- 8 Şubat 2024
- 772
- 1.267
- 33
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.521
Ay benimde hala iştahım 0 normalde aşırı iştahlı bir insanımdır şu halime hayretler ediyorum bir an önce iştahlı zamanlara geçmek istiyorum yemek yiyememek çok kötü bişeymiş hiçbişeyden tiksinmiyorum ama hala asla yiyesim gelmiyor tabiki böyle olunca da vicdan yapıyorum bebekler büyüyebiliyor mu diyeevet ben de diyorum hergün akşamları bişey yemiycem rahatsız oluyorum diye ama akşamları midem kazınıyor resmen. geçen gece 3te açlığıma uyandım resmen
Ay deliii önemsiyorum tabiiiii bacımlarımsınız benimdüzeldi gibi yiyince normal yiyorum ilk hamileliğimde sofrada ne var ne yok bitirirdim şimdi hicböyle sormanda cok tatlı ya vallah önemsendiğini hissediyor insan cansın
senin iştahın nasıl kız biraz anlatda benimde acılsın iyise
Canım dün baktım daha. Watsons ve Gratiste 500falandı. Rossmanda aynı bu fiyata aldım
yaaa şanslı kesimsin aslında iştah açılsın diye de çok şeyy yapma benceAy benimde hala iştahım 0 normalde aşırı iştahlı bir insanımdır şu halime hayretler ediyorum bir an önce iştahlı zamanlara geçmek istiyorum yemek yiyememek çok kötü bişeymiş hiçbişeyden tiksinmiyorum ama hala asla yiyesim gelmiyor tabiki böyle olunca da vicdan yapıyorum bebekler büyüyebiliyor mu diye
Bende badger kullanıyorum canım iki ablamdan tecrübeyle :) çok memnun kalacağına eminimCanım ben kullanıyorum, kantaron yağı, lierac, bir de ıncıa aldım bunları kullanıyorum bitmek üzere bu sefer Badger alacağım
Aşko bu mide ameliyatı olanlar sonradan tekrar yemeye başlıyorsun diyor ya, hatta rus takip ettiğim kız mide ameliyatı oldu diyetini bırakırsa yine yiyor yine kilo alıyor, anlık bir şey gibiymiş. Acaba öyle risk almadan ilerde diyetle sporlamı halletsen olmaz mıyaaa şanslı kesimsin aslında iştah açılsın diye de çok şeyy yapma benceSonuçta gününü kapatacak kadar yiyorsun bebeğin de besleniyor merak etme çok yiyince daha iyi beslenmiyor. Kilo kontrolü için de seninki iyi ilerde çıkabilecek şeker tansiyon vs. problemler için de iyi. Ben kilolu hamile kaldım mide ameliyatı olcaktım şansıma hamile kaldım o yüzden yememem lazım
Aynen canım merkeze gidince ordan alacağım
Ben bio oil ile lierac karışık kullanıyorum ama daha çatlamam olmadı küçük diye herhalde kanka bilemiyorumAynen canım merkeze gidince ordan alacağım
Kuzum benim göğüsümde vardı zaten kilo alıp vermekten de karın da henüz olmaz diye düşünüyorum ben kullanmadığım halde yok henüzBen bio oil ile lierac karışık kullanıyorum ama daha çatlamam olmadı küçük diye herhalde kanka bilemiyorumsadece göğsümde oldu, oda benim hatam göğsüme sürmedim, yeni başladım
güzel kalpli bacılarım yaAy deliii önemsiyorum tabiiiii bacımlarımsınız benimNormale dönmene sevindim ama aşırıya da gerek yok boşver bebiş her türlü besleniyor zaten sen en azından güçsüz kalmazsın Benim iştahımı sorma yaaa doktor bıraksa dünyaları yiycem de bir süre kilo almam yasak sözleştik doktorla o yüzden ben de az yemeğe çalışıyorum napıyım
Bende de çatlak çok kaldı. Bazı doktorlar çatlayacaginiz varsa engel olamazsınız da diyor. Bu kez galiba normal nemlendirici dışında bişey sürmem zaten olan olmuşcanım ben kızıma hamileyken 7 şişe kullandm o kadar sık surmeme ragmende çatlamayı geçtim resmen yırtıklar var karnımda harita gibi catlıycagın varsa her turlu çatlıyosun kullanmakta fayda etmiyor sonra ogluma hamile kalincada zaten catliycak yer kalmadi diye birsey kullanmadm suanda kullanmiyorum sende insallah ise yarar yapıyla alakalı birazda
Ay benim mesela zayıf olmama rağmen popomda çatlaklar var hiç kiloda alıp vermedim ama seviyorum onlarıBende de çatlak çok kaldı. Bazı doktorlar çatlayacaginiz varsa engel olamazsınız da diyor. Bu kez galiba normal nemlendirici dışında bişey sürmem zaten olan olmuşMevcut çatlaklar için önerisi olan varsa ona açığım. Bir ömür de dua ederim
oneri varsa beni de etiketleyinBende de çatlak çok kaldı. Bazı doktorlar çatlayacaginiz varsa engel olamazsınız da diyor. Bu kez galiba normal nemlendirici dışında bişey sürmem zaten olan olmuşMevcut çatlaklar için önerisi olan varsa ona açığım. Bir ömür de dua ederim
Ya bende üniversite hastanesine gidiyorum Bilecik’te ücret falan istemediler ama e nabızda falan ücretli giriş mi ne öyle yazılar vardı ben bunu bir yerden öğrenebiliyor muyum ücret olsaydı söylerlermiydi ödeme isterlerdi değil mi veya yönlendirirlerdiÜniversitede direkt detaylı ultrason randevusu olarak aldım canım Ege üniversitesi Fırat Ökmen hocaya gidicem ben. İlk kızımda da o yapmıştı 2500 olmuş ücreti de. İzmir'desin ya belki düşünürsün. Çok da memnun kalmıştım daha önce. Eğitim araştırmalar MHRS randevusu olarak alınıyor. Eğer detaylı ultrason bakılmaz yazmıyorsa direkt o gün ultrasona alır bence
Ben de çok takıntılı değilim öyle şeylerde. Eşim sadece doğumdan sonraki poşet gibi görüntüyü görünce bir dehşete kapıldı bu böyle mi kalacak diyorAy benim mesela zayıf olmama rağmen popomda çatlaklar var hiç kiloda alıp vermedim ama seviyorum onlarışimdi hamilelikte nasıl bir şey olacağını kestiremediğim için hafifletsin diye yağ krem kullanıyorum yoksa severim çatlaklarımı. Afrikada çatlaklı kadınlar sexy sayılıyormuş
diyetle sporla da veriyorum ama fazlasıyla sonra tekrar alıyorum kendimi biliyorum diyelimAşko bu mide ameliyatı olanlar sonradan tekrar yemeye başlıyorsun diyor ya, hatta rus takip ettiğim kız mide ameliyatı oldu diyetini bırakırsa yine yiyor yine kilo alıyor, anlık bir şey gibiymiş. Acaba öyle risk almadan ilerde diyetle sporlamı halletsen olmaz mı
Canım ben ilk kızımda ücretsiz yaptırdım detaylıyı. Belki Bilecik'te de öyledir. İstersen arayıp sor bi. Egede o zaman ücretli öğretim üyesi muayenesi olunca detaylıyı da yapıyorlardı. Normal ücretsiz poliklinik hastası olunca yapmıyorlardı. Bu kez yine aynı hocada özel muayeneye gidiyordum ama detaylı için ücretli artık dediler. 2500 de bişey değil zaten piyasaya bakınca. Ve gerçekten üniversiteler en iyisi oluyor iyi yapmışsın oraya giderekYa bende üniversite hastanesine gidiyorum Bilecik’te ücret falan istemediler ama e nabızda falan ücretli giriş mi ne öyle yazılar vardı ben bunu bir yerden öğrenebiliyor muyum ücret olsaydı söylerlermiydi ödeme isterlerdi değil mi veya yönlendirirlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?