• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Almanyada ne kadar görünüyor kanka, bende giden olursa söylim
Bir sitede indirimli hali 80,99€ şuan 🤭
Demek kii her zamab 32den itibaren başlamıyorlar nstye canım. Bakalım yarın kontrolüm var 32+3 oluyor merakla bekliyorum 🙈
Doktor senin riskli bir hamileliğin yok her şey yolunda gidiyor o yüzden gerek görmüyorum dedi kuzum ağrın şikayetin yoksa belki başlamaz

Kızlar çok sancım var 10 dakika da bir karnım taş gibi hastaneye gidiyoruz daha çok erken dua edin lütfen çok korkuyorum
Canım dur telaş yapma belki üşütmüssündür başka bir şeydir. İlk doğumun muz ayırt edebiliyor musun sancıyı

☹️☹️bugün bana da bişeyler oldu 10 gündür dikkat ediyorudum şekerden dolayı ve hiç canım ekstra bişey çekmiyordu ama bugün doymak bilmedim önce sağlıklı şeyleri yiyip durdum porsiyonu baya aştım sonra dayanamadım kahveyle 1 paket bisküvi yedim. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️vardır bi hayır yarın sıfırdan devam
Canım benim bende öyleli bir gün geçirdim inan ki. Alakasiz seyler yemek istedim. Kendimi tuttum falan ama yine de açım hala.valla yarı aç kalkiyorum yemekten. Yarasin bosver. Yarin yeniden devam edersin

Kızlar çok sancım var 10 dakika da bir karnım taş gibi hastaneye gidiyoruz daha çok erken dua edin lütfen çok korkuyorum

Canım dur telaş yapma belki üşütmüssündür başka bir şeydir. İlk doğumun muz ayırt edebiliyor musun sancıyı
İlk canım düzenli kasılma olıyor kanama su vs yok gidiyoruz hastaneye çok korkuyorum

Back
X