- 1 Aralık 2022
- 2.383
- 3.633
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.721
Canım her gün hissetmek zorunda değiliz haftaları küçük oldugu için son aylarda daha önemli bu durum ama tabiki gidip doktora görün ihmal etme
Arkadaşlar günaydın ben hareket hissetmedigim için doktora gittiğimde doktor direkt kanama geldi mi dedi yok dedim o zmn iyidir gel bakalım dedi baktık bebek kıpır kıpırdı yani endiselenmeyin sürekli hareket hali için DHA erken haftadasinz yine de tabiki gidin doktora rahat edersiniz ama bence stres yapmayın
Aşkım ben ayakta ve hareketli olduğum zaman asla hissetmiyorum, sadece sırt üstü uzanınca hanfendi buyur edip hareket etmeyi o an uygun görürse hissediyorum, geçenlerde bütün gün hissetmedim, akşam uzanınca bişeyler yedikten sonra 2 kere pıt pıt yaptı, al sana yeter bu der gibiBen de hep onu diyorum, sorun olsa belli olur diyorum, herhangi bir şey olur herhalde Allah korusun haftası erken biliyorum ama hissedip bir an da hissetmeyince de korkuyor insan işte , sabırlı olayım ama
Aşkım ben ayakta ve hareketli olduğum zaman asla hissetmiyorum, sadece sırt üstü uzanınca hanfendi buyur edip hareket etmeyi o an uygun görürse hissediyorum, geçenlerde bütün gün hissetmedim, akşam uzanınca bişeyler yedikten sonra 2 kere pıt pıt yaptı, al sana yeter bu der gibi
Günaydın kızlarben hergün hissediyorum birde her saat nerdeyse maşallah hic durmuyor cok hareketli bi kızım var okadar hareket ediyorki dün videoya cektim karnımı resmen görünüyor karnımın sol kısmı hoop diye kıbırdıyor bence iki hafta felan daha bekleyin sürekli hareketli şuan ve benim haftamda ilerde baya diye düşünüyorum
Canım benim kızKız mı erkek mi canım senin erkek bebek daha erken oynar hareketli olur filan derler ya inanacağım buna sanırımben de sabah uykumda filan sert vurunca hissediyorum canım .Bir de ne zaman ya sanki bayağıdır oynamadı diye düşünsem tık tık vuruyor hemen kuzum bende şuan bariz hissediyorum canım gün içinde hareketleri çok oluyor
çok sagol canım içim rahatladıGözün aydın canım
Benim de kolesterol 304 çıkmıştı canım. Doktorum gebelikte artar zaten ona takılmıyoruz demişti
hic endişelenme dediğim gibi bi kac hafta önce bende günde belki bikere hissediyordum ama şimdi 21haftalıkız sen 3 hafta sonra gör birde seninkiniii durmicakEvet canım, sen neredeyse 1 ay öndesin benden 3 haftadan fazlamaşallah kızına ben de aslında hissediyordum ama aniden hissedemedim, hatta toplanıyordu, sağ tarafıma biraz baskı hissediyorum ve benim plesanta da sağ tarafta eğer oraya gittiyse hissedemem zaten
Benimki hele baştan sakin hiç üzmedi annesiniAyy sorma ya aslında hareketliydi ama sanki pozisyon mu değiştirdi, niye böyle oldu anlamadım, böyle olunca da insan stres oluyoruyuyordur herhalde, neler yaptım, dün soğuk su da içtim, yok tık yok kızlar nazlı mı oluyor ne
Bu benim drhic endişelenme dediğim gibi bi kac hafta önce bende günde belki bikere hissediyordum ama şimdi 21haftalıkız sen 3 hafta sonra gör birde seninkiniii durmicak
gercekten öyle bak doktorunda demişBu benim drgeçen gittiğimde hareket hissediyorum dedim 21.hafta hissedersin diye konuyu kapattı mesela
Off nasıl bir şey şu acabagercekten öyle bak doktorunda demişayağa kalkıyom hoop tekme oturuyom pıt diye yine vuruyor yatıyom daha cok pıt pıt dokunuyor iki haftaya görcen sende bacım
Benimki hele baştan sakin hiç üzmedi annesini
Aşkım geçenlerde kim dedi burda hatırlamıyorum 20 saat uyuyorlarmış diyeAma canım benim oğlumda çok sakindi biliyor musun, gece uyurdu, hiç öyle tekme falan atmazdı, karnım acıkırdı hemen pıt pıt vururdu, o kadar çok hareketli değildi bu da öyle mi acaba diyorum da bu ediyordu hareket bir an da hepsi gitti
Çok az kaldı inşaallah her gün aciktiginda karnı doydugunda hoşuna giden bişey yediğinde tekmeyi yapistiracakBen de hep onu diyorum, sorun olsa belli olur diyorum, herhangi bir şey olur herhalde Allah korusun haftası erken biliyorum ama hissedip bir an da hissetmeyince de korkuyor insan işte , sabırlı olayım ama
Ay gerçekten acıktığında tekme atıyormuÇok az kaldı inşaallah her gün aciktiginda karnı doydugunda hoşuna giden bişey yediğinde tekmeyi yapistiracakanaaaa yemmmmeeeek diye hahahah
Ay çok şükür bende 22.haftadayim inşaallah kucagimiza aldığımız günleri de görürüz kuzu yaşhic endişelenme dediğim gibi bi kac hafta önce bende günde belki bikere hissediyordum ama şimdi 21haftalıkız sen 3 hafta sonra gör birde seninkiniii durmicak
Benimki hunharca atıyor ve sürekli aç sanki yedi bitirdi Mersin'de kuraklık başladı sayesindeAy gerçekten acıktığında tekme atıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?