- 23 Haziran 2025
- 61
- 52
- 3
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.541
Aşkım ben şimdi tam olarak detaylarını bilmiyorumdiyetle sporla da veriyorum ama fazlasıyla sonra tekrar alıyorum kendimi biliyorum diyelim, aslında mide ameliyatı olduktan sonra zaten yiyemiyorsun diyet değil de belli şartları oluyor, yemek yerken sıvı bişey tüketmemek gibi. böyle şeyler alışkanlık olduğu sürece almıyorsun aslında kilo. Benim çevremde çok kişi ilk çıktığı zamanlarda olan da var hala yiyemiyor. Çok da güzel oldu. Artık eskisi kadar riskli de değil çok araştırdım çünkü bademcik ameliyatı gibi bişey şuanda. Allah kısmet ederse bebiş doğsun da emzirme dönemi bittikten sonra düşünüyorum bakalm.
Benim şu an bu kadar yok canım ama hamileyken bu kadar vardı sanki tam hatırlayamadımgoruntuyu netten aldm hic abartisiz karnim bu sekilde kızım o kadar hareketliydi ki resmn dirsegiyle itince o kadar belli oluyo du karnım cok gerildigi icin ve catlak bizde yatkın oldugu icin asiri catladim
cok kaşınıyordu kaşımaktan tirnaklarm ici kan doluyodu artik bu karına ne fayda eder artik
gerçekten miiiiii vah halime o zaman yandık desenegüzel kalpli bacılarım yaerkek bebişde öyle oluyor bi iştah oluyor durduramıyon kendini ben doğururken bile yiyerek doğurdum
tabi sağlık konusunu çok araştırdım hele bir de bebeğim olduktan snra iki kere düşüneceğim tabiiki öncelik bebeğim benim içinAşkım ben şimdi tam olarak detaylarını bilmiyorumama sen araştırdıysan birde etrafındada varsa sağlıklı olduğu sürece sorun yok, ben birde sağlık tarafındanda tırsıyorum bu işlerin, yoksa asla estetik ameliyatlar dolgular konusunda önyargı yapmam bence bir kadın kendini nasıl güzel hissedecekse ne iyi gelecekse ihtiyacıda varsa toplumu dinlemeden yapmalı
Emzirirken verirsin aşkotabi sağlık konusunu çok araştırdım hele bir de bebeğim olduktan snra iki kere düşüneceğim tabiiki öncelik bebeğim benim için
Evet aşırı memnunum ama ödemem varsa da dediğin gibi dışarıya göre gayet uygun fiyatı ödeyip devam ederim arayıp bilgi alayım teşekkür ederimCanım ben ilk kızımda ücretsiz yaptırdım detaylıyı. Belki Bilecik'te de öyledir. İstersen arayıp sor bi. Egede o zaman ücretli öğretim üyesi muayenesi olunca detaylıyı da yapıyorlardı. Normal ücretsiz poliklinik hastası olunca yapmıyorlardı. Bu kez yine aynı hocada özel muayeneye gidiyordum ama detaylı için ücretli artık dediler. 2500 de bişey değil zaten piyasaya bakınca. Ve gerçekten üniversiteler en iyisi oluyor iyi yapmışsın oraya giderek
haha onu ben de duydum herkes emzirirken kilo veriyormuş ben de onu düşünerek biraz rahatlatıyorum kendimiEmzirirken verirsin aşkoo lafı nerden duyduysam en büyük motivasyonum yemek yerken geceleri
Hürrem bıldırcın yerken “ben değil uğlum istiyor”haha onu ben de duydum herkes emzirirken kilo veriyormuş ben de onu düşünerek biraz rahatlatıyorum kendimibir yandan emzirip bir yandan yerim
ilk hamileligmdeki goruntu o attgm resimdeki gibi suan oyle degilm o catlaklar beyazladi yirtık gibi duruyo kirmizi mor catlagim henuz yok yeni catlak yok yaniBenim şu an bu kadar yok canım ama hamileyken bu kadar vardı sanki tam hatırlayamadımneyse bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeter ki bunlar da anı kaldı bize
ona gercekten inaniyorum oglum da 21 kilo aldm 6 aylikken 21 kiloyuda vermistimEmzirirken verirsin aşkoo lafı nerden duyduysam en büyük motivasyonum yemek yerken geceleri
O sırada sütün olsun diye karbonhidrat dayayan kv’demilk hamileligmdeki goruntu o attgm resimdeki gibi suan oyle degilm o catlaklar beyazladi yirtık gibi duruyo kirmizi mor catlagim henuz yok yeni catlak yok yani
ona gercekten inaniyorum oglum da 21 kilo aldm 6 aylikken 21 kiloyuda vermistim
ye sütün olsun diyenleri cok dinlemeyin normal beslenmeyle devam bol bol su en guzel süt yapan şeyler
kuruyemis bulgur asure tahin helvasi dereotu bunlarda ekstra sut arttiran yiyecekler
Güldürdün beni yaaaa komik hatunsun vallaHürrem bıldırcın yerken “ben değil uğlum istiyor”cevabıyla uğurluyorum seni
Hahahha şey bu aynınbenşm doktorum yaAy deliii önemsiyorum tabiiiii bacımlarımsınız benimNormale dönmene sevindim ama aşırıya da gerek yok boşver bebiş her türlü besleniyor zaten sen en azından güçsüz kalmazsın Benim iştahımı sorma yaaa doktor bıraksa dünyaları yiycem de bir süre kilo almam yasak sözleştik doktorla o yüzden ben de az yemeğe çalışıyorum napıyım
Gün içindede arttı vah vah
Ama bir den pırt diye inmiyor ki dimi canım karın .Çünkü ben doğum yapan bir kaç arkadaşımda görmüştüm doğumdan sonra hala hamile gibiydiler bir kaç zaman.yqvaş yavaş indiği için de inş öyle pörsüme sönme olmuyordurBen de çok takıntılı değilim öyle şeylerde. Eşim sadece doğumdan sonraki poşet gibi görüntüyü görünce bir dehşete kapıldı bu böyle mi kalacak diyorO da zaten kendiliğinden sıkılaşıyor zamanla. Çatlakları hiç sallamadı ama
Ah kv dinlersek yandık neler neler yaşadm 1 tane dedigini yapmadmO sırada sütün olsun diye karbonhidrat dayayan kv’dem
Şu an bile sırf karbonhidrat yemiyorum diye çocuk kilo almıyor diyo
Kız bizim senle her şeyimiz aynı yadiyetle sporla da veriyorum ama fazlasıyla sonra tekrar alıyorum kendimi biliyorum diyelim, aslında mide ameliyatı olduktan sonra zaten yiyemiyorsun diyet değil de belli şartları oluyor, yemek yerken sıvı bişey tüketmemek gibi. böyle şeyler alışkanlık olduğu sürece almıyorsun aslında kilo. Benim çevremde çok kişi ilk çıktığı zamanlarda olan da var hala yiyemiyor. Çok da güzel oldu. Artık eskisi kadar riskli de değil çok araştırdım çünkü bademcik ameliyatı gibi bişey şuanda. Allah kısmet ederse bebiş doğsun da emzirme dönemi bittikten sonra düşünüyorum bakalm.
Ay şu öpme olayına gıcık oluyorumAh kv dinlersek yandık neler neler yaşadm 1 tane dedigini yapmadm
ya mantikli olan birsey olsa tamam dinlerm gormus gecirmis kadın
oglum dogunda damagında beyaz minnak sivilce gibi birsey vardi doktora sordum norml ellemeyn emdikce gecicek o dedi bol bol emzir
kaynanam yok pamuksekerle onu ezmemiz lazım yokda emmez ya cocuk gayet iyi emiyo o soylendi asla izin vermedim
ilk banyosunda isaret parmagiyla cocugun damagindan tutup 3 defa havaya kaldiricakmis ki boyu uzun olsun asla izin vermedim
surekli su verelim susamistr dedi anne sutu yeterli dedim izin vermedim gobek bagi dusmeden banyo yaptrmk istedi izin vermedim
degisik tarifler yapti sut artarms midem bulandi yiyemedim
bebegn yastik altikta kuru ekmek koydu sarı örtü doktorum oyl3 seyler yok ortmuyoruz dedi
ilk hastane cikisimizda eve geldik 2 saatte bir 3mzirmem lazim ama asla uyanmiyo baygın sanki icime sinmedi tam 8 saat emmedi agla agla asla uyandiramiyorum hastaneye gitmemede izin vermiyolar bizimde boyleydi hic uyandirmiyoduk uyuyodu rahatsz etme uyusun
ben kavga bagiris cagiris sezeryanli halimlr aldm cocugu ciktm evden geldi arkamdan gittik hastaneye doktor bu saate kadar nerdeydiniz dedi madem cocuk beslenememis hemen gelseydiniz dedi kan aldi biraz daha gec gelseydiniz bobrekler biticekti diyalize bagliycaktik cocugu dedi kaynanamda duydu tabi
oglum 2 gun kuvezde kaldi
kışın herlez hasta cocuk biraz buyusun dedim opmeyn dedim yuzunu enfeksiyon kapar cok sakınan anne oldum gozu acilmadi cocugun çapaklandi yapıştı enfeksiyon kapms
ayy baya dertliyms
çok ugrastm millete laf yetistirmekten
geçen bu bebek öpme ile ilgili video görmüştüm bebeği görmeye gelen olacağı zaman beyaz bebek için uygun nemlendiriciyi yüzüne sürüyordu kadın tam yedirmeden bırakıyordu .Kimse öpmeye yeltenmiyormuşAy şu öpme olayına gıcık oluyorumbu görevi ona verecem ki oda öpmesin, anne kimseye öptürme diyecem anlasın
Peki sonra karışmaya devam ettimi yine?nereye kadar sabredebilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?