Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
hala mı sırrr ne zaman söyleyeceksin aşko iyi sabretmişsin maşallah. Benm doğum günüm geçti hamile kaldığım aydı seneye kısmet olursa oğluşumla kutlıycam
Aşko sormaaa hala sırr
Ay bilmiyorum bazi insanlar var ki soylemek gelmiyor içimden. E simdi bu haberi birine söyleyip aman ha X kisiye soyleme de diyemeyecegime göre gecen diyorum dogumda haberleri olsun yeter
Birkac kisiye soyleyecegiz galiba artik yavastan. Ama azcik kisiye
Oy insallah seneye en guzel dogum günü kutlamalarimiz olcak hepimizinn

Maşallah canım çok sevindim gebelikte kolesterol bakılmaz. Bakılsa da dikkate alınmaz diye duymuştum canım. Çünkü gebelikte yükseliyormuş
aynen oyle soyledi doktorum da icim rahatladı
Ezmu0810 canım bu arada fetal dna sonucunun temiz çıkmasına çok sevindimmm cinsiyet bilgisi yaziyor mu peki Eskişehirdeki yapilan testte merak ettim
cok sagol canım
hayir cinsiyet haric herseye bakılmış
ama sonuclarm cok gec cıkmış oldu 6 haftada sonuclar cikti

Rabbim sağlıkla, tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Sen kaç haftalıksın canım?
Çoğul gebelik tabi biraz daha zor diyorlar ama her şeyin yolunda gideceğine olan inancım o kadar çok ki
Canım sana şey sorcam şimdi seninki ikiz gebelik ya sezeryan olcağı için tarihinden erken mi alcaklar yoksa net bir tarih verdimi doktorun?

çook güzel yazmışsın
bizi motive etmen cok iyi oldu kafaya takanlar olarak arada boylr seyler duymaya ihtiyacımız var
bugun kontrolum vardi maşallah kıpır kıpırdı doktorum bunu hissettin mi dedi hayır dedim tekrar baska harekette sordu hayır dedim ve 15 dk ultrasonda sadece 1 defa hareketi hissettim simdi anladm gercekten iceride kıpır kıpırlar ama cok sert vurunca yada pozisyona gore o sekilde az da olsa hissetmis oluyoruz

Günaydın canım, benim migrenim gebelikte azdı resmen hatta önceki gün bademcik ağrısıyla birleşti hastanelik oldum, parol serum vurdular öyle rahatladım

adminimm bee süper konuşmanı yaptın cansın burdaki herkezin icini rahatlatmaya çalışıyorsun kalbi güzel bu kadının yaa

aynen oyle soyledi doktorum da icim rahatladı

cok sagol canım
hayir cinsiyet haric herseye bakılmış
ama sonuclarm cok gec cıkmış oldu 6 haftada sonuclar cikti
Ayy ne kadar uzun bir süre gercekten beklemesi zor bir zamanmış. Boşuna bu yabanci firmalar daha cok iş yapmiyor. Baksana 6 7 günde çıkıyor amerikaya giden testler. Bizimkiler 6 7 haftada zor çıkıyor

Günaydın canım, benim migrenim gebelikte azdı resmen hatta önceki gün bademcik ağrısıyla birleşti hastanelik oldum, parol serum vurdular öyle rahatladım
yaaaaa çok geçmiş olsun canım, ee sürekli olacak mı peki nasıl yapacaksın başın ağrıdığında bişey dediler mi?

Migreni olup coşanlara senin nezdinde sormus olayim avokado tüketiyor musunuz kızlar?
Avokado migreni tetikliyormus haberiniz olsun. Bende yeni öğrendim

Ay bende normalde öğle saatlerinde uzanınca hissediyordum vuruyor bildiğiniz bu sabah geç uyandım 20 kere falan arka arkaya vurdu sanki kalk kadın doyur beni dedi hahha

Ayy ne kadar uzun bir süre gercekten beklemesi zor bir zamanmış. Boşuna bu yabanci firmalar daha cok iş yapmiyor. Baksana 6 7 günde çıkıyor amerikaya giden testler. Bizimkiler 6 7 haftada zor çıkıyor
malesef oyle aşırıda stres yaptm beklerken
yabancı firmalar fiyata cok dediler ama
zaten ben 2 hafta da 1 muayne ucreti oduyorum belli ki doguma kadar da boyle ilerliycem gibi duruyor

yaaaaa çok geçmiş olsun canım, ee sürekli olacak mı peki nasıl yapacaksın başın ağrıdığında bişey dediler mi?
Çok teşekkür ederim canım, yok sadece dinlen vs. diyorlar ama zaten öğretmen olduğum için yaz tatilindeyim, sıcak olunca da sürekli evde uzanıyorum ama sıcak bile tetiklediği için yapacak hiçbir şey yok. Migren bandı, mentol taşı vs. idare etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…