• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Aşkım evet ama sümkürürken dikkat et bendede öyle maalesef 😔😔 kulak kristallerini oynatabiliyor muşsun 😔 benimde kanıyordu , 4-5 gündür çok zorlamamaya dikkat ediyorum. Evin nem dereceside iyi bizde 55% ama uyandığımda boğazım sahara çölü sanki
Evet aynı canım o kadr rahatsız ediyor ki kanasında rahatlatayayım diyorum resmen yapmayım bari kristal ney kalmamıştır bende 🤣

Cam sildim şimdi aklıma güllü geldi tövbe yarabbim geri çekildim vileda sopasıyla hallettim korkunun gözünü seveyim :))
Camlar dışarıyı görebilecek kadar temiz olsa yeterli kendini zorlama, annem cam silecem diye sandalyeden düşüp omzunu kırdı, pazartesi 3.ameliyatını olacak 😣😣

Camlar dışarıyı görebilecek kadar temiz olsa yeterli kendini zorlama, annem cam silecem diye sandalyeden düşüp omzunu kırdı, pazartesi 3.ameliyatını olacak 😣😣
Aaa yeni bide çok geçmiş olsun canım ya Allah korumuş
Yok bende öylesine sildim zaten 1 ay sonra detaylı temizlik yapılacak idare etsin dedim.

annabelica annabelica canım bişey sorcam sana benim arkadaşım da şans hanıma takipli dün beraber kontrolümüz vardı 22 haftalık daha onun bebeği rahim ağzı kısalığı var demiş serklaj işlemi yapamadığını söylemiş üniye orkun hocaya yönlendirmiş aramışlar full doluymuş bizim hastanede olmuyor mu yani yapılmıyor mu bi bilgin var mı yoksa yapan doktorlarda varmıdır

annabelica annabelica canım bişey sorcam sana benim arkadaşım da şans hanıma takipli dün beraber kontrolümüz vardı 22 haftalık daha onun bebeği rahim ağzı kısalığı var demiş serklaj işlemi yapamadığını söylemiş üniye orkun hocaya yönlendirmiş aramışlar full doluymuş bizim hastanede olmuyor mu yani yapılmıyor mu bi bilgin var mı yoksa yapan doktorlarda varmıdır
Hiç bilmiyorum ki canım serklajı perinatolog yapıyor sanırım o yüzden ona yönlendirmiştir. Betül hanımdan mı randevu alsa acaba. Ya da kadın doğumda farklı bir doktordan daha randevu alıp fikir alsa. Acele yapılması gereken bir şey çünkü 😕

Kızlar egebaby ile konuştum, doğal ahşap pürüzsüz olarak zımparalanmıştır ama ıslak bezle yaş bezle silerseniz doğal olduğu için ahşapta kabarma yapıp kıymık çıkabiliyor dedi, nemi alınmış bezle silmeniz lazım yada vernikli olandan almanız lazım dedi 😬

Kızlar egebaby ile konuştum, doğal ahşap pürüzsüz olarak zımparalanmıştır ama ıslak bezle yaş bezle silerseniz doğal olduğu için ahşapta kabarma yapıp kıymık çıkabiliyor dedi, nemi alınmış bezle silmeniz lazım yada vernikli olandan almanız lazım dedi 😬
1 2 ay sonra eline slepy bezle silersin 🤣🤣

Ay bu arada aşkım bende hala burun tıkanıklığıyla mücadele ediyorum, o spreyler banamısın demiyor 😞😞 hatta geçen dedim ki hamileliğimin son aylarını yaza denk getirecem sonbahar alerjisiyle uğraşamıyorum. Sen neler yapıyorsun şu an ekstra?
Kuzu hastalıktan beri benim de öyleydi hep. Geçen hafta nemlendirici aldık sanki fayda etti ya tıkanmıyor artık burnum

Ben de böyle düşünüyorum canım, zaten indirim kovalayacak zamanım da yok aldım çoğu şeyi, biberon falan kaldı da o da acaba ilk etapta kullanır mı kullanılmaz mı nasıl olacak bilmiyorum annem eğer meme almazsa kaşık biberon mu ne dedi onunla vermeye çalışalım diyor, biberon bence kullanma kızım dedi 🤔
Kuzu ben aldım ama başta kullanmayı düşünmüyorum. Kaşık biberon da aldım e bebekten onu kullanırım dedim. Takip ettiğim yeni doğum yapmış biri de doğum çantanıza çay kaşığı koyun demiş o da iş görüyormuş 👍🏻

Kuzu ben aldım ama başta kullanmayı düşünmüyorum. Kaşık biberon da aldım e bebekten onu kullanırım dedim. Takip ettiğim yeni doğum yapmış biri de doğum çantanıza çay kaşığı koyun demiş o da iş görüyormuş 👍🏻

Annem de çay kaşığı gibi bir kaşık olur kızım dedi, biberon vermeyelim diyor ilk etapta, ben de bakayım ama bir biberon alayım ne olur ne olmaz aç kalma ihtimaline karşı 👍🏻

Kızlar akşamları yürüyor musunuz? Ben bu ara haftada anca 2 gün yürüyorum diye vicdan yaptım 😬

Ben gün içinse aktifim canım, minimum 5 bin adımı buluyor, geçenler de 2 gün 10 bine çıkmış ama kızım 2 gün uyudu bence hareket etmedi yorgunluktan çok korktum bir daha öyle hareket etmeyeceğim dedim 🥺

Hiç bilmiyorum ki canım serklajı perinatolog yapıyor sanırım o yüzden ona yönlendirmiştir. Betül hanımdan mı randevu alsa acaba. Ya da kadın doğumda farklı bir doktordan daha randevu alıp fikir alsa. Acele yapılması gereken bir şey çünkü 😕
Dün şans hanımdan once betül hanıma detaylıya gitmişti oda söylemiş yapılması lazım diye ama anladığım kadarıyla yaparım dememiş dün bekledim ya perinataloji bölümünde nesrin hanım bi hastasını cem beye yönlendirmiş rahim ağzı kısalığı için bugün mesela sabahtan çağırmıştı o kızı öyle yonlendirse işte yaparmı cem bey yoğunluğundan dolay bende sorucaktım eğer dün girebilseydim ama benide haftaya attı 😢 bakalım ben bi şükran hocaya soraym bi bilgi edinirim en azından

Back
X