• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Benimde arada oluyor kuzum pozisyon değiştirince geçiyor anlayamıyorum bende bebek mi toplanıyor yoksa kasılma mı oluyor 🤔

Bende öyle akıştayım, okuduğum kitaplarda ya da izlediğim doktorların konuşmalarında hep şunu vurguluyorlar, bebeğe en zararlı şey annenin stresi. İnsan kendini dinleyince mutlaka bir ağrı sızı kasılma oluyor zaten. E birde içimizde canlı büyütüyoruz olacak o kadar 😅 difem dediğin çok doğru biz iyi olacağız ki onlarda iyi olsunlar 🤩 uçakta bebekli yolculara brifing verirken hep şunu söylüyoruz oksijen maskesini önce kendinize,sonra bebeğinize takın 🤗 ana mantık bu 🫶
Kuzu chatgpt yalancı kasılma diyor

Eklentiler

• 1000152482.webp
    1000152482.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar yine bir soru 🙈🙈 alışveriş fikrine ve alışverişe yeni başlayan bu arkadaşınızı mazur görün. Evde, hatta imkanımız olan heryerde pamukla sıcak suyla silicez popişlerini, pekii dışarda o imkanı bulamadığımız yerlerde silmek için içeriği en temiz ıslak mendil hangisi?
Sor aşkım sor daha alışverişe yeni başlayanlar vardır belki 🤪 bende waterwipes alıcam gibi duruyor kuzum ama yenidoğan zamanı geçince sleepynin de güzel ıslak mendilleri var bio natural filan onlara da bakabilirim. Bebişin popişine bağlı hangisi tahriş etmezse

Senin için bende doktoruma sordum gerek yok dedi😅 ki ben aktif çalışıyorum. Eşime de yaptırtmamıştım dedi. Benim klasik sorum bu eşinize yaptırdınız mı🤣🤣
Bakın beni çıldırtmak mı istiyorsunuz yaaa 😂😂 her gecen gün beni aşıdan korkutuyorsunuz bebisler bakin hunimi takicam az kaldı 🥲
Niye yaptirmamis esine ya bu adam beni sinir etmesin😂😂

Kızlar yine bir soru 🙈🙈 alışveriş fikrine ve alışverişe yeni başlayan bu arkadaşınızı mazur görün. Evde, hatta imkanımız olan heryerde pamukla sıcak suyla silicez popişlerini, pekii dışarda o imkanı bulamadığımız yerlerde silmek için içeriği en temiz ıslak mendil hangisi?
Kuzum pureseed ıslak havlu 🌸 %99 saf su zaten. Bu arada bu fiyata alma takip et indirimi 🤍

Bir de dipnot ben de senin gibi düşünerek hem pureseed ıslak havluyu aldım hem de şöyle bir kutu aldım bakteri üretmemesi adına 1 gün kullanılabilir evdeyken ıslatıp pamuğu da koyabilirsin 🤍

Hocam hocam sepide sepide Dersi kaynatıyooo boykooott, @Cherry Mom bunlari ben biliyorum zatenn, sirinm sirinm hocam renkli kalemlerimi bulamiyorum bi dkkk, @suuuduru68 ayyy doguruyorum galibaa ay durun bebis tekme atmış, @Azraemre ya bebek öyle mi yıkanır bi durun yaaa , K _Kestane_ arkadaslar susun hepinizin kirli çamaşırlarını dökerim bakin, @Beyazyasemin ya durun 2 çocukluk dinlemem lazim 2 aşı vurun baana, @javairia hangi konuyu soracağımı şaşırdım bir durun, annabelica annabelica yetişemiyorum susuuuuun , @difembahyaa noluyo kardeşim ne bu tantana, babylovee babylovee hocamm evham nasıl yapılmaz anlatır mısınız 😂😂😂
Bizi bir sınıf gibi hayal ettim de 😂😂
Unuttuklarim kusura bakmasin artik 💗
Eksiği var fazlası yok imzamı attım 😂🤭

Annem gelsin de gelemiyor işte vizeden dolayı. 8 aralığa yetişir mi annemin vizesi diyordum şimdi planlar iyice değişiyor. Onun da aklı burda da Zaten refakatçi kabul edilmiyor yatıya
Ay sen Bi de daha erken dönemde yaşadın bunları:(kacinci haftada dikiş atıldı? bende de azıcık erken belirti gösterseydi durulurdum. 2 hafta onc normaldi. Salı günü Bi 3.4, çıktı Bi 1.3 çıktı. Böyle değişken olunca biriki gün dinlenme ile normallesmesini bekliyordum. Bugün direkt 1.8 mi ne çıktı. 1 i görünce devamı ile Ilgilenmedim
Canim hallolur vize insallah o zaman. Gelebilirse iyi olur. Seni taburcu ederler canım zaten orda sanmam tutacaklarını sancın yok çünkü.
Ben 22.haftada ameliyat oldum canım. Evet senden epey önce yaşamış oldum.
Ama ben ilk haftalardan beri hep sıkıntılar yaşamıştım, o yüzden hep yatiyordum. Yeni 1 hafta olmustu ayaklanali bu defa da bu durum oldu acil dikis atıldı.
Saglik olsun canim benim sen dinlenerek 34 e bi gelsen rahatlarsin. Benimde ilk hedefim 34 🙏 Allahım 36 38 leri gostersin 🙏

Bir de dipnot ben de senin gibi düşünerek hem pureseed ıslak havluyu aldım hem de şöyle bir kutu aldım bakteri üretmemesi adına 1 gün kullanılabilir evdeyken ıslatıp pamuğu da koyabilirsin 🤍
Bende gündüz için kutu kullanmam ama gece için durubox kutulardan alacam, gecelik bakteri üretmez herhalde 😟

Canım çok şükür uyumuşum geldiğimde gözüme uyku girmedi gece biliyosun. Bundan sonra dikkat edicem çoğunlukla yatıcam walla. Kuzum bebek 32.haftadan sonra da dönmesi zor oluyormuş sezeryan mı olcaz biz
Kuzumm ben bu konuda endişe etmiştim çünkü son 2 kontrolde makat pozisyondaydı oğlum, perinatologum da genelde 34'te netleşir dedi. Ama dün ebe dedi ki bir gebemiz vardı pozisyonu normaldi açılması az diye eve yolladık pilates topuyla yanlış çalışmış birkaç saat sonra bir geliyor ki makat dönmüş 39. hafta bu olay.
DİPNOT : pilates topunda asla zıplamayın dediler. Öne geriye, sağa sola ve daire şeklinde kaydırma hareketi öneriliyor

Uff şu vize diyince sinirlerim bozuluyor 😂 hamile değilken ha bire başvuruyorduk 2-3 ay veriyorlardı, geçen ay size söylemeyi unuttum randevumuz vardi gittik, bir hafta sonra pasaportlar geldi, almanya 1 senelik vermiş 😂 bilin bakalım ne eksik, ben artık uçağa binmekten korkuyorum bu aylardan sonra 🫠 artık bebek doğduktan sonra tepe tepe kullanıcam o vizeyi 😂

Back
X