- 15 Mayıs 2022
- 2.806
- 4.242
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #44.661
Ya kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçük
zaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ivit bence öyle olacak kurtlara gerek kalmayacakÇocuklar kurt gibi yiyecek beşiği desene![]()
Kıyamam yaAy şaşı oldum okumaktantam 1189 a geldim aha burda bişey buldum sanki dedimm sonra buraya bi geldim zaten yazılmış resmen boşa giden bir emek
neyse ben değilim heralde diyerek konuyu kapatıyorum
Aşko gece modunda bence sesli değil ama sıfır seste değil tabi, nasıl anlatsamm klimanın gece modu sesi gibi. Media marktta gidip bi deneyin bence ya da dyson mağazasında. Ses olayı biraz kişisel çünkü. Mesela normal modda sesli geliyor bana ben öyle uyuyamam ama gece modu rahatsız etmiyor. Tabi bide cihazı baş ucuna koymamak lazım ses o zaman ister istemez rahatsız eder. Bizim yatağın ayak tarafında duruyor
Bendede çıktıYa kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçükzaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Ya canım bende de arada minik et beni çıkıyor bende yanlışlıkla kopardim hatta bazilarini.Ya kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçükzaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Bendede çıktımoralim bozuhtur
doğumdan sonra geçmezse eğer aldıracam
![]()
Ayyy nasıl sevindim yalnız değilimYa canım bende de arada minik et beni çıkıyor bende yanlışlıkla kopardim hatta bazilarini.
Boynumda bir tane minik vardi hamilelikle birlikte büyüdü. Cok garip ya.
Kirmizilardan 2 tane cikmis bi karnimda bi gögsümde ve kollarımda da cikiyor belli araliklarla
Yalniz degilsin kuşumAyyy nasıl sevindim yalnız değilimgbt normal diyor hormonalmiş bide doğum sonrası kendiliğinden geçiyormuş genelde
Ay benimkinden kötü değildirAyyy nasıl sevindim yalnız değilimgbt normal diyor hormonalmiş bide doğum sonrası kendiliğinden geçiyormuş genelde
Östrojen etkisi canımYa kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçükzaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Geçiyor kızlar kolumda çıkmıştı 3 tane onlar geçti bile merak etmeyinBendede çıktımoralim bozuhtur
doğumdan sonra geçmezse eğer aldıracam
![]()
Yaa bu bende de çıktı iki üç ay oluyor hatta. Minnacıklar, pütürtü gibi. Elime gelince hiç ben olduğuna ihtimal vermemiştim, küçük pırtıktı benim için. Aynada görünce şokkk. Geçecek mi acabaYa kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçükzaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Yalniz degilsin kuşum
Ya limon tuzu sürünce düşüyormus bu benler, ama su an hamilelikte buna cesaret edememdogum sonrasi deneyecegim sonra
sepide gibi bende gecmezse aldiracagim
Ay benimkinden kötü değildir![]()
Gerçekten baba olmak varmış yaa adamlar ne rahat olan bize oluyorÖstrojen etkisi canımbende de oluştu noluyoz ya dedim bir bilen doktora sordum hemen tabiki, geçici dedi. Sonra kaybolacaklar. Östrojen arttıkça olurmuş korkma
hahahahha bacım vallah full araştırıyorum siz uyuyun sabah grupta okursunuz
Bende aynı şoku yaşadım çok garip yaaaYaa bu bende de çıktı iki üç ay oluyor hatta. Minnacıklar, pütürtü gibi. Elime gelince hiç ben olduğuna ihtimal vermemiştim, küçük pırtıktı benim için. Aynada görünce şokkk. Geçecek mi acaba
Evet aşağıya indikçe okudum ohh bari herkeste olduğuna bir yandan sevindimBende aynı şoku yaşadım çok garip yaaageçiyormuş kuzu öyle diyollaaa
Sana güveniyoruzz kuzummhahahahha bacım vallah full araştırıyorum siz uyuyun sabah grupta okursunuz![]()
Dimi yaa iki kisi ebeveyn oluyoruz ama hersey biz kadınların bedeninde oluyorGerçekten baba olmak varmış yaa adamlar ne rahat olan bize oluyor![]()
Ay kanka haftaya cuma şifonyer gelecek o gelsin öyle başlarım diyorumKızlar bu hastane çantası hazırlama, çamaşır yıkama vs durumları öyle bir günlük iş değilmiş ya bilginiz olsun. Günlerdir yıka kurut, ütüle, tekrar kurut, sırala, yerleştir. Eksikleri bitmedi, ortalık 56 oluyor yani bir haftaya yayılan bir iş bence aklınızda olsun çok hafife almayın.
Ama çokkk keyifli eğlenceli o apayrı![]()