- 16 Eylül 2024
- 5.381
- 4.701
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.741
çok güzel bir duygu ya onun iyi olduğuna emin oluyorsun her kendini belli ettiğindeOff nasıl bir şey şu acaba
kız sen benden bir hafta ilerdesin sende nasıl sende anlatAy çok şükür bende 22.haftadayim inşaallah kucagimiza aldığımız günleri de görürüz kuzu yaş
Ayyyyy doğum günüsün kutlu olsun bacım inşaallah seneye bebisinle mum üflemeli partiler yaparsınızKızlar nasılsınızz
Bugün birinin doğum günüsüymüş, o biri de benmişim
Bazı seneler büyümek, bazı seneler de anne olmak içindir diye bir söz okumuştum, bu sene Anne olma senembin şükür
Aşkomm heppi börtdeyKızlar nasılsınızz
Bazı seneler büyümek, bazı seneler de anne olmak içindir diye bir söz okumuştum, bu sene Anne olma senembin şükür
Bir hafta değil kız ayniydik herhalde 21+1deyim bugün az önce yine tekme yedim bseler attım ağzına uysallasti tam bı erkek kendisi karnını doyurunca susuyorkız sen benden bir hafta ilerdesin sende nasıl sende anlat
İyikii doğdunnn güzel anneeKızlar nasılsınızz
Valla canım ben hissediyorum 10 dan fazla da hissettiğim oluyordur çok şükür bence sıkıntı olacağını düşünmüyorum bebeğin mizacıyla da alakalı olabilir .Bilhassa dinlenme zamanlarımda çok hareket ediyorCanım benim kızdr demişti zaten çok hareketli diye bide bi ebenin videosunu izlemiştim günde 10 kez hareket hissetmeniz lazım ve normal daha azsa doktora başvurun diye. Acaba fazlasıda zararlı mı bilemedim
Kanka yemek yiyebilmek için çocuğun üstüne atmıyorsun dimiBir hafta değil kız ayniydik herhalde 21+1deyim bugün az önce yine tekme yedim bseler attım ağzına uysallasti tam bı erkek kendisi karnını doyurunca susuyor
Kilo verdim bacım ya sıcaktan hicbse yiyesim gelmiyor uzun zamandır ufak ufak atistiriyorum kahvaltıda bileKanka yemek yiyebilmek için çocuğun üstüne atmıyorsun dimi
apaynıymışız kızBir hafta değil kız ayniydik herhalde 21+1deyim bugün az önce yine tekme yedim bseler attım ağzına uysallasti tam bı erkek kendisi karnını doyurunca susuyor
CanıımKızlar nasılsınızz
Aa Nice mutlu yaşlaraaaKızlar nasılsınızz
Uysun da büyüsün minnoklarapaynıymışız kızerkek bebeği öyle ya sen doyur karnını hemen uykuya geciodur
Ben ikna oldum kankaKilo verdim bacım ya sıcaktan hicbse yiyesim gelmiyor uzun zamandır ufak ufak atistiriyorum kahvaltıda bile
ben bu saat oldu hala bişey yemedim herhaldi yine öğle 1i bulur acıkmamBen ikna oldum kanka
Geçmi kalkıyorsun kanka, bende şimdi yiyecem ama 11 sonra kalktım ben, iştahimin açılması anca sürdüben bu saat oldu hala bişey yemedim herhaldi yine öğle 1i bulur acıkmamböyle bişey olabilirmi ya cocuğum acıkmıyormu acaba ondan mı böyleyim ben
doğum gunun kutlu olsun canım yeni yaşın saglık mutluluk huzurn getirsin inşallahhKızlar nasılsınızz
İyiki doğmuşsun Ailenle birlikte Mutlu huzurlu güzel yaşların olsun İnşallah canımKızlar nasılsınızz
Aşkım geçenlerde kim dedi burda hatırlamıyorum 20 saat uyuyorlarmış diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?