- 1 Aralık 2022
- 2.383
- 3.633
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.761
Çok az kaldı inşaallah her gün aciktiginda karnı doydugunda hoşuna giden bişey yediğinde tekmeyi yapistiracakanaaaa yemmmmeeeek diye hahahah
Kızlar nasılsınızz
Bugün birinin doğum günüsüymüş, o biri de benmişim
Bazı seneler büyümek, bazı seneler de anne olmak içindir diye bir söz okumuştum, bu sene Anne olma senembin şükür
Ya bende çalışmıyorum genel olarak yatış pozisyonunda duruyorum bi işim yoksa bendede durum aynı. Birde yemek yedikten bi 10-15 dk sonralarındaValla canım ben hissediyorum 10 dan fazla da hissettiğim oluyordur çok şükür bence sıkıntı olacağını düşünmüyorum bebeğin mizacıyla da alakalı olabilir .Bilhassa dinlenme zamanlarımda çok hareket ediyor
Ay ay ayyy aminnn kuzucummmAyyyyy doğum günüsün kutlu olsun bacım inşaallah seneye bebisinle mum üflemeli partiler yaparsınız
Kuşummm çok teşekkür ederimAşkomm heppi börtdey
Nice güzel yıllara inşallah çekirdek ailenle
Ayy canim çok teşekkür ederim aminnnn saglikla bebegimizi kucaklayalim insallahhh amin aminnnİyikii doğdunnn güzel anneebebişini kucağına alcağım bir yıl seni bekliyor daha nice senelerin olsun ailenle
Kuzucum çok teşekkür ederimmmCanıımoğluşunla nice nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun çok yaşayın
Çok teşekkür ederim canımmmmAa Nice mutlu yaşlaraaa
Canimm cok teşekkürler amiiiinnndoğum gunun kutlu olsun canım yeni yaşın saglık mutluluk huzurn getirsin inşallahh
Canım benimm çok teşekkür ederim aminnnİyiki doğmuşsun Ailenle birlikte Mutlu huzurlu güzel yaşların olsun İnşallah canım
Kuzucumm çok teşekkür ederimmmHepii börtdeyİyi ki doğmuşsun canım, en güzel doğum günü hediyen anneliğin
Söz Çok güzelmiş canımKızlar nasılsınızz
Bazı seneler büyümek, bazı seneler de anne olmak içindir diye bir söz okumuştum, bu sene Anne olma senembin şükür
Ayyy canımmmm ıyıkı dogdunnnn güzrl annee seneye oglunla kutlarız artkKızlar nasılsınızz
İyiki doğdun canım. Ailenle nice mutlu, sağlıklı yıllara. Bu sene en güzel doğum günü hediyen kendinden gelmişKızlar nasılsınızz
biz de 5. denememizde iki mucizemizle tanıştık rabbim sana da bana da tüm anne adaylarımıza sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnÇok sağol canım
Biz de çok mutluyuz ikizlerimiz olduğu için
Herkesin yolu başka işte. Bizimkisi de uzun ve yorucu bir yol oldu. 3.tüp bebek denememizle ikizlerimize kavuşacağız inşallah. Durduk durduk turnayı gözünden vurduk gibi
Ah kuzum ya bilmez miyim o duyguyu. Benim o gebeliğimde daha 8 aylık evliydik öyle aşırı bir çocuk isteğimiz yoktu. Ama bebeğim yaşamayinca o kadar çok çocuk isteğimiz oldu ki. Eşim benden bile çok etkilendi. Beklentiler negatif testler hüsran. Ama zamanı gelince oluyor Allah izin verirse. Bu kez olmazsa daha iyi bir zamanda olacaktır inşallahAmin kuzum Allah razı olsun inşallah yok daha yapmadım ne bileyim negatif çıkar diye cesaret edemiyorum 17 temmuzda kanda 0 çıkınca biraz daha bekleyim diyorum
Maşallah canım çok sevindimfetal dna sonuclarim temiz cikti cok sukur
ustumden buyuk bir yük kalktı sanki
kızlar bu arada kan vermistim ben kolestrol 333 cıkms yuksek gorunuyor benim gibi olan varmi
bugun randvumda var saat 3 de gidicem kızımı gormeye
kısa bilgilendirme yapmışım gibi oldu
Canımmmm doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında bebişin ve eşinle musmutlu olunKızlar nasılsınızz
Nice yaşlara kuzumKızlar nasılsınızz
Rabbim sağlıkla, tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsinbiz de 5. denememizde iki mucizemizle tanıştık rabbim sana da bana da tüm anne adaylarımıza sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnsenin haftan önden gidiyor biraz seni gördükçe daha da heyecanlanıyorum umut doluyorumm
Bundan eminim Rabbim elbet birgün yeniden nasip edecek ama işte duygular insan bastiramiyor yani en çok beni üzen belirsizlik şuan bebek te olabilir olmayada bilir ama en azından netlik kazansa durumum keşke ya adet olsam yada bebek olsa çok garip bu durumAh kuzum ya bilmez miyim o duyguyu. Benim o gebeliğimde daha 8 aylık evliydik öyle aşırı bir çocuk isteğimiz yoktu. Ama bebeğim yaşamayinca o kadar çok çocuk isteğimiz oldu ki. Eşim benden bile çok etkilendi. Beklentiler negatif testler hüsran. Ama zamanı gelince oluyor Allah izin verirse. Bu kez olmazsa daha iyi bir zamanda olacaktır inşallah
Ay kuzum aminn Allahım yuvalarımıza huzur mutluluk bebis kahkalari getirsin inşallah aminnSöz Çok güzelmiş canımiyiki doğdun bebişkonla kocişkonla daha güzel yaşların olsun inşallah
Canım benimm çok teşekkür ederimCanımmmm doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında bebişin ve eşinle musmutlu olunayrıca ne güzel sözmüş yaaa
Canımm çok teşekkür ederim çok inşallahhhhİyiki doğdun canım. Ailenle nice mutlu, sağlıklı yıllara. Bu sene en güzel doğum günü hediyen kendinden gelmiş
Kuşum teşekkür ederimAyyy canımmmm ıyıkı dogdunnnn güzrl annee seneye oglunla kutlarız artk
Çok sagol kuzucummmNice yaşlara kuzumHayatının en güzel hediyesini getirdi bu yaşın sana Ama hediyenin teslimatı Aralık'ta olacak
yaaa bayılıyorum böyle ablalık önderlik yapmanaKızlar bebiş hareketleri konusunda bu grup gerçekten çok önde gidiyor. Önceki grubumda 18-19. Haftalarda başlamıştık bu konuyu konuşmaya. O yüzden hissetmeyenler ya da her gün düzenli hissetmeyenler biraz moral bozukluğu yaşıyor sanki. Ama istisna olan zaten erken hissetmekBen üzülüyorum sizi böyle kafaya takmış görünce. Çünkü normal olan zaten 18-22 haftalar arası hissetmek. Her gün hissetmek 24ü buluyor. Düzenli şekilde hissetmek ve hareketleri sayabilir hale gelmek de 28. Haftada başlanıyor. Ben ilk gebelikte detaylı zamanları hissetmiştim 21-22 falan diye hatırlıyorum. Bu kez 18lerde hissettim o da ancak gece yatınca uyumadan önce birkaç pitirti hissediyorum o kadar. Gün içinde hiç hissetmiyorum koşturmaca içinde. Ama kafaya takmıyorum çünkü yeri geniş şu an göbeğimiz bile büyümedi daha doğru düzgün. Yeri geniş olunca hareket de hep hissedilmiyor. Çünkü iç organlara yaptığı hareketleri duymuyoruz biz. Bazen mesane ya da bağırsaklara vurursa aniden wcye gidiyoruz o kadar onun dışında hissetmek için ön tarafa vurması gerekiyor. O da zaten bebek büyüdükçe olur. Bırakın bikac gün arkalarda gezsin tekmelensin n'olacak ki
hala mı sırrrAy kuzum aminn Allahım yuvalarımıza huzur mutluluk bebis kahkalari getirsin inşallah aminndimii çok güzel bir sözzz
Canım benimm çok teşekkür ederimoyy amin aminnn bebişim kocisimmm hayalim olan tabloo sizler de dogum gününüzde bebisinizi duyurmus olursaniz es dosta kullanabilirsiniz sosyal medya hesaplarinizda sözü. Bizimki henüz aile arasında sır oldugu icin kullanamadim
Canımm çok teşekkür ederim çok inşallahhhh
Ayy eveeet en güzel hediyem kendimden banaaa
Kuşum teşekkür ederimoy oğlumun totişini yerimmm seneye kocaman bembeyaz bir pasta önünde biscolata erkeği oglumu oturtup kremsantiye bulayacagim sonra da pasta niyetine onu yiyecegim oy bide göbekli olursa allaaaahh
Çok sagol kuzucummmhemde en güzel hediyeeee oyyy teslimat süreci gelene kadar artik kendi göbeğimle aşk yaşamaya devam napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?