- Konu Sahibi annabelica
- #38.921
Aaa çok geçmiş olsun arkadaşlarİnşallah tekrarı olmaz aşkımkocamı aradım sonra size yazdım canım ailem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok geçmiş olsun arkadaşlarİnşallah tekrarı olmaz aşkımkocamı aradım sonra size yazdım canım ailem
![]()
Kuzu chatgpt yalancı kasılma diyorBenimde arada oluyor kuzum pozisyon değiştirince geçiyor anlayamıyorum bende bebek mi toplanıyor yoksa kasılma mı oluyor
Bende öyle akıştayım, okuduğum kitaplarda ya da izlediğim doktorların konuşmalarında hep şunu vurguluyorlar, bebeğe en zararlı şey annenin stresi. İnsan kendini dinleyince mutlaka bir ağrı sızı kasılma oluyor zaten. E birde içimizde canlı büyütüyoruz olacak o kadardifem dediğin çok doğru biz iyi olacağız ki onlarda iyi olsunlar
uçakta bebekli yolculara brifing verirken hep şunu söylüyoruz oksijen maskesini önce kendinize,sonra bebeğinize takın
ana mantık bu
![]()
Sor aşkım sor daha alışverişe yeni başlayanlar vardır belkiKızlar yine bir sorualışveriş fikrine ve alışverişe yeni başlayan bu arkadaşınızı mazur görün. Evde, hatta imkanımız olan heryerde pamukla sıcak suyla silicez popişlerini, pekii dışarda o imkanı bulamadığımız yerlerde silmek için içeriği en temiz ıslak mendil hangisi?
Arkadaşım ben babybjörn aldım ama 2. seçeneğim mamma idiTeşekkürler canım, ben de mamma ya bakıyorum. Dediğin gibi belki hiç sevmeyecek bile
Bakın beni çıldırtmak mı istiyorsunuz yaaaSenin için bende doktoruma sordum gerek yok dediki ben aktif çalışıyorum. Eşime de yaptırtmamıştım dedi. Benim klasik sorum bu eşinize yaptırdınız mı
![]()
Kuzum pureseed ıslak havluKızlar yine bir sorualışveriş fikrine ve alışverişe yeni başlayan bu arkadaşınızı mazur görün. Evde, hatta imkanımız olan heryerde pamukla sıcak suyla silicez popişlerini, pekii dışarda o imkanı bulamadığımız yerlerde silmek için içeriği en temiz ıslak mendil hangisi?
Kanka bu kasılma dediğin şey olunca ağrı falan yada sancıda olmalımı karında?Kuzu chatgpt yalancı kasılma diyor
İlk olduğunda bebek bir tarafa toplandı sanmıştım ama değilmiş demekki kuzum doktora da sormuştum eğer ağrıyla birlikte olmuyorsa sorun yok demiştiKuzu chatgpt yalancı kasılma diyor
Bir de dipnot ben de senin gibi düşünerek hem pureseed ıslak havluyu aldım hem de şöyle bir kutu aldım bakteri üretmemesi adına 1 gün kullanılabilir evdeyken ıslatıp pamuğu da koyabilirsinKızlar yine bir sorualışveriş fikrine ve alışverişe yeni başlayan bu arkadaşınızı mazur görün. Evde, hatta imkanımız olan heryerde pamukla sıcak suyla silicez popişlerini, pekii dışarda o imkanı bulamadığımız yerlerde silmek için içeriği en temiz ıslak mendil hangisi?
Eksiği var fazlası yok imzamı attımHocam hocamsepide Dersi kaynatıyooo boykooott, @Cherry Mom bunlari ben biliyorum zatenn,
sirinm hocam renkli kalemlerimi bulamiyorum bi dkkk, @suuuduru68 ayyy doguruyorum galibaa ay durun bebis tekme atmış, @Azraemre ya bebek öyle mi yıkanır bi durun yaaa , K _Kestane_ arkadaslar susun hepinizin kirli çamaşırlarını dökerim bakin, @Beyazyasemin ya durun 2 çocukluk dinlemem lazim 2 aşı vurun baana, @javairia hangi konuyu soracağımı şaşırdım bir durun,
annabelica yetişemiyorum susuuuuun , @difembahyaa noluyo kardeşim ne bu tantana,
babylovee hocamm evham nasıl yapılmaz anlatır mısınız
Bizi bir sınıf gibi hayal ettim de
Unuttuklarim kusura bakmasin artik![]()
Canim hallolur vize insallah o zaman. Gelebilirse iyi olur. Seni taburcu ederler canım zaten orda sanmam tutacaklarını sancın yok çünkü.Annem gelsin de gelemiyor işte vizeden dolayı. 8 aralığa yetişir mi annemin vizesi diyordum şimdi planlar iyice değişiyor. Onun da aklı burda da Zaten refakatçi kabul edilmiyor yatıya
Ay sen Bi de daha erken dönemde yaşadın bunlarıkacinci haftada dikiş atıldı? bende de azıcık erken belirti gösterseydi durulurdum. 2 hafta onc normaldi. Salı günü Bi 3.4, çıktı Bi 1.3 çıktı. Böyle değişken olunca biriki gün dinlenme ile normallesmesini bekliyordum. Bugün direkt 1.8 mi ne çıktı. 1 i görünce devamı ile Ilgilenmedim
Kuzummm çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusunİnşallah tekrarı olmaz aşkımkocamı aradım sonra size yazdım canım ailem
![]()
Dimi amaşuaaan kopuyorummmm
bukadar iyi anlatılırdı bizim grub![]()
Bende gündüz için kutu kullanmam ama gece için durubox kutulardan alacam, gecelik bakteri üretmez herhaldeBir de dipnot ben de senin gibi düşünerek hem pureseed ıslak havluyu aldım hem de şöyle bir kutu aldım bakteri üretmemesi adına 1 gün kullanılabilir evdeyken ıslatıp pamuğu da koyabilirsin
![]()
Babyjem Islak Mendil Kutusu Gri / Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Islak Mendil Kutusu Gri / Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu markayı da merak ediyorum iyi hatırlattın kuzu indirimde bundan da alayımKuzum pureseed ıslak havlu%99 saf su zaten. Bu arada bu fiyata alma takip et indirimi
Kuzumm ben bu konuda endişe etmiştim çünkü son 2 kontrolde makat pozisyondaydı oğlum, perinatologum da genelde 34'te netleşir dedi. Ama dün ebe dedi ki bir gebemiz vardı pozisyonu normaldi açılması az diye eve yolladık pilates topuyla yanlış çalışmış birkaç saat sonra bir geliyor ki makat dönmüş 39. hafta bu olay.Canım çok şükür uyumuşum geldiğimde gözüme uyku girmedi gece biliyosun. Bundan sonra dikkat edicem çoğunlukla yatıcam walla. Kuzum bebek 32.haftadan sonra da dönmesi zor oluyormuş sezeryan mı olcaz biz
Canım normalde bende sertleşme oluyordu ama dün akşam bir anlık böyle hafif ağrı oldu göbeğim düşüyor gibi böyle elimle destekledim ayaktaydımKanka bu kasılma dediğin şey olunca ağrı falan yada sancıda olmalımı karında?
Ama sen dün çok yoruldun tempolu geçti bak demek ki o etkiliyor aşkoCanım normalde bende sertleşme oluyordu ama dün akşam bir anlık böyle hafif ağrı oldu göbeğim düşüyor gibi böyle elimle destekledim ayaktaydım