Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143

Canım ben de her gün hissetmiyorum, bazı günler hiç hissetmiyorum hatta, benim de toplanıyor bazen sol tarafta, sağ tarafta plesanta var benim belki oraya da geçiyor ama anlamıyorum ben, ayakları aşağıya doğruydu oraya böyle baskı hissediyorum bazen ama ben de böyle muhteşem tekme falan hissedemedim henüz erken zaten daha çok da üzerinde durmuyorum, göbek deliğimden 2 parmak aşağıda falan hissediyorum

seni bu kadar üzmüş olmalarına üzüldüm canım benim umarım telafi edip kalbini alabilirler ailenle öyle kalmanı istemem

ay valla çok iyi burnum gebelğin başından beri tıkalı :)) hemen bakıcam sağol bebiş

Katılıyorum yaaaa içimiz rahat etsin artık
Dimi yaa muayene araliklarimiz cok uzadı malum artık, hic degilse minnoslarin hareketlerini hissetsek biraz rahat olurduk. Bu sekilde ben surekli kontrole gitmek istiyorum..
Ya canim bende ayni iste tam emin olamıyorum ki bide bebis hareketleri mi diye ama muhtemelen bebisimin hareketleri. Fakat gün icinde tek tük hissediyorum. Hele ayakta veya oturuyorsam hiiiic hissedemiyorum henüz. Anca dümdüz uzanmam lazım. Daha küçükler zaten orasi da var da

Canım 21.haftam bitmek üzere daha yeni yeni hergun hisseder oldum hatta alt karinda hareket ettiğini gozlemleyebiliyoruz artk
Yaa öyle mii. 19da hisseden de var bariz sekilde 21 diyorsun sende mesela. Ay cok bekletmese bizim bebisler de bizi hareketlerini hissettirse. Hic degilse doktora gitmiyorken hareketlerini hissedip biraz icimiz rahatlar.

Yaa öyle mii. 19da hisseden de var bariz sekilde 21 diyorsun sende mesela. Ay cok bekletmese bizim bebisler de bizi hareketlerini hissettirse. Hic degilse doktora gitmiyorken hareketlerini hissedip biraz icimiz rahatlar.
Benimki belki 3 üncü gebelik diye olabilir 13 14 de seğirme gibi ydi şimdi artık hep hissediyorum bazen günde iki kere 3 kere bazen bir gün hissetmeye diger gün illa hissederim ama benim göbek yağ oranım hiç yok oda etkiliyor

Hareketleri hissedeli çok oldu canım dışardan bakıldığında yeni görüyorum tekmeleri inan o zmn da rahat edemiyorsun bu kez de niye hareket etmedi derdi telaşı başlıyor

Canim senin dedigin gibi hem 3.gebelik hem göbek yağsız ise dogru daha erken hissetmen normaldir. Bende seğirme gibi hissediyorum damar atiyor gibi hissediyorum. Bunlar sanirim ilk kipirtilar

Hareketleri hissedeli çok oldu canım dışardan bakıldığında yeni görüyorum tekmeleri inan o zmn da rahat edemiyorsun bu kez de niye hareket etmedi derdi telaşı başlıyor
Ay iyi bari 21 e kadar daha cok var çünkü bizimm. Ya haklısın hep bir merakla hep bir neden sorusu ile geciyor günler inşallah bol hareketli olur bebislerimiz hep görürüz hissederiz hareketlerini

Kuzum ben 17+5 de ilk defa bir kaç seyirme hissettim. Bugün 18+2 yiz. Özellikle açsam hareket hissediyorum oğlum kalk yemek ye anne acıktımmm diyo ayaktayken değilde uzandığımda daha net hissediyorum. Dün ve bugün daha belirgin hissettim hatta mesela şuanda uzandım ve hissettiriyor kendini bu arada geçenlerde bir yazı okudum hareket hissedildikten 20 hafta sonra doğum olur diyordu.

Haftamiz seninle birebir aynıymış bu arada
Bende açsam aksine hareket hic hissetmiyorum. Ama ne zaman birseyler yersem o zaman basliyor hareketler hissedilmeye birde hafif tatli yersem ama tabi bunlar hep olmuyor. Bende 17+4 gibiydi galiba ilk o seğirme hissettigimde. Gittikce güçlenecekler inşallah. Hareketler biz doktora gitmiyorken bizi ferahlatacak seyler olacak işte başlasa bolca hissetmelerimiz ne güzel olacak..
Ayy o zaman cok erken hissetmekte mi iyi degil

Eveeettt ben de sürekli gitmek istiyorum acaba iyi mi diye düşünmek yoruyor. Ben yatarken hiç hissetmiyorum yaa otururken genelde hissediyorum ama nerdeyse iki haftadır bir kere tekmesini hissettim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…