• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ciğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam

Canlar şimdi çıktım 🌸
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cm 😍 tek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik 🙈
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindim 😍 hoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükür 🥳 Tahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.

Maşallah canım, çok sevindim 🥰 Sağlıkla ilerlesin, banada coraspirin için 36. haftaya kadar devam dedi 🥰 çok şükür canım sürecin hep böyle kolay olsun inşallah 😍

Ciğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam
Kıyamam sana ya😔😔 yaşadığın şeyler tabi ki zor birde yabancı bir yerde, inşallah bebiişin sağlıklı zamanında gelsinde, bunları unutursun

Ayy çok duygulandım, gerçekten tam olarak bu süreç 🥹 ilk hedef 32 dedi doktorum ama inanıyorum 36’ yı göreceğiz inan bana dedi 🤗 inşallah ya 😇
Aynı hedefler ve bence aynen 36ları göreceğiz inşallah🙏😊 Hiç tanımadığımız birbirimize duygularımızı bu denli açmamız, duygularıyla duygulanmamız da çok kıymetli 🥹🥰 maşallahhh diyelim. Ben normalde bile ketumum duygularım konusunda kendime inanamıyorum bazen burada paylaştıklarıma 🥲

Canımmm, neden öyle bir etkisi oldu ki, kıyamam ya, geçecek tüm bunlar inşallah 🙏

Aynı hedefler ve bence aynen 36ları göreceğiz inşallah🙏😊 Hiç tanımadığımız birbirimize duygularımızı bu denli açmamız, duygularıyla duygulanmamız da çok kıymetli 🥹🥰 maşallahhh diyelim. Ben normalde bile ketumum duygularım konusunda kendime inanamıyorum bazen burada paylaştıklarıma 🥲

İnşallah canım🫂🥰 İyi ki burası var, ben de çok seviyorum burada paylaşmayı, dertleşmeyi, mutluluğumu çoğaltmayı, üzüntümü azaltmayı, iyi ki varsınız 👯‍♀️💐

Canlar şimdi çıktım 🌸
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cm 😍 tek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik 🙈
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindim 😍 hoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Her şey yolunda dedi şükür 🥳 Tahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Çok şükür canımm maşallahh çok sevindim kocamann olmuş yaaa😍😍💚💚 Sen de çok hoplama zıplama topla yanlış hareketler yapma 🥰

İnşallah canım🫂🥰 İyi ki burası var, ben de çok seviyorum burada paylaşmayı, dertleşmeyi, mutluluğumu çoğaltmayı, üzüntümü azaltmayı, iyi ki varsınız 👯‍♀️💐
Iyi ki, iyi ki 🌸 Benim yazmama vesile olan arkadaşta çıkmasaydı iyiydi ama olay bana burayı kazandırdı 🙈 var herşeyde bir hayır

Sırt kemiklerini say say ezberledik bir de arada tek kulağını gösteriyor sağolsun😂😂
Hepimizde durum ayni bence. Baska yerlerine baksa da anlamiyoruz ki😅 kulakta görmüşsünüz yeterrr 😅
Ay benimki de zayıftı 3 haftadır her gün 4-5 kaşık karıştırılmış tahin pekmez yiyorum işe yaramış ama bence tahinin marka önemi çok yediğim tahinde gerçekten susam tadı alıyorum çavuşoğlu markası online bulup almıştım bir dene canım
Kuzum bende tahin yiyorum sürekli bakalim insallah faydasini görürüz.
Muz üzerine döküp yiyorum. Sizin gibi pekmez yiyemiyor bu gariban😅 benim aldigim tahinde cifte kavrulmus olandan markasini hatirlamiyorum ama baya yogun güzel birsey çıktı. Faydasini görüyoruzdur umuyorum ki

Hepimizde durum ayni bence. Baska yerlerine baksa da anlamiyoruz ki😅 kulakta görmüşsünüz yeterrr 😅

Kuzum bende tahin yiyorum sürekli bakalim insallah faydasini görürüz.
Muz üzerine döküp yiyorum. Sizin gibi pekmez yiyemiyor bu gariban😅 benim aldigim tahinde cifte kavrulmus olandan markasini hatirlamiyorum ama baya yogun güzel birsey çıktı. Faydasini görüyoruzdur umuyorum ki
Ay muzlada mük olmuyor mu 😍😆

Canım, düzenli aslında bir şey yemedim. Şu var ben başından beri 3 ana, 3 ara öğün yapıyorum, biraz tatlıya düştüm ondan olmuş olabilir, sen tatlı yemediğin içinde kilo almıyor canım, ben hep yeşillik, protein ağırlıklı besleniyorum, bir de meyveye düştüm. Çok meyve yedim, balık da yiyorum bu arada, çok severim balığı zaten 😍 Sabah klasik kahvaltı yapıyorum. Tek yumurta yiyorum ama kolestrolüm yükselmişti çünkü yumurtaı azalttım ben, avokado yiyorum yarım( her sabah değil) tahin pekmez çok yedim, o da şöyle %90 tahin, %10 pekmez, bu oranda canım, tahmin ediyorum sen de bunları yiyorsun 🌷
Canım dedigin gibi ben cok fazla meyve tüketmiyorum bile bi muz yiyorum iste diger meyvelere pek yaklasmiyorum muz yiyebilmek icin. Yine söylediğin gibi tatlı da yiyemedigim icin haliyle ordan bir eksiklik oluyor kiloda bebisimde de bende de diye düşünüyorum bende.
Balık bir türlü yiyemedim ya. Önümüzdeki hafta o isi halletcem artik.
Dediklerini bende yiyorum kuzum avokado her gun degil ama 2 gunde 1 yiyorum. Yumurta peynir falan.

Ay muzlada mük olmuyor mu 😍😆
Ya hemde şahane oluyor😂 vallahi tatlı ihtiyacımı gideriyorum resmen. Yoksa aksam olunca eşime anneme durmadan ben ne yicem simdi benim canim tatli cekiyo diye basliyroum. Sonra o da yetmiyor, ben acıktım diyorum😅 yani aksam yemeginden sonra evde bi bu kıza ne yedircez biz telaşı oluyo🤦🏻‍♀️
Ama vücut istiyor be kanka napayim☹

Hassas dönemdesin oyüzden hepsi canım, az daha sabır az daha dayan. Annenlerin vize işleri ne oldu

Canım kaşar ceviz muz balık bunlara ağırlık ver özellikle kahvaltıda bol kaşarlı tost yap kendine
Ayy sorma bu tost konusu da kanayan yaram resmen.. saglikla yavrumu dogurayim, bir gün 1 ekmekten tost yapip yicem ya😅😅
Simdi yapsam da 2 ince dilim ekmekle yapip yiyebiliyorum en fazla. O da yetmiyor ki🥲
Yaninda yumurta peynir domates salatalık birsuru ıvır zıvırla desteklemem lazım.
Ama dedigin seyleri balık haric hep yiyorum kuzum.
İnsülin kullandığım icin biraz böyle gidiyor bence bebegimin kilosu.

Ya hemde şahane oluyor😂 vallahi tatlı ihtiyacımı gideriyorum resmen. Yoksa aksam olunca eşime anneme durmadan ben ne yicem simdi benim canim tatli cekiyo diye basliyroum. Sonra o da yetmiyor, ben acıktım diyorum😅 yani aksam yemeginden sonra evde bi bu kıza ne yedircez biz telaşı oluyo🤦🏻‍♀️
Ama vücut istiyor be kanka napayim☹
Aşkım gerçekten vücut istiyor ben normalde pek aramam ama diyorum ya glukoz çekiyor canım 😂 yani seninki anormal değil, oh şifa olsun tüm tuşlara bastın inşallah faydasını görürsün 😍

Canlar şimdi çıktım 🌸
Tahmini 3200+ doğar dedi
Canım benim cok sevindim ne güzel haberler😍 maşallah kiloda almış.
5 Hafta daha rahatsin hadi bakalim. Hazirliklar icin acele etmene gerek kalmadi🥲

Canlar şimdi çıktım 🌸
Tahmini 3200+ doğar dedi
Oh süper, gözün aydın🤗🧿benimki de 32de 1900küsür çıktı.beklemiyordum sevindim.ufak tefek diyordu doktor hep..vaktinde gelirse 3leri aşar demek ki

Back
X