Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
bizde bir muayne 10 gun icinde bir kontrol ama ben ayda 2 muayne 2 kontrol gidiyorum 4 defa hastanedeym yani her yerin farkli paketleri dedigin gbi

Ben bu bebek var mı sorusunu hiç sevmiyorum ya. Kişi konuyu açmıyorsa kimseye sormamak lazım bence. Bebek olmayabilir veya istemiyor olabilirler. Kimi ilgilendirir ki
Bu soruyu seven var mi ki zaten ya.. insanlar ısrarla birilerini ürettirmeye çalışıyorlar. Yahu bırakın olursa zaten haberiniz olur. Dedigin gibi insanlar istemiyor olabilir, olmuyor olabilir .. neden yarasını deşerler ki.. baska toplumlarda yok bizim ülkemizde var bu bolca. Illa soracaklar.

Coğrafya kaderdir

Biz eşimle evlenmeden önce konuşmuştuk bu konuyu. Çevremde çok var tedaviyle bebek sahibi olan veya hiç olmayan da var. Böyle bir şey olursa ne düşünürsün çocuk senin için ne kadar önemli demiştim. Ben seninle iki kişilik bir yola çıkıyorum. Çocuk olur ya da olmaz benim öyle bir beklentim yok dedi. İlk bebeğimizi kaybedince bir daha olmazsa diye çok üzülmüştüm. O zaman da olmazsa olmaz napalim demişti. Çok şükür bizim ağır bir imtihanımız olmadı bu konuda. Ama eşlerin bu konuda birbirine desteği o kadar kıymetli ki. Senin için de çok sevindim eşinin böyle bir yaklaşımı olmasına

Maalesef ya lafa gelince de ayıp derler mahrem derler millete ders verirler. Çocuk yok mu diye sormak direkt sevisiyor musunuz demekle aynı şey ya. Herseyi geçtim ayıp geliyor bana

Maalesef ya lafa gelince de ayıp derler mahrem derler millete ders verirler. Çocuk yok mu diye sormak direkt sevisiyor musunuz demekle aynı şey ya. Herseyi geçtim ayıp geliyor bana
Ay öyle gerçekten. Sorsan ayıp derler yada baska seyelri ayiplarlar. Ama konu bebek olunca hic haddini bilen yok. Herkes bir alem ya

Rabbim sağlıkla, tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Sen kaç haftalıksın canım?
Çoğul gebelik tabi biraz daha zor diyorlar ama her şeyin yolunda gideceğine olan inancım o kadar çok ki
aminn geçen cuma gittim en son doktoruma bir yavrum 12+4 diğer yavrum da 13+3 çıktı aralarında 1cm fark vardı biraz endişelendim öyle olduğunu görünce ama doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi 12+4 olan tam haftasıyla uyumlu diğer bebiş biraz önden gidiyor fetal için de örnek verdim geçen hafta inşallah sağlıklılardır bekliyoruz bakalım

Mesaneye filan vurdugu için mi bu kadar sık tuvalete gidiyorum acaba bazen gidiyorum 2 dk sonra yine geliyor

Hiç korkma canım benim oğlum da kızımdan 5 gün önde çıkıyor hep
Hangi firmaya verdin peki fetal DNA yı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…