• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
C
Kızlar bişey sorcam, herkez yaptırıyormu böyle hastane çıkışı? ben emin olamadım yaptırsammı yaptırmasammı? fikir verin bana🩷
Canım ben de hatıra kalması için uygun fiyatlı bir set yaptırdım ama çok parçalı değil. Abartmadan yaptırılabilir bence

Eklentiler

• 1000038178.webp
    1000038178.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 81
Doğru diyorsun canım ama benim eşim öyle söylemezsen düşünmez düz mantık doğum günüm yaklaştığında ne alayım diye soruyor diyorum içinden ne geliyorsa al diye de olmaz ihtiyaç olanı söyle ben anlamam diyor ne yapayom açık açık söylemekten başka çarem yok 😂
Benim eşim de ailesinden öyle gördüğü için pek hediye seçemezdi. Sonra şöyle bir şey yaptık yılbaşında liste hazırlıyoruz çok istediğimiz şeyleri ama böyle 20-30 tane ve her bütçeye uyacak şey var uygun fiyatlı da pahalı da. Bu şekilde hediye seçmesi kolaylaştı, şimdi sormuyor hiç 🤣 bir de bana şöyle geliyor bana soracaksa anlamı yok, benim zaten onu alacak param var kendim de alırım onun düşünmesi gerek 🙈
resim varmı canım?😍

sende resim at kız merak ettim😍

Eklentiler

• 1000166198.webp
    1000166198.webp
    48 KB · Görüntüleme: 87
Canım sorma sormaaa 🤦🏻‍♀️
Yazamadım buraya ama dün doktora gittik biz. 33+1dik. Bebeklerim iki haftada 300gr almış ama ikiz oldukları için tabi sizinkiler gibi değil kiloları ve bu durum biraz üzüyor beni. Ama doktora göre sorum yok, iyi diyor. Son bir haftadır vajina tarafımda ağrı hissediyordum ve tam da tahmin ettiğim gibi oğlum doğum kanalına girmiş ve başı da baya aşağıdaymış. Doktorum açılma yoktur inşallah deyincr bi yusuf yusuf oldum ama çok şükür yokmuş. Artık haftada bir gideceğiz kontrole. Benim hedefim 15 kasımdı çünkü o zaman 37 olmak üzere olacak. Doktor da benim de hedefim o yönde dedi ve sonrasında da eklemesin mi 10-14 kasım arası ben yokum, beklerler inşallah diye 🤯
Önemli olan takip, sezaryen kolay zaten falan diye rahatlamaya çalıştı. Hastanedeki başka bir doktorun numarasını vereceğim zaten sana gitmeden dedi. Merak etme sezaryeni her doktor kolaylıkla yapar zaten falan dedi ama tabi ben biraz gerildim 😬 Yine de 15 kasımdan sonrasına kadar sabredeceklerine inanıyorum 🤲🏻😇
Ay niye yazmıyorsunnn madem kontrole gittin dee😍 canım benim oglusumda zayif yaa. Bakma tek bebis olunca da zayif olabiliyor yani. Onu takma kafana.
Oyyy acele etmeseymis yakışıklı yaa ne diye aceleci bebislerr. Peki bu durumun bir zarari var mi ?
Evet canım tam bizim riskli haftalarda gidiyor bide yaa. Insan geriliyor ister istemezz. Canım doktorum nolur gitmeee diycektim😁 amin canim benin en erken 17 diyelim hatta. 15 de degil😁
Biz bir daha kontrole gidicez diye bize baska doktor bilgisi vermedi ama K _Kestane_ ye de oyle demis.
Canim bak bende böyle biliyorum tarihleri 2 hafta degil 1 haftaligina gidiyor. 7sinde gidiyor 14unde geliyor.
Randevu olarak bakinca da 10 14 arası yok onu soyluyor.

Beyazyasemin Beyazyasemin babylovee babylovee Pamlok Pamlok 3 Kasım değişmiş randevu sisteminde şimdi baktım güncellenmiş, 7 Kasım - 14 Kasım arası yok ( bu tarihlerde dahil) ona göre alırız randevularımızı. Çok şükür 2 hafta değişmiş 8 güne inmiş 🥳🙏
Benimde bildigimi yanlış düşündürdün bana 😁 bana ta o gün dedi 7sinde gidicem 1 hafta yokum dedi.
Sende israrla 2 hafta falan diyince bende bi supheye düştüm yanlis mi anladim acaba diye, hatta simdi esime sordum esimde dedi 7sinde gidiyor 3ü degil diye😅
1 haftadan birsey olmaz sakin olalım 4ümüzde. Bebiskolarimiza güvenelim 🙏🙏🥰

Benim eşim de ailesinden öyle gördüğü için pek hediye seçemezdi. Sonra şöyle bir şey yaptık yılbaşında liste hazırlıyoruz çok istediğimiz şeyleri ama böyle 20-30 tane ve her bütçeye uyacak şey var uygun fiyatlı da pahalı da. Bu şekilde hediye seçmesi kolaylaştı, şimdi sormuyor hiç 🤣 bir de bana şöyle geliyor bana soracaksa anlamı yok, benim zaten onu alacak param var kendim de alırım onun düşünmesi gerek 🙈
ayyy atolyerakun mu buuu 🥹😍

çook güzeller😍🤌🏼 sen nerden yaptırdın balım?

Benimde bildigimi yanlış düşündürdün bana 😁 bana ta o gün dedi 7sinde gidicem 1 hafta yokum dedi.
Sende israrla 2 hafta falan diyince bende bi supheye düştüm yanlis mi anladim acaba diye, hatta simdi esime sordum esimde dedi 7sinde gidiyor 3ü degil diye😅
1 haftadan birsey olmaz sakin olalım 4ümüzde. Bebiskolarimiza güvenelim 🙏🙏🥰
Bize dedi 3- 15 Kasım kuzum hatta dedik 3 Kasım burda mısınız evet dedi çıkarken 3 Kasıma direkt randevu aldık gitmeden görsün diye 🤣 4 Kasımdan sonrası kapalıydı😅 Neyse ne 8 günden hiçbişey olmaz çok şükür 🥰🥳

Ay niye yazmıyorsunnn madem kontrole gittin dee😍 canım benim oglusumda zayif yaa. Bakma tek bebis olunca da zayif olabiliyor yani. Onu takma kafana.
Oyyy acele etmeseymis yakışıklı yaa ne diye aceleci bebislerr. Peki bu durumun bir zarari var mi ?
Evet canım tam bizim riskli haftalarda gidiyor bide yaa. Insan geriliyor ister istemezz. Canım doktorum nolur gitmeee diycektim😁 amin canim benin en erken 17 diyelim hatta. 15 de degil😁
Biz bir daha kontrole gidicez diye bize baska doktor bilgisi vermedi ama K _Kestane_ ye de oyle demis.
Canim bak bende böyle biliyorum tarihleri 2 hafta degil 1 haftaligina gidiyor. 7sinde gidiyor 14unde geliyor.
Randevu olarak bakinca da 10 14 arası yok onu soyluyor.
Misafirlerim vardı kuzu bakamadım buralara pek. Biz de artık her hafta gideceğiz. 28ine randevu oluşturduk. Ondan sonra da 4kasımda da gideriz heralde. 17sinde tam 37+0 oluyorum 🥹 Benim için çok riskli tarihlerde gidiyor. Açıklık olmasından korktu ama yoktu. Oğlumun kafası çok aşağıda olduğu için tam görüp uzunluğu da ölçemedi. Vajinal de bakmak istemedi. Bugün sanki vajina kısmına baskı da azaldı gibi hissediyorum. Acaba biraz yukarı çıkmış olabilir mi diye düşündüm. Böyle bir şey mümkün mü onu da bilmiyorum ya. Ama benim bebeklerime inancım tam bekleyecekler 37ye kadar 🙏🏻

Ben bayadır bakamıyorum buraya kızlar. 32+0 ım. Yarın çalışabilir raporu alacağım inşallah. Meslekler konuşulmuş ben de özel bi bankanın teknoloji şirketi de iş analistiyim. 37.haftaya kadar çalışabilirsem çalışmayı düşünüyorum. İnşallah şu haberlerde çıkan 24 hafta ücretli izin gelir hepimize yetişir dualarım bu yönde.
En son 30.haftamda kontrole gitmiştim haftasıyla uyumluydu Duru kuşum çok şükür. Bende de genel olarak mide yanması şikayetleri çok başladı durumlar böyle 🥹

Allahımm birde iki tane🤩 nerden yaptırdın canom?
Şu sayfadan yaptırdım canım. 5günde hazırlayıp kargoya veriyorlar hemen. Ben çok uyguna da yaptırdım (takımı 450tl) ama kızlar sormuş da yeni zam gelmiş heralde.

Ben bayadır bakamıyorum buraya kızlar. 32+0 ım. Yarın çalışabilir raporu alacağım inşallah. Meslekler konuşulmuş ben de özel bi bankanın teknoloji şirketi de iş analistiyim. 37.haftaya kadar çalışabilirsem çalışmayı düşünüyorum. İnşallah şu haberlerde çıkan 24 hafta ücretli izin gelir hepimize yetişir dualarım bu yönde.
En son 30.haftamda kontrole gitmiştim haftasıyla uyumluydu Duru kuşum çok şükür. Bende de genel olarak mide yanması şikayetleri çok başladı durumlar böyle 🥹
Ya izin demişken az önce bir yazı okudum 24 hafta olayının 2026 ilk yarısında onaylanması bekleniyormuş 🙄 umarım doğru değildir, aile yılı dediler o kadar ☹️

Back
X