- 17 Nisan 2019
- 2.702
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.681
Arada kalacak kadar isimde buluşamadık biz daha siz yine iyiymişsinizKesinlikle çok zor ya üç isim arasında kaldık
aa atarsan bakmak isterimBende öyleyim canım bircok sey örüyorum amigurumi simdiden bebisime oyuncaklar yaptim. Bende bebek battaniyesi yapmıştım. Yine bir tane daha yapma niyeyim var bakalim.
Annem sagolsun bir ceyiz sandığı dolusu yelek hırka ördüğü icin onlara gerek kalmadi
Tamam canım atacagimaa atarsan bakmak isterimen sagliklı oyuncak cokta seviyor cocuklar
tabi ilk etap icim çıngıraklar daha iyi olur
Kızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
yaa çok tatlı göbüşGöbek şov
canım korkma idrarın kacmıştır biz hamileler zor tutuyoruz ani hareket yada hiçbişey yapmasan bile birden kacabilir birde su gibi aktığı için öyle sanmıssındır korkma icini ferah tut bende dua edicemEşim şehir dışında pazartesi gelecek sabaha kadar bişey yapamıyorum maalesef. Sorma ben de çok merak ediyorum anlam veremedim
Canım korkma inşallah hiç önemli bir şey değildir umarım idrar kaçurmılsındır aklımızda ve dualarımızdasın inşallahKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Canım çok teşekkür ederim evet dar bi alam var o da geçmek için kullandığımız yani beşiği koyunca kapanacak giriş bilmiyorum nasıl yapacağım ama büyük ihtimalle çocuk odasında kalacağım bende bi süreCanım hic mi yer yok odanızda mesela bak bu beşik 90 cm mis 1 metre bile degil aslinda. Bu tarz birsey alsan en azindan minnakken kalir yaninda. Hem uygun da
Bebegini emzirmemen gerekiyor cnm doktorum hamile iken emzirmeyi doğru bulmuyor arkadaşım da hamile kızına bıraktırdıKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Anladım canım yerin biraz olsun olsaydi boyle portatif birsey en azindan ilk dogdugu zamanlarda iyi olurdu yaninda olurdu. Ama yerin yoksa dedigin gibi sen bebisin odasinda kalirsin falan idare edersinizCanım çok teşekkür ederim evet dar bi alam var o da geçmek için kullandığımız yani beşiği koyunca kapanacak giriş bilmiyorum nasıl yapacağım ama büyük ihtimalle çocuk odasında kalacağım bende bi süre
Bir kere olmuştu canım bana da ter mi kaçırmamı başka bişey mi anlamamıştım ama dediğin gibi devamı gelmedi sonra sorun olmadığını öğrenmiştim şükür o yüzden hiç korkulacak bişey olmadığına eminim Şebnem gayet iyiKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Sen nerelerdesin canim pek yazmiyorsun nasil gidiyor hamilelikBir kere olmuştu canım bana da ter mi kaçırmamı başka bişey mi anlamamıştım ama dediğin gibi devamı gelmedi sonra sorun olmadığını öğrenmiştim şükür o yüzden hiç korkulacak bişey olmadığına eminim Şebnem gayet iyi
Sürekli okuyorum haberlerinizi bebiş ama hiç yetişemiyorum konuşmalaraSen nerelerdesin canim pek yazmiyorsun nasil gidiyor hamilelik
Yetişemedigin yerde ortasından dal sohbete hic düşünmeSürekli okuyorum haberlerinizi bebiş ama hiç yetişemiyorum konuşmalaraçokça dualarımdasınız hepiniz Aşırı yoğun, bazen bol gergin geçiyor hayatım şu sıralar detaylı için gün aldık bugün 1 ağustosa güzel haberlerle döneyim dedim
Sen nasılsın yakışıklımız nasıl?
Bende de bir kaç gündür böyle idrar kaçırma gibi akıntı oluyor. Özellikle hapşırınca oldu. İdrar olduğunu düşünmüyorum ama baktım kokusu da var sanki. Bir de akıntı gibi ortası beyaz oluyor. Merak ediyorum ama yazlıktayım doktora da gidemedim. Şimdi sen de böyle yazınca endişelendim. Umarım normal akıntıdır ikimizin deKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Özellikle senin için açıp okuduğum günler vardı inan güzel haberlerini okuduğumda nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam ama konu o kadar ilerlemiş oluyorki çıkmayayım şu aradan diyorumYetişemedigin yerde ortasından dal sohbete hic düşünmeuzak kalmayin ya merak ediyoruz gercekten gelismeleri bebisle ilgili haberleri cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina. Ayy senin daha yakindaymis detaylı benimkine daha coooook var
Kaçıncı haftada gitmis olacaksin canım detayliya ?
Teyzesi nasil olsun yakışıklımız, anneyi babayı pesinde dolastiriyor simdiden bikac sey yasadik derken iki gun fln once batmalar fln hissedip korkup bi acil turu attik. İnşallah artik sorunsuz ilerleriz diye dua ediyoruz bolca
Solante pregna kullanıyorum. Evet kireç gibi yapıyor yüzü ama en güvenlisi bu geldi yine bana. Önceki gebeliğimde de bunu kullanmıştım. Değiştireyim dedim bu defa ama aklıma daha fazla yatan bulamadım.Kızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz? Solante pregna kullanıyorum içinde shea yağı vardı, o da sivilce yapan içerik diye biliyorum. Mineral filtreli, nano olmayan çinko oksitli ürün bulmak çok zor yok yani ben bulamadım..
Solante kireç gibi bemmmbeyaz yapıyor yüzü. Konforlu değil. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ediyorum
Canım benimmm çok teşekkür ederimÖzellikle senin için açıp okuduğum günler vardı inan güzel haberlerini okuduğumda nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam ama konu o kadar ilerlemiş oluyorki çıkmayayım şu aradan diyorum
Ayy yerim onun totişinizorluyor ama mükemmel bi çocuk olacağına eminim
Evet hayatım doktor belirledi 21+3 oluyoruz tam. Aşşırıı heyecanlıyım normalde popüler şeylere ilgim çok yoktur ama herşey yolundaysa söz verdim kendime artık biraz tadını çıkaracağım diye Hamile çekimi falan yaptırmayla başlayacağım göbeğim artık çok müsait çekime
Canım aslinda sende bir görünseydin ya doktora. Ihmal etmemek gerek. İnşallah olumsuz birsey yoktur dikkat et sendeBende de bir kaç gündür böyle idrar kaçırma gibi akıntı oluyor. Özellikle hapşırınca oldu. İdrar olduğunu düşünmüyorum ama baktım kokusu da var sanki. Bir de akıntı gibi ortası beyaz oluyor. Merak ediyorum ama yazlıktayım doktora da gidemedim. Şimdi sen de böyle yazınca endişelendim. Umarım normal akıntıdır ikimizin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?