- 25 Şubat 2024
- 1.261
- 1.555
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.941
Katılıyorum yaaaa içimiz rahat etsin artıkKızlar yaa bebislerimizin hareketlerini ne zaman sürekli hisseder duruma geliyoruz ?
Yaaa yerim onun sinirini beeenncocugu uyandirirsan tekmeler seni tabi ay iyi canım yaa biraz daha ferahlayacagim desene 1 haftaya falan. İnşallah benim bebisimde cok bekletmez beniii hareketlenmeler tekmelemeler baslarr. Peli bebis su an tam nerende nerede hissediyorsun kasiga mi yakin göbek deligi hizasina mi
seni bu kadar üzmüş olmalarına üzüldüm canım benim umarım telafi edip kalbini alabilirler ailenle öyle kalmanı istememçok tatlısın ya gercektenbu yazdıkların hep aklımda olcak bende kocaman sarılıyorum sana canım
benim gibi yakın şeyler yaşayam nekadar cokmuş grupda, evet canım mesafe koycam bende kendi küçük hayatımda çok mutlu olmaya bakcam
yok canım şakayı gercekten çok seven biriyim bu aralık grubundaki bi kacı beni bilir,
kardeşlerimin konuşutuğu ciddiydi şaka değildi. ama sıkmıyorum bugün yeni bir gün ve uzak durmayı düşünüyorum hepimiz için daha sağlıklı. hatalarını bilsinler zaten o anda pişman oldu kız kardeşim ama artık gec
ay valla çok iyi burnum gebelğin başından beri tıkalı :)) hemen bakıcam sağol bebişKızlar ben daha önce de önermiştim aslında gözden kaçtı belki de
Migren taşı mentol taşı diye de geciyor. Eczanelerde aktarlarda oluyor. Herhangibir olumsuz etkisi yok ben eczaneye de sormustum hamilelikte kullanılıyor mu ben kullanıyorum diye evet kullanabilirsiniz dediler. Nette de satiliyor hatta. Sizde yine sorun.
Agri geldiginde alın cevresine sürüyoruz sac diplerine daha yakin olan kısma, gozlerinize yakin cok sürmeyin sulandiriyor azcikbayagi bir sogutuyor serinletiyor. Şakaklar burun ucu ve birkac migren noktasi var netten bakarsaniz oralara uygulayin. Etkisi gectikce tekrar tekrar sürün. Epey hafifletiyor. Tabiki bir ilac mucizesi beklemeyin ama dogal yolla aşırı agriyan bir bas agrisini epey hafifletiyor. Hafif olani da genelde geciriyor.
Ben burnum tikaninca nefesim daralinda da kullanıyorum burun ucuma sürüyorum cok faydalı.
Zamanında c.vid döneminde nefes alamadigimda bunun sayesinde nefes alıyordum.
Bir bakın. Şifa olsun
Canım 21.haftam bitmek üzere daha yeni yeni hergun hisseder oldum hatta alt karinda hareket ettiğini gozlemleyebiliyoruz artkKızlar yaa bebislerimizin hareketlerini ne zaman sürekli hisseder duruma geliyoruz ?
Dimi yaaKatılıyorum yaaaa içimiz rahat etsin artık
Ya canim bende ayni iste tam emin olamıyorum ki bide bebis hareketleri mi diye ama muhtemelen bebisimin hareketleri. Fakat gün icinde tek tük hissediyorum. Hele ayakta veya oturuyorsam hiiiic hissedemiyorum henüz. Anca dümdüz uzanmam lazım. Daha küçükler zaten orasi da var daCanım ben de her gün hissetmiyorum, bazı günler hiç hissetmiyorum hatta, benim de toplanıyor bazen sol tarafta, sağ tarafta plesanta var benim belki oraya da geçiyor ama anlamıyorum ben, ayakları aşağıya doğruydu oraya böyle baskı hissediyorum bazen ama ben de böyle muhteşem tekme falan hissedemedim henüz erken zaten daha çok da üzerinde durmuyorum, göbek deliğimden 2 parmak aşağıda falan hissediyorum
Yaa öyle mii. 19da hisseden de var bariz sekilde 21 diyorsun sende mesela. Ay cok bekletmese bizim bebisler de bizi hareketlerini hissettirse. Hic degilse doktora gitmiyorken hareketlerini hissedip biraz icimiz rahatlar.Canım 21.haftam bitmek üzere daha yeni yeni hergun hisseder oldum hatta alt karinda hareket ettiğini gozlemleyebiliyoruz artk
Benimki belki 3 üncü gebelik diye olabilir 13 14 de seğirme gibi ydi şimdi artık hep hissediyorum bazen günde iki kere 3 kere bazen bir gün hissetmeye diger gün illa hissederim ama benim göbek yağ oranım hiç yok oda etkiliyorYaa öyle mii. 19da hisseden de var bariz sekilde 21 diyorsun sende mesela. Ay cok bekletmese bizim bebisler de bizi hareketlerini hissettirse. Hic degilse doktora gitmiyorken hareketlerini hissedip biraz icimiz rahatlar.
Hareketleri hissedeli çok oldu canım dışardan bakıldığında yeni görüyorum tekmeleriYaa öyle mii. 19da hisseden de var bariz sekilde 21 diyorsun sende mesela. Ay cok bekletmese bizim bebisler de bizi hareketlerini hissettirse. Hic degilse doktora gitmiyorken hareketlerini hissedip biraz icimiz rahatlar.
Canim senin dedigin gibi hem 3.gebelik hem göbek yağsız ise dogru daha erken hissetmen normaldir. Bende seğirme gibi hissediyorum damar atiyor gibi hissediyorum. Bunlar sanirim ilk kipirtilarBenimki belki 3 üncü gebelik diye olabilir 13 14 de seğirme gibi ydi şimdi artık hep hissediyorum bazen günde iki kere 3 kere bazen bir gün hissetmeye diger gün illa hissederim ama benim göbek yağ oranım hiç yok oda etkiliyor
Ay iyi bari 21 e kadar daha cok var çünkü bizimm. Ya haklısın hep bir merakla hep bir neden sorusu ile geciyor günlerHareketleri hissedeli çok oldu canım dışardan bakıldığında yeni görüyorum tekmeleriinan o zmn da rahat edemiyorsun bu kez de niye hareket etmedi derdi telaşı başlıyor
Kuzum ben 17+5 de ilk defa bir kaç seyirme hissettim. Bugün 18+2 yiz. Özellikle açsam hareket hissediyorum oğlum kalk yemek ye anne acıktımmm diyoYaa öyle mii. 19da hisseden de var bariz sekilde 21 diyorsun sende mesela. Ay cok bekletmese bizim bebisler de bizi hareketlerini hissettirse. Hic degilse doktora gitmiyorken hareketlerini hissedip biraz icimiz rahatlar.
Haftamiz seninle birebir aynıymış bu aradaKuzum ben 17+5 de ilk defa bir kaç seyirme hissettim. Bugün 18+2 yiz. Özellikle açsam hareket hissediyorum oğlum kalk yemek ye anne acıktımmm diyoayaktayken değilde uzandığımda daha net hissediyorum. Dün ve bugün daha belirgin hissettim hatta mesela şuanda uzandım ve hissettiriyor kendini bu arada geçenlerde bir yazı okudum hareket hissedildikten 20 hafta sonra doğum olur diyordu.
Bende ayni haftamda gidicem canim. Kendi doktorum perinatolog o haftaya uygun oldugunu söyledi.Kızlar detaylı ultrason için gün aldım 16 Ağustos a verdiler 21+3 olcam sizce uygun bi zaman mı ? 20 si mi daha iyi olur bilenler yazabilir mi
Hadi inşallah iyi haberler alırız kuzumBende ayni haftamda gidicem canim. Kendi doktorum perinatolog o haftaya uygun oldugunu söyledi.
Eveeettt ben de sürekli gitmek istiyorum acaba iyi mi diye düşünmek yoruyor. Ben yatarken hiç hissetmiyorum yaa otururken genelde hissediyorum ama nerdeyse iki haftadır bir kere tekmesini hissettim o kadarDimi yaamuayene araliklarimiz cok uzadı malum artık, hic degilse minnoslarin hareketlerini hissetsek biraz rahat olurduk. Bu sekilde ben surekli kontrole gitmek istiyorum..
Ya canim bende ayni iste tam emin olamıyorum ki bide bebis hareketleri mi diye ama muhtemelen bebisimin hareketleri. Fakat gün icinde tek tük hissediyorum. Hele ayakta veya oturuyorsam hiiiic hissedemiyorum henüz. Anca dümdüz uzanmam lazım. Daha küçükler zaten orasi da var da
Zayıf anneler için ideal kilosu olanlar biraz dha geç haftalara almaliymisKızlar detaylı ultrason için gün aldım 16 Ağustos a verdiler 21+3 olcam sizce uygun bi zaman mı ? 20 si mi daha iyi olur bilenler yazabilir mi
Aminn canım benim amin inşallah iyi haberlerle geliriz tüm hepimizHadi inşallah iyi haberler alırız kuzum
Perinotolojidemi detayli ultrasona bakiliyor cnmBende ayni haftamda gidicem canim. Kendi doktorum perinatolog o haftaya uygun oldugunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?