Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Evet ya evde hiç takamam daraliyorum yaldır yaldır gezicem düşünmem gereken bir bebişim daha var işte yoksa 2 yaşa kadar emzirirdim. Nasibi bu kadarmış kuzumun dinlensinler de yeni sütü üretmeye başlasınlar bir an önce en şifalısından

Valla bende öyleyim hic darlanmaya gelemiyorum. Birde cok terliyorum zaten onu takinca pisik olacagim diye korkuyorum
Aynen canim yeter emdigi artik siradaki bebise istedigin kadar verirsin sütünü. 3.bir surpriz gelmezse hahshhsa

Valla bende öyleyim hic darlanmaya gelemiyorum. Birde cok terliyorum zaten onu takinca pisik olacagim diye korkuyorum
Aynen canim yeter emdigi artik siradaki bebise istedigin kadar verirsin sütünü. 3.bir surpriz gelmezse hahshhsa
Bu kez spiral takicam aşko öyle dedem zamanından kalma yöntemlerle olmuyormuş

Bu kez spiral takicam aşko öyle dedem zamanından kalma yöntemlerle olmuyormuş
Yaa gerçekten istemedigine emin oldugunda net çözümler lazim bende bunu düşünüyorum gecen bir tanidigimin 10 aylik bebegi varken,2aylik hamile oldugunu öğrendim. Süt korur muhabbetinden olmus onunda. Zorrrr vallahii

Canım ultrasondaki tüm görüntüleri basmıyorlar. Biz onları da almak için USB bellek götürdük.
Canım hayırlı olsun bebeklerin sağlıklı olmasına çok şükür çok sevindim sağlıkla kucağına al canım .Benim doktorumda Apple olunca direk telefona atıyor kızlar bağlantı kuruyoruz eğer öyle bir durum varsa sorun .

yaaaa çok duygusallllll. Kurban olurum analı kızlı ağlamışlar. Böyle düşünüp iyice duygusala bağlama canım, unutacak bak hemen vazgeçmiş bile. böyle böyle unutulur. Hangimizde memeyi bırakmak travma olarak kaldı.

Canım şimdiden kendini hazırla valla. Ama tekil gebelikte belki daha kolay olur dönmesi zaten

Aşkım dünkü gibi değil ama krem sürmek için ellediğimde acıyor
Oy kuzum gecmis olsun yaa. Cikar ustunde ne varsa hava alsin hemen iyilesir merak etme. Evde kantaron yagi varsa sür bak o da iyi geliyor. Birde tahin varsa hani yağı üstüne çıkar ya tahinin, o üzerindeki yagdan al bir cay kasigi kadar falan onu sür o da göğüs yaralarina faydalıymıs. Aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…