- 25 Şubat 2025
- 1.295
- 1.713
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.781
Martin kaçı beybihala mı sırrrne zaman söyleyeceksin aşko iyi sabretmişsin maşallah. Benm doğum günüm geçti hamile kaldığım aydı seneye kısmet olursa oğluşumla kutlıycam
Aşko sormaaa hala sırrhala mı sırrrne zaman söyleyeceksin aşko iyi sabretmişsin maşallah. Benm doğum günüm geçti hamile kaldığım aydı seneye kısmet olursa oğluşumla kutlıycam
10da uyandım kuzum işte saat 1de azcık bişeyler yiyebildim böyleyim işteGeçmi kalkıyorsun kanka, bende şimdi yiyecem ama 11 sonra kalktım ben, iştahimin açılması anca sürdü
aynen oyle soyledi doktorum da icim rahatladıMaşallah canım çok sevindimgebelikte kolesterol bakılmaz. Bakılsa da dikkate alınmaz diye duymuştum canım. Çünkü gebelikte yükseliyormuş
cok sagol canımEzmu0810 canım bu arada fetal dna sonucunun temiz çıkmasına çok sevindimmm cinsiyet bilgisi yaziyor mu peki Eskişehirdeki yapilan testte merak ettim
Canım sana şey sorcam şimdi seninki ikiz gebelik ya sezeryan olcağı için tarihinden erken mi alcaklar yoksa net bir tarih verdimi doktorun?Rabbim sağlıkla, tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Sen kaç haftalıksın canım?
Çoğul gebelik tabi biraz daha zor diyorlar ama her şeyin yolunda gideceğine olan inancım o kadar çok ki
çook güzel yazmışsınKızlar bebiş hareketleri konusunda bu grup gerçekten çok önde gidiyor. Önceki grubumda 18-19. Haftalarda başlamıştık bu konuyu konuşmaya. O yüzden hissetmeyenler ya da her gün düzenli hissetmeyenler biraz moral bozukluğu yaşıyor sanki. Ama istisna olan zaten erken hissetmekBen üzülüyorum sizi böyle kafaya takmış görünce. Çünkü normal olan zaten 18-22 haftalar arası hissetmek. Her gün hissetmek 24ü buluyor. Düzenli şekilde hissetmek ve hareketleri sayabilir hale gelmek de 28. Haftada başlanıyor. Ben ilk gebelikte detaylı zamanları hissetmiştim 21-22 falan diye hatırlıyorum. Bu kez 18lerde hissettim o da ancak gece yatınca uyumadan önce birkaç pitirti hissediyorum o kadar. Gün içinde hiç hissetmiyorum koşturmaca içinde. Ama kafaya takmıyorum çünkü yeri geniş şu an göbeğimiz bile büyümedi daha doğru düzgün. Yeri geniş olunca hareket de hep hissedilmiyor. Çünkü iç organlara yaptığı hareketleri duymuyoruz biz. Bazen mesane ya da bağırsaklara vurursa aniden wcye gidiyoruz o kadar onun dışında hissetmek için ön tarafa vurması gerekiyor. O da zaten bebek büyüdükçe olur. Bırakın bikac gün arkalarda gezsin tekmelensin n'olacak ki
Günaydın canım, benim migrenim gebelikte azdı resmen hatta önceki gün bademcik ağrısıyla birleşti hastanelik oldum, parol serum vurdular öyle rahatladımgünaydın kızlarrrrben de bir kaç gündür hissetmiyorum bebişimin hareketlerini yarın randevum var inşallah iyidir. bir de her gün deli gibi baş ağrım oluyor yaa geceleri bile baş ağrısıyla uyanıyorum böyle olan var mı
12 mart aşko senin de mi mart yoksaMartin kaçı beybi
adminimm bee süper konuşmanı yaptınKızlar bebiş hareketleri konusunda bu grup gerçekten çok önde gidiyor. Önceki grubumda 18-19. Haftalarda başlamıştık bu konuyu konuşmaya. O yüzden hissetmeyenler ya da her gün düzenli hissetmeyenler biraz moral bozukluğu yaşıyor sanki. Ama istisna olan zaten erken hissetmekBen üzülüyorum sizi böyle kafaya takmış görünce. Çünkü normal olan zaten 18-22 haftalar arası hissetmek. Her gün hissetmek 24ü buluyor. Düzenli şekilde hissetmek ve hareketleri sayabilir hale gelmek de 28. Haftada başlanıyor. Ben ilk gebelikte detaylı zamanları hissetmiştim 21-22 falan diye hatırlıyorum. Bu kez 18lerde hissettim o da ancak gece yatınca uyumadan önce birkaç pitirti hissediyorum o kadar. Gün içinde hiç hissetmiyorum koşturmaca içinde. Ama kafaya takmıyorum çünkü yeri geniş şu an göbeğimiz bile büyümedi daha doğru düzgün. Yeri geniş olunca hareket de hep hissedilmiyor. Çünkü iç organlara yaptığı hareketleri duymuyoruz biz. Bazen mesane ya da bağırsaklara vurursa aniden wcye gidiyoruz o kadar onun dışında hissetmek için ön tarafa vurması gerekiyor. O da zaten bebek büyüdükçe olur. Bırakın bikac gün arkalarda gezsin tekmelensin n'olacak ki
Ayy ne kadar uzun bir süre gercekten beklemesi zor bir zamanmış. Boşuna bu yabanci firmalar daha cok iş yapmiyor. Baksana 6 7 günde çıkıyor amerikaya giden testler. Bizimkiler 6 7 haftada zor çıkıyoraynen oyle soyledi doktorum da icim rahatladı
cok sagol canım
hayir cinsiyet haric herseye bakılmış
ama sonuclarm cok gec cıkmış oldu 6 haftada sonuclar cikti
yaaaaa çok geçmiş olsun canım, ee sürekli olacak mı peki nasıl yapacaksın başın ağrıdığında bişey dediler mi?Günaydın canım, benim migrenim gebelikte azdı resmen hatta önceki gün bademcik ağrısıyla birleşti hastanelik oldum, parol serum vurdular öyle rahatladım
Migreni olup coşanlara senin nezdinde sormus olayim avokado tüketiyor musunuz kızlar?Günaydın canım, benim migrenim gebelikte azdı resmen hatta önceki gün bademcik ağrısıyla birleşti hastanelik oldum, parol serum vurdular öyle rahatladım
Ay bende normalde öğle saatlerinde uzanınca hissediyordum vuruyor bildiğinizGünaydın kızlarben hergün hissediyorum birde her saat nerdeyse maşallah hic durmuyor cok hareketli bi kızım var okadar hareket ediyorki dün videoya cektim karnımı resmen görünüyor karnımın sol kısmı hoop diye kıbırdıyor bence iki hafta felan daha bekleyin sürekli hareketli şuan ve benim haftamda ilerde baya diye düşünüyorum
malesef oyle aşırıda stres yaptm beklerkenAyy ne kadar uzun bir süre gercekten beklemesi zor bir zamanmış. Boşuna bu yabanci firmalar daha cok iş yapmiyor. Baksana 6 7 günde çıkıyor amerikaya giden testler. Bizimkiler 6 7 haftada zor çıkıyor
oyy maşallah annesiAy bende normalde öğle saatlerinde uzanınca hissediyordum vuruyor bildiğinizbu sabah geç uyandım 20 kere falan arka arkaya vurdu sanki kalk kadın doyur beni dedi hahha
Çok teşekkür ederim canım, yok sadece dinlen vs. diyorlar ama zaten öğretmen olduğum için yaz tatilindeyim, sıcak olunca da sürekli evde uzanıyorum ama sıcak bile tetiklediği için yapacak hiçbir şey yok. Migren bandı, mentol taşı vs. idare etmeye çalışıyorumyaaaaa çok geçmiş olsun canım, ee sürekli olacak mı peki nasıl yapacaksın başın ağrıdığında bişey dediler mi?
Yaaa evet gün aşırı tüketiyorum, hemen araştırıyorum bunuMigreni olup coşanlara senin nezdinde sormus olayim avokado tüketiyor musunuz kızlar?
Avokado migreni tetikliyormus haberiniz olsun. Bende yeni öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?