- Konu Sahibi annabelica
- #44.541
Yaaa ortalık karıştı
bu kadar uzamaz diyordum. Boşverelim unutalım olmaz mı o arkadaşa da ayıp olmasın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen git bul eski şeyleri bulmada iyisinbende elime cekirdeğimi aldım bekliyorum adminim![]()
Kim ki ya. Daha da heyecanlı oldu şimdi. Söyle desek söylemezsin kesinYa bende ufaktan hatirliyor gibiyim birseyler ama hatta birde isim hatirliyorum. Ama o dönem mi olmustu sonra mi olmuştu onu hatırlayamadım sadece. Yoksa böyle bir vaka yaşanmıştı sanki![]()
Sepidikkk senden şüphelerimiz artiyor bakkYok kanka ya bence direkt olarak öyle bir şey söylenmemiştir![]()
Kız dediysemde hatırlamıyorumSepidikkk senden şüphelerimiz artiyor bakkbak sensen söyle kiz
![]()
kız sende hatırlıyorsan off çok heycanlı cekirdeği alın kızlarYa bende ufaktan hatirliyor gibiyim birseyler ama hatta birde isim hatirliyorum. Ama o dönem mi olmustu sonra mi olmuştu onu hatırlayamadım sadece. Yoksa böyle bir vaka yaşanmıştı sanki![]()
Ben ne yazdım sana acaba yasu an herkes o zamanlarda verdigi tepkileri verdigi cevaplari düşünüyor ben miydim acaba diye
![]()
Kim ki ya. Daha da heyecanlı oldu şimdi. Söyle desek söylemezsin kesin![]()
AjshshBen ne yazdım sana acaba ya![]()
Ay aşko sabahtan söylesene üstüme kalıyordu ihaleTabiki Sepide değil![]()
Yok kız gır gır yapıyoruz ne olacakHadi unutalım valla çok utandım yanifak tohumu serpmiş gibi oldu
O mikserlik kotasını doldurdu zaten kesin benim o zamanTabiki Sepide değil![]()
Kimse o şu an aramızda değil o zamanZaten sükse yapan bir olay değildi sadece ben rahatsız olmuştum öyle konuşmasından kendide sürekli olumlu şeyler yazan biri değildi![]()
Ay yok sacmlamaaaHadi unutalım valla çok utandım yanifak tohumu serpmiş gibi oldu
Daha da heyecanlı olduortalık 56 olacak vaziyet alın
yok askom soylemem ya
Tahminim var bir kisi ile alakalı. Gecmiste kaldi zaten de bisiy olmaz ama ya o degilse kim![]()
Yok ya sen grubun en anlayışlı olumlu ve serin kanlısısın bence. Her telaşı güzelce açıklayarak def ediyorsun senin olman imkansızO mikserlik kotasını doldurdu zaten kesin benim o zaman![]()
O piti pitiYok ya sen grubun en anlayışlı olumlu ve serin kanlısısın bence. Her telaşı güzelce açıklayarak def ediyorsun senin olman imkansız![]()