serviksl yetmezlik olabilir mi? Erken doğum riskinden korkuyorum

aa atarsan bakmak isterim en sagliklı oyuncak cokta seviyor cocuklar
tabi ilk etap icim çıngıraklar daha iyi olur
Tamam canım atacagim seviyorlarsa ne güzel hosuma gider sevmesi oyuncaklari
Azcik büyüyünce daha cok sevecektir bende öyle düşünüyorum

Canım korkma, stres yapma hep şunu söyle kendine bir şey olsada olmasa da elinden bir şey gelmiyor insanın, sakin kal ve sabah olunca gidince baktırırsın, bazen bir şey yokken yapılan stres hiç sebep yokken de bir şeylere sebebiyet verebiliyor, bu sebeple sakin ol, sabaha kadar endişelenme, hep bir şey yok de lütfen Yoktur da inşallah akıntı olabiliyor ama ne olursa olsun ihmal de etmemelisin bence içimiz rahat eder bir gösterirsin

yaa çok tatlı göbüş
Eşim şehir dışında pazartesi gelecek sabaha kadar bişey yapamıyorum maalesef. Sorma ben de çok merak ediyorum anlam veremedim
canım korkma idrarın kacmıştır biz hamileler zor tutuyoruz ani hareket yada hiçbişey yapmasan bile birden kacabilir birde su gibi aktığı için öyle sanmıssındır korkma icini ferah tut bende dua edicem

Canım korkma inşallah hiç önemli bir şey değildir umarım idrar kaçurmılsındır aklımızda ve dualarımızdasın inşallah

Canım hic mi yer yok odanızda mesela bak bu beşik 90 cm mis 1 metre bile degil aslinda. Bu tarz birsey alsan en azindan minnakken kalir yaninda. Hem uygun da
Canım çok teşekkür ederim evet dar bi alam var o da geçmek için kullandığımız yani beşiği koyunca kapanacak giriş bilmiyorum nasıl yapacağım ama büyük ihtimalle çocuk odasında kalacağım bende bi süre

Bebegini emzirmemen gerekiyor cnm doktorum hamile iken emzirmeyi doğru bulmuyor arkadaşım da hamile kızına bıraktırdı

Son düzenleme:
Anladım canım yerin biraz olsun olsaydi boyle portatif birsey en azindan ilk dogdugu zamanlarda iyi olurdu yaninda olurdu. Ama yerin yoksa dedigin gibi sen bebisin odasinda kalirsin falan idare edersiniz

Bir kere olmuştu canım bana da ter mi kaçırmamı başka bişey mi anlamamıştım ama dediğin gibi devamı gelmedi sonra sorun olmadığını öğrenmiştim şükür o yüzden hiç korkulacak bişey olmadığına eminim Şebnem gayet iyi

Sen nerelerdesin canim pek yazmiyorsun nasil gidiyor hamilelik

Sen nerelerdesin canim pek yazmiyorsun nasil gidiyor hamilelik
Sürekli okuyorum haberlerinizi bebiş ama hiç yetişemiyorum konuşmalara çokça dualarımdasınız hepiniz Aşırı yoğun, bazen bol gergin geçiyor hayatım şu sıralar detaylı için gün aldık bugün 1 ağustosa güzel haberlerle döneyim dedim
Sen nasılsın yakışıklımız nasıl?

Yetişemedigin yerde ortasından dal sohbete hic düşünme uzak kalmayin ya merak ediyoruz gercekten gelismeleri bebisle ilgili haberleri cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina. Ayy senin daha yakindaymis detaylı benimkine daha coooook var
Kaçıncı haftada gitmis olacaksin canım detayliya ?
Teyzesi nasil olsun yakışıklımız, anneyi babayı pesinde dolastiriyor simdiden bikac sey yasadik derken iki gun fln once batmalar fln hissedip korkup bi acil turu attik. İnşallah artik sorunsuz ilerleriz diye dua ediyoruz bolca

Bende de bir kaç gündür böyle idrar kaçırma gibi akıntı oluyor. Özellikle hapşırınca oldu. İdrar olduğunu düşünmüyorum ama baktım kokusu da var sanki. Bir de akıntı gibi ortası beyaz oluyor. Merak ediyorum ama yazlıktayım doktora da gidemedim. Şimdi sen de böyle yazınca endişelendim. Umarım normal akıntıdır ikimizin de

Özellikle senin için açıp okuduğum günler vardı inan güzel haberlerini okuduğumda nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam ama konu o kadar ilerlemiş oluyorki çıkmayayım şu aradan diyorum
Ayy yerim onun totişini zorluyor ama mükemmel bi çocuk olacağına eminim
Evet hayatım doktor belirledi 21+3 oluyoruz tam. Aşşırıı heyecanlıyım normalde popüler şeylere ilgim çok yoktur ama herşey yolundaysa söz verdim kendime artık biraz tadını çıkaracağım diye Hamile çekimi falan yaptırmayla başlayacağım göbeğim artık çok müsait çekime

Son düzenleme:
Solante pregna kullanıyorum. Evet kireç gibi yapıyor yüzü ama en güvenlisi bu geldi yine bana. Önceki gebeliğimde de bunu kullanmıştım. Değiştireyim dedim bu defa ama aklıma daha fazla yatan bulamadım.

Canım benimmm çok teşekkür ederim bebegimin tüm teyzoslari iyiki var
İnşallah dedigin gibi olur kuzumm oyy yenecek en tatlı totisleri su an icimizde büyütüyoruz
Yaa tam ayni haftada gidecekmisiz detayliya o zaman bizde 21+3te gidicez. Ama daha nerdeyse 1 ay vaaar.
Ay vallahi bende senin gibi diyorum insallah güzel haberlerle gelelim deee bende birkac sey alcam. Bide genelde dinlenme modundayim ya pek dışarı da çıkamıyorum birsey almaya. Kendimizi kasmaktan bir hal oldukk.. hareketleri hissediyor musun bu aradaaa ?
Ayrica yaz yaa olur mu hic öyle seyy sohbete dal ortasından

Canım aslinda sende bir görünseydin ya doktora. Ihmal etmemek gerek. İnşallah olumsuz birsey yoktur dikkat et sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…