Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar lireac sürekli kullanım için biraz pahalı geldi bana. Her yerime sürdüğüm için krem dayanmıyor. Ben incia bebek yağı ve çatlak kremi aldım. Bir de hindistan cevizi ile badem yağını karıştırdım. Geceleri özellikle karnıma ve üst bacak bölgeme incia çatlak kremi kullanıyorum. Sabahları tüm vücut yağ karışımı kullanıyorum. Arada canım isterse de incia bebek yağını kullanıyorum. İncia kremin dokusundan çok memnunum, tende uzun süre kalıyor. Yağ hemen kıyafete falan bulaşıyor, o kadar uzun süre kalmıyor. Bu dördünün fiyatı bir lireactan az bu arada daha uygun fiyatlı arayanlar için tavsiyemdir

Aşkım ben şimdi tam olarak detaylarını bilmiyorum ama sen araştırdıysan birde etrafındada varsa sağlıklı olduğu sürece sorun yok, ben birde sağlık tarafındanda tırsıyorum bu işlerin, yoksa asla estetik ameliyatlar dolgular konusunda önyargı yapmam bence bir kadın kendini nasıl güzel hissedecekse ne iyi gelecekse ihtiyacıda varsa toplumu dinlemeden yapmalı

Benim şu an bu kadar yok canım ama hamileyken bu kadar vardı sanki tam hatırlayamadım neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeter ki bunlar da anı kaldı bize

tabi sağlık konusunu çok araştırdım hele bir de bebeğim olduktan snra iki kere düşüneceğim tabiiki öncelik bebeğim benim için

Evet aşırı memnunum ama ödemem varsa da dediğin gibi dışarıya göre gayet uygun fiyatı ödeyip devam ederim arayıp bilgi alayım teşekkür ederim

Benim şu an bu kadar yok canım ama hamileyken bu kadar vardı sanki tam hatırlayamadım neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeter ki bunlar da anı kaldı bize
ilk hamileligmdeki goruntu o attgm resimdeki gibi suan oyle degilm o catlaklar beyazladi yirtık gibi duruyo kirmizi mor catlagim henuz yok yeni catlak yok yani
Emzirirken verirsin aşko o lafı nerden duyduysam en büyük motivasyonum yemek yerken geceleri
ona gercekten inaniyorum oglum da 21 kilo aldm 6 aylikken 21 kiloyuda vermistim
ye sütün olsun diyenleri cok dinlemeyin normal beslenmeyle devam bol bol su en guzel süt yapan şeyler
kuruyemis bulgur asure tahin helvasi dereotu bunlarda ekstra sut arttiran yiyecekler

O sırada sütün olsun diye karbonhidrat dayayan kv’dem
Şu an bile sırf karbonhidrat yemiyorum diye çocuk kilo almıyor diyo

Hahahha şey bu aynınbenşm doktorum ya bu ay beni azarladı tatlı dille 3 kilo almışsın dedi veririm hocam dedim veremezsin de koru dedi vereceğim ama o beni daha tanımıyor

Ama bir den pırt diye inmiyor ki dimi canım karın .Çünkü ben doğum yapan bir kaç arkadaşımda görmüştüm doğumdan sonra hala hamile gibiydiler bir kaç zaman.yqvaş yavaş indiği için de inş öyle pörsüme sönme olmuyordur

O sırada sütün olsun diye karbonhidrat dayayan kv’dem
Şu an bile sırf karbonhidrat yemiyorum diye çocuk kilo almıyor diyo
Ah kv dinlersek yandık neler neler yaşadm 1 tane dedigini yapmadm
ya mantikli olan birsey olsa tamam dinlerm gormus gecirmis kadın
oglum dogunda damagında beyaz minnak sivilce gibi birsey vardi doktora sordum norml ellemeyn emdikce gecicek o dedi bol bol emzir
kaynanam yok pamuksekerle onu ezmemiz lazım yokda emmez ya cocuk gayet iyi emiyo o soylendi asla izin vermedim
ilk banyosunda isaret parmagiyla cocugun damagindan tutup 3 defa havaya kaldiricakmis ki boyu uzun olsun asla izin vermedim
surekli su verelim susamistr dedi anne sutu yeterli dedim izin vermedim gobek bagi dusmeden banyo yaptrmk istedi izin vermedim
degisik tarifler yapti sut artarms midem bulandi yiyemedim
bebegn yastik altikta kuru ekmek koydu sarı örtü doktorum oyl3 seyler yok ortmuyoruz dedi
ilk hastane cikisimizda eve geldik 2 saatte bir 3mzirmem lazim ama asla uyanmiyo baygın sanki icime sinmedi tam 8 saat emmedi agla agla asla uyandiramiyorum hastaneye gitmemede izin vermiyolar bizimde boyleydi hic uyandirmiyoduk uyuyodu rahatsz etme uyusun
ben kavga bagiris cagiris sezeryanli halimlr aldm cocugu ciktm evden geldi arkamdan gittik hastaneye doktor bu saate kadar nerdeydiniz dedi madem cocuk beslenememis hemen gelseydiniz dedi kan aldi biraz daha gec gelseydiniz bobrekler biticekti diyalize bagliycaktik cocugu dedi kaynanamda duydu tabi
oglum 2 gun kuvezde kaldi
kışın herlez hasta cocuk biraz buyusun dedim opmeyn dedim yuzunu enfeksiyon kapar cok sakınan anne oldum gozu acilmadi cocugun çapaklandi yapıştı enfeksiyon kapms
ayy baya dertliyms
çok ugrastm millete laf yetistirmekten

Kız bizim senle her şeyimiz aynı ya aynı bensin resmen ben de yeyeye sonra spor diyet ver sonra yine ye al hep böyle döngüyle geçti hayatım .Ben de kendimi çok iyi tanıyorum o yüzden ilk başlarda mide bulantım olmasaydı abartmıyorum ben şuan 10-15 kilo almıştım .

Ay şu öpme olayına gıcık oluyorum bu görevi ona verecem ki oda öpmesin, anne kimseye öptürme diyecem anlasın
Peki sonra karışmaya devam ettimi yine? nereye kadar sabredebilirim bilmiyorum

Ay şu öpme olayına gıcık oluyorum bu görevi ona verecem ki oda öpmesin, anne kimseye öptürme diyecem anlasın
Peki sonra karışmaya devam ettimi yine? nereye kadar sabredebilirim bilmiyorum
geçen bu bebek öpme ile ilgili video görmüştüm bebeği görmeye gelen olacağı zaman beyaz bebek için uygun nemlendiriciyi yüzüne sürüyordu kadın tam yedirmeden bırakıyordu .Kimse öpmeye yeltenmiyormuş soranlara da cildinde kuruluk var doktor dedi diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…