- 1 Nisan 2025
- 615
- 793
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.721
Ay evet benım de camasirim hep islak günde min iki kez değistiriyorumcanım çok sevindim amniyon sıvısı olmadığına. Sakin ol sen hersey yolunda bak. Bebegini de bir gör kızının iyi olduguna ikna ol hersey daha da güzel olur inşallah. Bazen fazla sulu akıntı oluyor ya, seninki de o muhtemelen sadece miktar olarak fazla geldi demek ki.
Eve geçtiğinde de bir güzel yat dinlen kızın ailende dursun sende oraya gec olmadi uzan ayaklarini yüksege koyup.
Insallah detaylı ultrason sonuçlarımız da tertemiz olur hepimizin bebisleri sağlıklı sağlıklı görünür bize güzel pozlar verirlerAy mükemmelen iyi dönemmiş daha çok büyümesinide istemiyorlarmış galiba
Hayatım çok zor günler geçirdin sende o kadar iyi anlıyorum ki senişimdi dinlenmen en güzeli kafanı topla ve sonra çık ama ağırlaşmadan biraz gebe gebe gez, nazlan ortalıkta sağlıkla güzel oğlunu alacaksın kucağına çok inanıyorum
Evet hayatım şükürler olsun hissetmeye başladım ama biraz geç 20 yi bitirmek üzereyim daha bu hafta minnoş hareketler yaptı bir ikioda ayrı dert oldu “e hadi kızım” diye bekliyorum
Sen hissetmeye başladın mı? bak ilk başta her gün olmuyor korkma sakın şimdiden söylim
Evet kuzu olabiliyor oyle dogru. Bazen bende endise ediyorum çamaşırım cok islak görünce ama bakiyorum mesela bazen seffaf akinti bazen su gibi akıntı bazen süt gibi.. ama normal diyorlar hamilelikte akıntıyaAy evet benım de camasirim hep islak günde min iki kez değistiriyorum
Ay inşallah inşallah hayatımInsallah detaylı ultrason sonuçlarımız da tertemiz olur hepimizin bebisleri sağlıklı sağlıklı görünür bize güzel pozlar verirler
Oyle kuzum gerçekten zor günler geçirdim.. Allahım bundan sonrasını inşallah sağlıklı sorunsuz ve daha kolay geçirmeyi nasip etsin aminndogru yaa cok haklisin hamişligimin tadini cikarmaliyim artikk
Oy sevsinler onun hareketleriniiiiibende bir iki hissettim gibi oldum. Ama dedigin gibi her gün olmuyor sanki o hissetmeler. Dün tüm gün yoktu taa gece 12 de hareket etti sanki. Sabahtan aksama kadar bekledim uzanip resmen ... dedigin gibi o da ayri stres ediyor insani
Canım çok şükürKızlar yazamadım. Doktor da geldi uzun uzun anlattı herşeyi kızım büyümüş çok sağlıklıydı. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Vajinal ultrasonla açıklık ya da rahim ağzı kısalığı var mı diye bakalım dedi. 25 altı riskliymiş benimki 36 mm çıktı. Açıklık da yok rahim ağzı kapalı dedi.Şu an erken doğum riskini gösteren hiç bir bulgu yokmuş. Ped gibi birşey verdiler yarım saat gezip gel dediler ona da bakacaklarmış. Bir daha böyle bir akıntı olursa hemen o an gel dediler çünkü test sonuç vermeyebilirmiş. Başınıza gelirse aklınızda olsun kızlar. İnşallah olmaz da işte başımıza ne geleceği belli olmuyor. İnşallah hic birimize olmasın böyle birşey çok korktum hala da tam rahat edebilmiş değilim. Emzirmeyi sorucam bu doktora da şimdi. Bırak derse birakicam artık aklımda 2 hafta daha vardı. Eşim izne gelince onu yormayayim diyordum ama en fazla bir hafta ağlamasını çekecek artık o da yapacak bişey yok
Kızlar yazamadım. Doktor da geldi uzun uzun anlattı herşeyi kızım büyümüş çok sağlıklıydı. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Vajinal ultrasonla açıklık ya da rahim ağzı kısalığı var mı diye bakalım dedi. 25 altı riskliymiş benimki 36 mm çıktı. Açıklık da yok rahim ağzı kapalı dedi.Şu an erken doğum riskini gösteren hiç bir bulgu yokmuş. Ped gibi birşey verdiler yarım saat gezip gel dediler ona da bakacaklarmış. Bir daha böyle bir akıntı olursa hemen o an gel dediler çünkü test sonuç vermeyebilirmiş. Başınıza gelirse aklınızda olsun kızlar. İnşallah olmaz da işte başımıza ne geleceği belli olmuyor. İnşallah hic birimize olmasın böyle birşey çok korktum hala da tam rahat edebilmiş değilim. Emzirmeyi sorucam bu doktora da şimdi. Bırak derse birakicam artık aklımda 2 hafta daha vardı. Eşim izne gelince onu yormayayim diyordum ama en fazla bir hafta ağlamasını çekecek artık o da yapacak bişey yok
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar yazamadım. Doktor da geldi uzun uzun anlattı herşeyi kızım büyümüş çok sağlıklıydı. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Vajinal ultrasonla açıklık ya da rahim ağzı kısalığı var mı diye bakalım dedi. 25 altı riskliymiş benimki 36 mm çıktı. Açıklık da yok rahim ağzı kapalı dedi.Şu an erken doğum riskini gösteren hiç bir bulgu yokmuş. Ped gibi birşey verdiler yarım saat gezip gel dediler ona da bakacaklarmış. Bir daha böyle bir akıntı olursa hemen o an gel dediler çünkü test sonuç vermeyebilirmiş. Başınıza gelirse aklınızda olsun kızlar. İnşallah olmaz da işte başımıza ne geleceği belli olmuyor. İnşallah hic birimize olmasın böyle birşey çok korktum hala da tam rahat edebilmiş değilim. Emzirmeyi sorucam bu doktora da şimdi. Bırak derse birakicam artık aklımda 2 hafta daha vardı. Eşim izne gelince onu yormayayim diyordum ama en fazla bir hafta ağlamasını çekecek artık o da yapacak bişey yok
Acildeki doktor da birak artık dedi kuzum doğru demekki yukarıda da yazdım. Karnındaki bebeğin beslenemez artık sütü de etkilenir dedi
Canım şöyle bir videoya denk gelmiştim. İzleyince de sen gelmiştin aklıma da. Şimdi lafı geçmişken paylaşmak istedim.
Bir yönden sanada yazık canım vücudum hem bir bebeği büyütmeye çalışıyor hemde süt üretiyorDoktor emzirmeyi hemen bırak dedi. Diğer bebeğinin ihtiyacı yok karnındakine yazık artık dedi. Düşük riski olduğu için değil de hem sütü etkilenir hem beslenemez artık bu haftadan sonra bir gün bile emzirme şimdi bırak dedi
Ya doktor da öyle dedi iki gün ağlayacak sadece birakiver birine diyor hatta. Ne kadar rahat söyledi. Ben o kadar kötüyüm ki şu an durmuyor gözyaşlarım. Niye gelmiştim noldu onu bile almıyor kafam şu an o kadar sarsıldım kiÇok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah3 gün içinde unutuyor çocuklar emmeyi kolay geçiyor
Öyle gerçekten çok da yoruldum ama şu an duygusal olarak çökmüş hissediyorum. Sen nasıl birden mi bıraktırmıştın taktik verir misinBir yönden sanada yazık canım vücudum hem bir bebeği büyütmeye çalışıyor hemde süt üretiyor
Naptın gittin mi acile ya da eczaneye vajinadaki akıntıya sureceksin bana da acilde yapmışlardı bı kere orda gördüm eczane açıklamasını yapar aslında sanaKeşke şimdi gidebilseydim ama sabahı beklemek zorundayım canım. İnşallah ciddi birşey yoktur. Şu an sabahı beklemekten başka elimden birşey gelmiyor
Cok sukur cok sevindim, geceden beri aklima takildi. Sana da demisler, sen de belirttin kizlara tekrar soyleyeyim ben de, kizlar boyle bisey yasarsaniz sartlariniz ne olursa olsun o an kosun hastaneye lutfen.Kızlar yazamadım. Doktor da geldi uzun uzun anlattı herşeyi kızım büyümüş çok sağlıklıydı. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Vajinal ultrasonla açıklık ya da rahim ağzı kısalığı var mı diye bakalım dedi. 25 altı riskliymiş benimki 36 mm çıktı. Açıklık da yok rahim ağzı kapalı dedi.Şu an erken doğum riskini gösteren hiç bir bulgu yokmuş. Ped gibi birşey verdiler yarım saat gezip gel dediler ona da bakacaklarmış. Bir daha böyle bir akıntı olursa hemen o an gel dediler çünkü test sonuç vermeyebilirmiş. Başınıza gelirse aklınızda olsun kızlar. İnşallah olmaz da işte başımıza ne geleceği belli olmuyor. İnşallah hic birimize olmasın böyle birşey çok korktum hala da tam rahat edebilmiş değilim. Emzirmeyi sorucam bu doktora da şimdi. Bırak derse birakicam artık aklımda 2 hafta daha vardı. Eşim izne gelince onu yormayayim diyordum ama en fazla bir hafta ağlamasını çekecek artık o da yapacak bişey yok
Bir sorun olmadığına sevindm çok şükür kızın da saglikliymis bende de çok oluyordu hatrlarsiniz koşa kosa acile gitmiştim sırılsıklam olmuştum diye inşaallah tedirgin edecek olaylar yaşamazsın bı dhaÖyle gerçekten çok da yoruldum ama şu an duygusal olarak çökmüş hissediyorum. Sen nasıl birden mi bıraktırmıştın taktik verir misin
Maşşallah nasılsın zayıfsın hala nasıl böyle kalabildinGöbek şov
çok şukür herseyin yolunda olmasına cok sevindim canimKızlar yazamadım. Doktor da geldi uzun uzun anlattı herşeyi kızım büyümüş çok sağlıklıydı. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Vajinal ultrasonla açıklık ya da rahim ağzı kısalığı var mı diye bakalım dedi. 25 altı riskliymiş benimki 36 mm çıktı. Açıklık da yok rahim ağzı kapalı dedi.Şu an erken doğum riskini gösteren hiç bir bulgu yokmuş. Ped gibi birşey verdiler yarım saat gezip gel dediler ona da bakacaklarmış. Bir daha böyle bir akıntı olursa hemen o an gel dediler çünkü test sonuç vermeyebilirmiş. Başınıza gelirse aklınızda olsun kızlar. İnşallah olmaz da işte başımıza ne geleceği belli olmuyor. İnşallah hic birimize olmasın böyle birşey çok korktum hala da tam rahat edebilmiş değilim. Emzirmeyi sorucam bu doktora da şimdi. Bırak derse birakicam artık aklımda 2 hafta daha vardı. Eşim izne gelince onu yormayayim diyordum ama en fazla bir hafta ağlamasını çekecek artık o da yapacak bişey yok
Bende iki çocuk sütten kestim emin ol 1 hafta zor geçck sadece bir hafta ondan sonra sende toplarnıp iyi olacaksın gözünde büyütme senin için de zor olur şuan kesmezsen çünkü tekrar bir emzirme süreci olck ve her bebegin sütü kendine özgü gelişir gelir en azından bir 4 5 ay dinlenmiş olur göğüslerinKızlar yazamadım. Doktor da geldi uzun uzun anlattı herşeyi kızım büyümüş çok sağlıklıydı. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Vajinal ultrasonla açıklık ya da rahim ağzı kısalığı var mı diye bakalım dedi. 25 altı riskliymiş benimki 36 mm çıktı. Açıklık da yok rahim ağzı kapalı dedi.Şu an erken doğum riskini gösteren hiç bir bulgu yokmuş. Ped gibi birşey verdiler yarım saat gezip gel dediler ona da bakacaklarmış. Bir daha böyle bir akıntı olursa hemen o an gel dediler çünkü test sonuç vermeyebilirmiş. Başınıza gelirse aklınızda olsun kızlar. İnşallah olmaz da işte başımıza ne geleceği belli olmuyor. İnşallah hic birimize olmasın böyle birşey çok korktum hala da tam rahat edebilmiş değilim. Emzirmeyi sorucam bu doktora da şimdi. Bırak derse birakicam artık aklımda 2 hafta daha vardı. Eşim izne gelince onu yormayayim diyordum ama en fazla bir hafta ağlamasını çekecek artık o da yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?