Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Canım her gün hissetmek zorunda değiliz haftaları küçük oldugu için son aylarda daha önemli bu durum ama tabiki gidip doktora görün ihmal etme

Evet aslında kendime de onu diyorum biraz sabırlı ol, belki hareket ediyordur ama sen anlamıyorsundur diyorum ama bayağı hissetmiştim hareketini şimdi 2 gündür yok, ben de gün içinde çok hareketliyim ama ondan mı anlamıyorum bilmiyorum

Ben de hep onu diyorum, sorun olsa belli olur diyorum, herhangi bir şey olur herhalde Allah korusun haftası erken biliyorum ama hissedip bir an da hissetmeyince de korkuyor insan işte , sabırlı olayım ama

Ben de hep onu diyorum, sorun olsa belli olur diyorum, herhangi bir şey olur herhalde Allah korusun haftası erken biliyorum ama hissedip bir an da hissetmeyince de korkuyor insan işte , sabırlı olayım ama
Aşkım ben ayakta ve hareketli olduğum zaman asla hissetmiyorum, sadece sırt üstü uzanınca hanfendi buyur edip hareket etmeyi o an uygun görürse hissediyorum, geçenlerde bütün gün hissetmedim, akşam uzanınca bişeyler yedikten sonra 2 kere pıt pıt yaptı, al sana yeter bu der gibi

Ayy sorma ya aslında hareketliydi ama sanki pozisyon mu değiştirdi, niye böyle oldu anlamadım, böyle olunca da insan stres oluyor uyuyordur herhalde, neler yaptım, dün soğuk su da içtim, yok tık yok kızlar nazlı mı oluyor ne

Günaydın kızlar ben hergün hissediyorum birde her saat nerdeyse maşallah hic durmuyor cok hareketli bi kızım var okadar hareket ediyorki dün videoya cektim karnımı resmen görünüyor karnımın sol kısmı hoop diye kıbırdıyor bence iki hafta felan daha bekleyin sürekli hareketli şuan ve benim haftamda ilerde baya diye düşünüyorum

Evet canım, sen neredeyse 1 ay öndesin benden 3 haftadan fazla maşallah kızına ben de aslında hissediyordum ama aniden hissedemedim, hatta toplanıyordu, sağ tarafıma biraz baskı hissediyorum ve benim plesanta da sağ tarafta eğer oraya gittiyse hissedemem zaten

Haftaya doktorum detaylıya nasıl bakcak onu düşünüyorum 3 güne randevum var ve bu böyle yerinde durmazsa uzun sürcek gibi normalde 40dkk sürüyormuş herhaldi 1 saat sürer

Canım benim kız dr demişti zaten çok hareketli diye bide bi ebenin videosunu izlemiştim günde 10 kez hareket hissetmeniz lazım ve normal daha azsa doktora başvurun diye. Acaba fazlasıda zararlı mı bilemedim

hic endişelenme dediğim gibi bi kac hafta önce bende günde belki bikere hissediyordum ama şimdi 21haftalıkız sen 3 hafta sonra gör birde seninkiniii durmicak

Bu benim dr geçen gittiğimde hareket hissediyorum dedim 21.hafta hissedersin diye konuyu kapattı mesela
gercekten öyle bak doktorunda demiş ayağa kalkıyom hoop tekme oturuyom pıt diye yine vuruyor yatıyom daha cok pıt pıt dokunuyor iki haftaya görcen sende bacım

Benimki hele baştan sakin hiç üzmedi annesini

Ama canım benim oğlumda çok sakindi biliyor musun, gece uyurdu, hiç öyle tekme falan atmazdı, karnım acıkırdı hemen pıt pıt vururdu, o kadar çok hareketli değildi bu da öyle mi acaba diyorum da bu ediyordu hareket bir an da hepsi gitti

Aşkım geçenlerde kim dedi burda hatırlamıyorum 20 saat uyuyorlarmış diye

Çok az kaldı inşaallah her gün aciktiginda karnı doydugunda hoşuna giden bişey yediğinde tekmeyi yapistiracak anaaaa yemmmmeeeek diye hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…