- 15 Ağustos 2024
- 2.183
- 4.222
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #44.641
Yatın uyuyun gari kız da pişman oldu dediğine şimdi zorda kalmasın 
sayfa sayfa mesaj doluyor 6'da bir uyanıyorum 15 dk mesajları okuyorum önce, gidemiyorum da bırakıp 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya daaaaSende yoksa benden hiç çıkmaz@suuuduru68 bulacak en baştan grubu okuyor herhalde. Neredesin bacımsu
![]()
Hepimiz olabiliriz o olmaz ya. Kız işin eğlencesinde kafa güzel onunYa daaaata kendisi mi
![]()
Yatın uyuyun gari kız da pişman oldu dediğine şimdi zorda kalmasınsayfa sayfa mesaj doluyor 6'da bir uyanıyorum 15 dk mesajları okuyorum önce, gidemiyorum da bırakıp
![]()
Kıyamam sen git uyu ya biz miskinler tabi geç uyanıyoruz, daha gece 3 e kadar devam edilir buradaYatın uyuyun gari kız da pişman oldu dediğine şimdi zorda kalmasınsayfa sayfa mesaj doluyor 6'da bir uyanıyorum 15 dk mesajları okuyorum önce, gidemiyorum da bırakıp
![]()
Aynen maşallahhhhHepimiz olabiliriz o olmaz ya. Kız işin eğlencesinde kafa güzel onun![]()
Olsun kuzu önemli bir şey olursa özet geçeriz sanaBen bazen tükeniyorum içimde kalıyor okuyamadıklarım da ama ne yapayım![]()
Sabah geç kalırsam müdürüme derim kusura bakmayın müdürüm kk'de dedektiflik yapıyordumKıyamam sen git uyu ya biz miskinler tabi geç uyanıyoruz, daha gece 3 e kadar devam edilir burada
Aynen maşallahhhh![]()
Konuyu daha arkadaş yazar yazmaz hatırladım vallahi ama isimmm noo![]()
Kanamaların, ağrıların olduğu dönemlerdeydi babylove ın
Sayfa 1189 dababylovee nin bir mesajı var o mesajın öncesinden mı bahsediyoruz meraktan bende baktım da geçmişte ki mesajlara
![]()
Sepide kurtlandiracak zorla beşiğiKızlar doğal ahşapta tahta kurusu olur mu ya
Kanka kV vernikli veya boyalı alın , doğal ahşapta tahta kurusu falan olmasın dediSepide kurtlandiracak zorla beşiği
Valla ben hic beşiği kurtlanan duymadim kanka
Kanka bence olmaz yaaa. Bide sen 15 sene kullanmican ya bu besigi.Kanka kV vernikli veya boyalı alın , doğal ahşapta tahta kurusu falan olmasın dedikafama takıldı
Eczaneye sordum kendi doktorumun numarasi yok bende saglik ocaginda ki doktorum da cok bilgili yillardir burda gorev yapiyor . Eczaneye de sordum gebelikte kullanima uygun dedi . Agri kesici olarak parol yazmis ama kullanmadim sen agri kesici kullaniyor musun canimBaktım simdi ilacina canım, B grubuymus hamilelikte doktor kontrolünde kullanilabilen ilaclardan. Benimki de B grubu.
Benimkini kendi doktorum yazdigi icin kullanirken bir tık daha rahatım. Ama sende bilgi alıp öyle kullanabilsen iyi olurdu.
Eczaneye de sormussundur gerci gebelikte güvenilir mi diye
Beşikte ayakta sallanırKanka bence olmaz yaaa. Bide sen 15 sene kullanmican ya bu besigi.
Her sene 1 tane dogursan,senede 1 el degistirse bu besik 6 tane dogursan, 6 seneye perte çıkar zaten. O zamana da kurtlanmaz tahta kurusu da olmaz bence![]()
Iste o kadar dayanmaz bile heryer cocuk coluk olacak. Kurtlanmaya halı kalmadan beşik parampirçik olur zatenBeşikte ayakta sallanır![]()
Tamam canim sorduysan sıkıntı yok.Eczaneye sordum kendi doktorumun numarasi yok bende saglik ocaginda ki doktorum da cok bilgili yillardir burda gorev yapiyor . Eczaneye de sordum gebelikte kullanima uygun dedi . Agri kesici olarak parol yazmis ama kullanmadim sen agri kesici kullaniyor musun canim
Çocuklar kurt gibi yiyecek beşiği deseneIste o kadar dayanmaz bile heryer cocuk coluk olacak. Kurtlanmaya halı kalmadan beşik parampirçik olur zaten![]()
Ay şaşı oldum okumaktanSende yoksa benden hiç çıkmaz@suuuduru68 bulacak en baştan grubu okuyor herhalde. Neredesin bacımsu
![]()
Aşko gece modunda bence sesli değil ama sıfır seste değil tabi, nasıl anlatsamm klimanın gece modu sesi gibi. Media marktta gidip bi deneyin bence ya da dyson mağazasında. Ses olayı biraz kişisel çünkü. Mesela normal modda sesli geliyor bana ben öyle uyuyamam ama gece modu rahatsız etmiyor. Tabi bide cihazı baş ucuna koymamak lazım ses o zaman ister istemez rahatsız eder. Bizim yatağın ayak tarafında duruyorBirde dyson karar verdik canım ama biraz sesli diye yorumlar çıkıyor, gece modundada seslimi?Pamlok
Yok kanka baş ucuma koymam birde klima gibiyse hiç sesi yoktur bizim klima sessiz baya, neyse denemek gidip aklıma gelmedi o kadar online olmuşumAy şaşı oldum okumaktantam 1189 a geldim aha burda bişey buldum sanki dedimm sonra buraya bi geldim zaten yazılmış resmen boşa giden bir emek
neyse ben değilim heralde diyerek konuyu kapatıyorum
Aşko gece modunda bence sesli değil ama sıfır seste değil tabi, nasıl anlatsamm klimanın gece modu sesi gibi. Media marktta gidip bi deneyin bence ya da dyson mağazasında. Ses olayı biraz kişisel çünkü. Mesela normal modda sesli geliyor bana ben öyle uyuyamam ama gece modu rahatsız etmiyor. Tabi bide cihazı baş ucuna koymamak lazım ses o zaman ister istemez rahatsız eder. Bizim yatağın ayak tarafında duruyor