• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Elinde olmadan üzülüyorsun ve kötü bir hamilelik geçiriyorsun. Bir de bunları düşünüp bebeğe haksızlık yaptığını düşünüp iyice stres olacaksın. Üzüntüne engel olamıyorsan onunla konuşup onu rahatlatmaya çalış bence S sevimliturta

Evet multivitamin. Aynıdır heralde. ekstra magnezyum omega kalsiyum falan almıyordum. Rahim ağzı kisa ölçülünce magnezyum yazdı. Senin demir değerlerin normal mi

Canım aslında düşüyor demirim, henüz sınırın altında değil ama epey azaldı yüksel ihtimal damardan takviye verecek doktor

Kızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba

Canım üzüntünün ne sana ne de bebeğine bir faydası yok, Allah korusun sağlığını da etkiler, senin sağlığın, onun sağlığı demek, ileride bu zamanı hatırlayıp güzel geçirseydim keşke diyeceksin, konuş bebişinle, dertleşebilirsin onunla 🫂

Kızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba
Canım öncelikle sürecinin böyle geçmesi konusunda üzgünüm,😞 sen ne hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor o yüzden bebeğinle konuş onu sevdiğini söyle, doğduktan sonrasıyla ilgili güzel şeyler söyle planlarını anlat.. bebeğin ve kendin için de stresini yönetmeye çalış 🫶 sen iyiysen bebeğin iyi 🙏

Yok canım ara ara oluyor ama sanki böyle poposuyla tüm gücünü karnına bırakmış hissi var, böyle bir ağırlık hissediyorum, bir de magnezyum kullanmıyorum o da etkiliyor, 30 haftayı geçersem başlayabilirim sanırım
Ben de kullanmıyorum magnezyum difemcim. Biz bu hafta demir alabiliriz damardan. 2-3 gün demir ilacı denedik içtim alt yükseldi geri bıraktık hemen. Ben de oksapar dışında hiçbişey kullanmıyorum. Çok doktora sordum bunu işin ehli vitamin konularında aksini söyleyen olmadı, hiç elzem olmadığını en fazla tüm depoların azalır, doğumdan sonra hepsi takviye edilir dendi🌿

Ben de kullanmıyorum magnezyum difemcim. Biz bu hafta demir alabiliriz damardan. 2-3 gün demir ilacı denedik içtim alt yükseldi geri bıraktık hemen. Ben de oksapar dışında hiçbişey kullanmıyorum. Çok doktora sordum bunu işin ehli vitamin konularında aksini söyleyen olmadı, hiç elzem olmadığını en fazla tüm depoların azalır, doğumdan sonra hepsi takviye edilir dendi🌿

En azından benim gibi biri daha olması bana iyi geliyor gerçekten 🫂 ben de başta çok tereddüt ettim ama psikolojik de yoruyor beni işte 🥲 en güzeli bu şekilde devam etmek, ben de haftaya gidip soracağım doktoruma

Gerçekten son zamanlarda demir de günde 2'ye çıkınca sürekli ilaç içiyorum hissi var hem bıktım hem beni rahatsız ediyor bu durum.
Sabah utanıyorum bir şase demir, kahvaltıdan önce multivitamin ve kahvaltıyla d vitamini damlası. Akşam üstü yine bir demir, yemekten sonra magnezyum, uyumadan coraspirin 😖

Gerçekten son zamanlarda demir de günde 2'ye çıkınca sürekli ilaç içiyorum hissi var hem bıktım hem beni rahatsız ediyor bu durum.
Sabah utanıyorum bir şase demir, kahvaltıdan önce multivitamin ve kahvaltıyla d vitamini damlası. Akşam üstü yine bir demir, yemekten sonra magnezyum, uyumadan coraspirin 😖
Bunların hepsini ve daha fazlasını 12.haftadan beri kullanan bne 😆🤣🤣🤣

En azından benim gibi biri daha olması bana iyi geliyor gerçekten 🫂 ben de başta çok tereddüt ettim ama psikolojik de yoruyor beni işte 🥲 en güzeli bu şekilde devam etmek, ben de haftaya gidip soracağım doktoruma
Kanka sen magnezyumu karaciğer probleminden dolayı mı kullanamıyorsun 🙁🙁 o çok iyi geliyor kasılmalara ağrılara

Ne kadarı gerekli hiç bilmiyoruz ne verseler mecburen kullanıyoruz, modern tıpa tedavi, ilaç, aşı şu bu hiç karşı değilim ama bizim ülkemiz de gerçekten bu konuda en başlarda gidiyo. Ilaç sektörü derya deniz zaten para konusunda aklımızda bulanıyo. Ama fabrikasyon biz de tedaviler biraz, kişiye özel değil.
Tüp bebeğe başladık herkese aynı ilaçlar, tabi benim karaciğer tepki verdi, ilaçsız tüp bebeğe geçtik ve günde 6tane içtiğim bi ilacın verdiği hormona aslında hiç ihtiyacım olmadığını anladık vs vs. Velhasıl Allah düşürmesin, eksikliklerini göstermesin

Canım okuyunca üzüldüm hamileliğinin böyle geçmesine. Baştan sona çok güzel bir hamilelik geçirenler elbette vardır. Ama benimde ilk 3 ay sürekli kustuğum için ağladığım zamanlarım olmuştu. Sonrasında çok şükür tadını çıkarmaya çalıştım. Senin hamileliğini bile bile seni bu kadar üzen insanlar kimler canım eşin mi ? Özel değilse paylaşırsan bizlerle daha iyi hissedersin kendini. İçine atmazsın

Ne kadarı gerekli hiç bilmiyoruz ne verseler mecburen kullanıyoruz, modern tıpa tedavi, ilaç, aşı şu bu hiç karşı değilim ama bizim ülkemiz de gerçekten bu konuda en başlarda gidiyo. Ilaç sektörü derya deniz zaten para konusunda aklımızda bulanıyo. Ama fabrikasyon biz de tedaviler biraz, kişiye özel değil.
Tüp bebeğe başladık herkese aynı ilaçlar, tabi benim karaciğer tepki verdi, ilaçsız tüp bebeğe geçtik ve günde 6tane içtiğim bi ilacın verdiği hormona aslında hiç ihtiyacım olmadığını anladık vs vs. Velhasıl Allah düşürmesin, eksikliklerini göstermesin
O kadar haklısın ki arkadaşım, imza kaşe yani 😏 işin kötü yanı zaten ilk gebeliğini yasiyor birçoğumuz ve kim ne dese, neyden medet umsak koşuyoruz. Tabi bir noktada bu da maddi manevi kullanılıyor

Back
X