- 16 Aralık 2016
- 3.343
- 3.436
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.901
bizde bir muayne 10 gun icinde bir kontrol ama ben ayda 2 muayne 2 kontrol gidiyorum 4 defa hastanedeym yani her yerin farkli paketleri dedigin gbiBende paket olduğu için, bir normal randevu 15 gün sonra kontrol randevusu yapacağını düşünmüyorum mesela, benimki yapmaz, kimden ne alabiliriz diye bekliyorlar
Allah hastanelere muhtaçta etmesin, yokluğunuda göstermesin
DoğruuCanım benim ikiz ya sonuna kadar çalışmam pek mümkün görünmüyor zaten. Çalışsam okuldan doğuma alırlar heralde beni
Bu soruyu seven var mi ki zaten ya.. insanlar ısrarla birilerini ürettirmeye çalışıyorlar. Yahu bırakın olursa zaten haberiniz olur. Dedigin gibi insanlar istemiyor olabilir, olmuyor olabilir .. neden yarasını deşerler ki.. baska toplumlarda yok bizim ülkemizde var bu bolca. Illa soracaklar.Ben bu bebek var mı sorusunu hiç sevmiyorum ya. Kişi konuyu açmıyorsa kimseye sormamak lazım bence. Bebek olmayabilir veya istemiyor olabilirler. Kimi ilgilendirir ki
Coğrafya kaderdirBu soruyu seven var mi ki zaten ya.. insanlar ısrarla birilerini ürettirmeye çalışıyorlar. Yahu bırakın olursa zaten haberiniz olur. Dedigin gibi insanlar istemiyor olabilir, olmuyor olabilir .. neden yarasını deşerler ki.. baska toplumlarda yok bizim ülkemizde var bu bolca. Illa soracaklar.
Biz eşimle evlenmeden önce konuşmuştuk bu konuyu. Çevremde çok var tedaviyle bebek sahibi olan veya hiç olmayan da var. Böyle bir şey olursa ne düşünürsün çocuk senin için ne kadar önemli demiştim. Ben seninle iki kişilik bir yola çıkıyorum. Çocuk olur ya da olmaz benim öyle bir beklentim yok dedi. İlk bebeğimizi kaybedince bir daha olmazsa diye çok üzülmüştüm. O zaman da olmazsa olmaz napalim demişti. Çok şükür bizim ağır bir imtihanımız olmadı bu konuda. Ama eşlerin bu konuda birbirine desteği o kadar kıymetli ki. Senin için de çok sevindim eşinin böyle bir yaklaşımı olmasınaKesinlikle kocası terör ya, biz evlenmeden önce eşim bendeki problemi biliyordu, tabi çocuğumuz olsa güzel olur ama olmasada olur benim için önemli olan sensin demişti bana, tüp bebek sürecinde hele moral çok önemli
40+1de kendisi gelmeyen ve suni sancıyla doğan kızımla buna gülüyoruz su anAşko sen kız annesisin, kız bebekler erken doğuyor diyor ünlü prof kv’dem, sen ne diyorsun bu konuda10-15 gün erken doğuyormuş verilen tarihten
Bir kerede yanılt be kadın (kvdem)40+1de kendisi gelmeyen ve suni sancıyla doğan kızımla buna gülüyoruz su an
Maalesef ya lafa gelince de ayıp derler mahrem derler millete ders verirler. Çocuk yok mu diye sormak direkt sevisiyor musunuz demekle aynı şey ya. Herseyi geçtim ayıp geliyor banaBu soruyu seven var mi ki zaten ya.. insanlar ısrarla birilerini ürettirmeye çalışıyorlar. Yahu bırakın olursa zaten haberiniz olur. Dedigin gibi insanlar istemiyor olabilir, olmuyor olabilir .. neden yarasını deşerler ki.. baska toplumlarda yok bizim ülkemizde var bu bolca. Illa soracaklar.
Canım benimki yüksek riskli gebelik olduğu için rapor verilmesi kolay ama size de bı kolaylık yapılır bence bu daktırla konuşsan kesin yardımcı olurYaa nasıl olcak bende yapsam
Selamımı söyle öpüyorum ellerindenBir kerede yanılt be kadın (kvdem)
Yakın zamanda görmek istemiyorumSelamımı söyle öpüyorum ellerinden
Ben tam günümde doğmuşumCoğrafya kaderdir
Aynısını yazmisiz kız hahahaSelamımı söyle öpüyorum ellerinden
Ay öyle gerçekten. Sorsan ayıp derler yada baska seyelri ayiplarlar. Ama konu bebek olunca hic haddini bilen yok. Herkes bir alem yaMaalesef ya lafa gelince de ayıp derler mahrem derler millete ders verirler. Çocuk yok mu diye sormak direkt sevisiyor musunuz demekle aynı şey ya. Herseyi geçtim ayıp geliyor bana
aminn geçen cuma gittim en son doktoruma bir yavrum 12+4 diğer yavrum da 13+3 çıktı aralarında 1cm fark vardı biraz endişelendim öyle olduğunu görünce ama doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi 12+4 olan tam haftasıyla uyumlu diğer bebiş biraz önden gidiyor fetal için de örnek verdim geçen hafta inşallah sağlıklılardır bekliyoruz bakalımRabbim sağlıkla, tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Sen kaç haftalıksın canım?
Çoğul gebelik tabi biraz daha zor diyorlar ama her şeyin yolunda gideceğine olan inancım o kadar çok ki
Ben de tam tersi diye biliyorum canim kızlar gec doğuyor diye yaniBir kerede yanılt be kadın (kvdem)
Mesaneye filan vurdugu için mi bu kadar sık tuvalete gidiyorum acaba bazen gidiyorum 2 dk sonra yine geliyorKızlar bebiş hareketleri konusunda bu grup gerçekten çok önde gidiyor. Önceki grubumda 18-19. Haftalarda başlamıştık bu konuyu konuşmaya. O yüzden hissetmeyenler ya da her gün düzenli hissetmeyenler biraz moral bozukluğu yaşıyor sanki. Ama istisna olan zaten erken hissetmekBen üzülüyorum sizi böyle kafaya takmış görünce. Çünkü normal olan zaten 18-22 haftalar arası hissetmek. Her gün hissetmek 24ü buluyor. Düzenli şekilde hissetmek ve hareketleri sayabilir hale gelmek de 28. Haftada başlanıyor. Ben ilk gebelikte detaylı zamanları hissetmiştim 21-22 falan diye hatırlıyorum. Bu kez 18lerde hissettim o da ancak gece yatınca uyumadan önce birkaç pitirti hissediyorum o kadar. Gün içinde hiç hissetmiyorum koşturmaca içinde. Ama kafaya takmıyorum çünkü yeri geniş şu an göbeğimiz bile büyümedi daha doğru düzgün. Yeri geniş olunca hareket de hep hissedilmiyor. Çünkü iç organlara yaptığı hareketleri duymuyoruz biz. Bazen mesane ya da bağırsaklara vurursa aniden wcye gidiyoruz o kadar onun dışında hissetmek için ön tarafa vurması gerekiyor. O da zaten bebek büyüdükçe olur. Bırakın bikac gün arkalarda gezsin tekmelensin n'olacak ki
Canım tekil gebelik öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta ya çoğul gebelikte tek fark öncesi 10 haftaDoğruudaha fazla izin hakkıda oluyor sanki dimi
Hiç korkma canım benim oğlum da kızımdan 5 gün önde çıkıyor hepaminn geçen cuma gittim en son doktoruma bir yavrum 12+4 diğer yavrum da 13+3 çıktı aralarında 1cm fark vardı biraz endişelendim öyle olduğunu görünce ama doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi 12+4 olan tam haftasıyla uyumlu diğer bebiş biraz önden gidiyor fetal için de örnek verdim geçen hafta inşallah sağlıklılardır bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?