- 15 Mayıs 2022
- 2.743
- 4.093
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #43.701
Aşko saten hiç bişeyi güvenip terziye vermem ben ama sen bilirsinTerzi terzi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşko saten hiç bişeyi güvenip terziye vermem ben ama sen bilirsinTerzi terzi![]()
Kanka korktum yaEvet bence de M olabilir bir dene de olmadı vakit var değişirsin
Basta 32'de bizi direkt nstye bağlıyorlar sanıyordum benSancı vs tarzı bi şey hissetmiyorum hiç sadece kasığımda tek taraflı baskı var o da belki bebiş oraya ayağını kafasını koyduysa diyedir![]()
Hafif bol durabilir dökümlü olur su gibi akar boy posKanka korktum yagöbeğim falan kalırsa olmaz diye, ben soru sordum 1.77 75 kg hangi beden alayım diye xl demişler
doğuma kadar 75 olurum, ama şunu hesap etmedim 70 olacam bebek çıktıktan sonra
![]()
Ayyy ben de ya çünkü internette öyle yazıyor chat gbt de öyle diyorBasta 32'de bizi direkt nstye bağlıyorlar sanıyordum ben![]()
Aşkom tenk yuHafif bol durabilir dökümlü olur su gibi akar boy pos![]()
Bir sitede indirimli hali 80,99€ şuanAlmanyada ne kadar görünüyor kanka, bende giden olursa söylim
Doktor senin riskli bir hamileliğin yok her şey yolunda gidiyor o yüzden gerek görmüyorum dedi kuzum ağrın şikayetin yoksa belki başlamazDemek kii her zamab 32den itibaren başlamıyorlar nstye canım. Bakalım yarın kontrolüm var 32+3 oluyor merakla bekliyorum![]()
3te bir fiyat nerdeyse şaka gibibedafa![]()
Şu zamana kadar bi risk yoktu canım bakalım yarın da inşallah her şey olumlu geçerBir sitede indirimli hali 80,99€ şuan
Doktor senin riskli bir hamileliğin yok her şey yolunda gidiyor o yüzden gerek görmüyorum dedi kuzum ağrın şikayetin yoksa belki başlamaz
Kanka burda çirkin olanları daha pahalı o fiyattan3te bir fiyat nerdeyse şaka gibi![]()
Canım dur telaş yapma belki üşütmüssündür başka bir şeydir. İlk doğumun muz ayırt edebiliyor musun sancıyıKızlar çok sancım var 10 dakika da bir karnım taş gibi hastaneye gidiyoruz daha çok erken dua edin lütfen çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun, dua ediyorumKızlar çok sancım var 10 dakika da bir karnım taş gibi hastaneye gidiyoruz daha çok erken dua edin lütfen çok korkuyorum
Canım benim bende öyleli bir gün geçirdim inan ki. Alakasiz seyler yemek istedim. Kendimi tuttum falan ama yine de açım hala.valla yarı aç kalkiyorum yemekten. Yarasin bosver. Yarin yeniden devam edersinbugün bana da bişeyler oldu 10 gündür dikkat ediyorudum şekerden dolayı ve hiç canım ekstra bişey çekmiyordu ama bugün doymak bilmedim önce sağlıklı şeyleri yiyip durdum porsiyonu baya aştım sonra dayanamadım kahveyle 1 paket bisküvi yedim.
vardır bi hayır yarın sıfırdan devam
Nasılsın bebis nasıl yazmayinca merak ettimBuralardayım canım , arada girip okuyorum çok aktif olamıyorum , çalışıyorum hala![]()
Ağaç severimbabylovee kanka geldi incia, ucundan kokladım böyle değişik bitkisel bir kokusu var, parfüm gibi değilde ağaç gibi bir değişik
Kızlar çok sancım var 10 dakika da bir karnım taş gibi hastaneye gidiyoruz daha çok erken dua edin lütfen çok korkuyorum
İlk canım düzenli kasılma olıyor kanama su vs yok gidiyoruz hastaneye çok korkuyorumCanım dur telaş yapma belki üşütmüssündür başka bir şeydir. İlk doğumun muz ayırt edebiliyor musun sancıyı
Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür kavuşmayı bekliyoruz sağlıkla zamanındaNasılsın bebis nasıl yazmayinca merak ettim![]()