- 23 Ekim 2024
- 5.900
- 9.583
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #40.821
Eşime önceki gelen kadın öyleymişAma kuzenime gelen biri var mesela o sabah dört dörtlük kahvaltı istiyoröğle yemeği, sürekli sigara molası lak lak hiç sevmem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime önceki gelen kadın öyleymişAma kuzenime gelen biri var mesela o sabah dört dörtlük kahvaltı istiyoröğle yemeği, sürekli sigara molası lak lak hiç sevmem
![]()
İçine sinen birini bulmak çok zor ya. Ben bu eve taşındığımda boş ev için 2 kadın buldum ve şu anki ablaya göre 2 kattan bile fazla istediler neyse mecburum diye kabul ettim. Öğlen eşim deterjan bırakmaya eve bir geliyor Müge anlı açmışlar telden adaya oturmuş izliyorlar. Neyse akşam oldu bitti biz çıkıyoruz dedi akşam eve bir geldik daha banyo dolaplarının içi inşaat kurumu duruyordu leş gibiydi leşBen bundan sonra alırsam öyle yaparım mutlaka. Çok isterim bana dasirinm ki gibş biri denk gelse de düzenli iki haftada bir yarım gün alabilsem en güzeli o aslında
Canım lojmanın Facebookta grubu var ya ordan bi tavsiye iste istersen memnun kalanlar vardır dönerlerYa kardeşime de böylesi geliyor ve o ladar imreniyorum ki. Düzene sokmuş genel temizlik dışında neresi kirliyse orayı da temizliyor. Allahımmmm bana da nasip et şöyle işini bilen güveneceğim biri![]()
Ya ben de bu ablaya bir şey diyemem ama sizinki gibi de değil yani. Kahvaltısı öğle yemeği, sigarası falan var yani. Tabi tam gün olunca yemek verilir ama ne bileyim işte. Ben de çok ağzını açabilen biri değilimİçine sinen birini bulmak çok zor ya. Ben bu eve taşındığımda boş ev için 2 kadın buldum ve şu anki ablaya göre 2 kattan bile fazla istediler neyse mecburum diye kabul ettim. Öğlen eşim deterjan bırakmaya eve bir geliyor Müge anlı açmışlar telden adaya oturmuş izliyorlar. Neyse akşam oldu bitti biz çıkıyoruz dedi akşam eve bir geldik daha banyo dolaplarının içi inşaat kurumu duruyordu leş gibiydi leş
Ben de diyemem ama bir daha çağırmamYa ben de bu ablaya bir şey diyemem ama sizinki gibi de değil yani. Kahvaltısı öğle yemeği, sigarası falan var yani. Tabi tam gün olunca yemek verilir ama ne bileyim işte. Ben de çok ağzını açabilen biri değilimSürekli anlaşamayız yani.
Ya bu ablayı da migrosun önündeki ilan panosundan buldum. Grupta da tavsiye isteyenler oluyor, öneriler geliyor. Kafamız uyuşan birine denk gelene kadar denemek lazım heraldeCanım lojmanın Facebookta grubu var ya ordan bi tavsiye iste istersen memnun kalanlar vardır dönerler
Bende de daha hiçbir şeyi almamış olmanın getirdiği anksiyete varTam olarak omen tonromm kısmı daha dogru gibi
Bende aynı öyleyim ya. Zaman bazen cok daralmış gibi geliyor. Bazende ohoo daha Aralık ayina gircez de aralığın da ortasinda mi sonunda mi neresinde dogacak yavrum diyorum(iyimserim lütfen ama)
Ekim ayı bittiginde galiba anaa çok yaklasti ya dogum diycez sanki.
Bide su an benim hazirliklar yapilmadi ya daha onun verdigi bi omen tonrom durumu da var![]()
Kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde olsun doğumun canımBen birazz panik oldum bu aralarr çok yaklaştı gibi hissediyorumbide malum Aralık ayında da gözüm yok cok Kasım sonu en geç Aralık başına da fitim ben
37de dikiş alınacak, sezeryan olursa dikiş alınırken mi bebikoda alınır bilmiyorum. Bu arada ben seçimimi sezeryandan yana kullanıcam sanırım bakalım ogünler gelsin de inşallah
![]()
Şuan balkonda oturuyorum ve balkon camlarının ne kadar kirlenmiş olduğunu görüp canım sıkıldıAy gerçekten dediğin gibi hepsi sanki son dk olsa daha iyi olacak şeylermesela halı yıkama, perde yıkama, derin temizlik
![]()
Ahhhhhh sevim ablaammm bıraktım seni istanbullardaaaaaEvet canım çok şükür o konuda şanslıyım iyi birine denk geldim, gözüm kapalı evimi bırakıp çıkıyorum geldiğimde tertemiz
İmkanın varsa en azından o doğum öncesi derin temizlik için al tabigeçen ebe dedi ki doğum önceki bir enerji geliyor aslında sizin enerji depolamanız için çünkü doğumda size ihtiyacımız var. Ama çoğu gebe o enerjiyle eve girişiyor sonra doğumda bitap düşüyor
Bana da yazdığı bu bende onu alırım diyorum daEvet canım Vaxigrip. Valla bana yazdığını bile söylemedi. Çıkışta reçete mesajı geldi de bi baktım yazmış. Karşılamıyor zaten ama bunu yazdıysa bunu alırız
Ay geçen kapıcı işi bırakacaktı yöneticiye sinirlendiBende de daha hiçbir şeyi almamış olmanın getirdiği anksiyete varneyse bu hafta başlıyoruz allahtan
Kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde olsun doğumun canımher şekilde sonunda yavrumuza kavuşuyoruz
Şuan balkonda oturuyorum ve balkon camlarının ne kadar kirlenmiş olduğunu görüp canım sıkıldı
Ahhhhhh sevim ablaammm bıraktım seni istanbullardaaaaataşınırken en üzüldüğüm şeylerden biriydi yaa keşke onu da getirebilseydim vallahi her işimi yapıyordu dediğin gibi birde eli hızlıydı gereksiz konuşmaz sigarası yok çay kahve zorla içiririm aşırı tatlı bir kadındı
burda daha arayışa girmedim ama yakın zamanda almam lazım birini sırf iyi biri denk gelmeme olasılığına karşı erteliyorum
![]()
Ben oldum bugün ama sizinkini karşılar mı bilmiyorumBana da yazdığı bu bende onu alırım diyorum dajavairia da yazmış ya ona farklı marka vurmuşlar mesela.
Aman aman sahip çık vallahi çok zor bulunuyorAy geçen kapıcı işi bırakacaktı yöneticiye sinirlendieşime diyorum ki gidin gönlünü alın o giderse Sultan abla da temizliğe gelmez
![]()
Kesinlikle çok önemliBende de daha hiçbir şeyi almamış olmanın getirdiği anksiyete varneyse bu hafta başlıyoruz allahtan
Kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde olsun doğumun canımher şekilde sonunda yavrumuza kavuşuyoruz
Şuan balkonda oturuyorum ve balkon camlarının ne kadar kirlenmiş olduğunu görüp canım sıkıldı
Ahhhhhh sevim ablaammm bıraktım seni istanbullardaaaaataşınırken en üzüldüğüm şeylerden biriydi yaa keşke onu da getirebilseydim vallahi her işimi yapıyordu dediğin gibi birde eli hızlıydı gereksiz konuşmaz sigarası yok çay kahve zorla içiririm aşırı tatlı bir kadındı
burda daha arayışa girmedim ama yakın zamanda almam lazım birini sırf iyi biri denk gelmeme olasılığına karşı erteliyorum
![]()
Bende sorayım oradaki arkadaşlarıma canım evet bebeklerden önce çağırıp bi gözlemlemk lazım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahYa bu ablayı da migrosun önündeki ilan panosundan buldum. Grupta da tavsiye isteyenler oluyor, öneriler geliyor. Kafamız uyuşan birine denk gelene kadar denemek lazım heralde
Çok mantıklı bir dua olmuş valla. Cidden birçoğunun nazı niyazı çekilmiyor ve gerçekten benden fazla kazanıyorlar hahahaKesinlikle çok önemlibekarken bi arkadaşım umreye gidiyodu dua listesi yapıyodu iyi bir yardımcı abla nasip et yazmıştı, nasıl gülmüştüm
evlenince anladım
Bizim burası uzak biraz gelmek istemiyolar gidip biz getiriyoruz götürüyoruz zor oluyo
KesinlikleeÇok mantıklı bir dua olmuş valla. Cidden birçoğunun nazı niyazı çekilmiyor ve gerçekten benden fazla kazanıyorlar hahaha
Yok canım sadece bir gece falan kolumun üstüne yatamadım, geçti ertesi güne.Bir yan etki yapmis mıydı canım peki ?
Burada da öyle canımKesinlikleeAnkara'da tam gün 3.5 civarı
Maşallah maşallahhhBurada da öyle canımyarım gün bizim abla bin liraya geliyordu 1 yıldır şimdi 1.5 yaptı yine çok iyi geliyor bana
nazar etmiyim ablamaaa
![]()
Bana influvac yazdı, bu var zaten eczanelerde dedi. Grip aşısı kısıtlı maalesef, her marka gelmiyorBana da yazdığı bu bende onu alırım diyorum dajavairia da yazmış ya ona farklı marka vurmuşlar mesela.